REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ea este constănţeanca pe care primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a înnebunit-o!

Ea este constănţeanca pe care primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a înnebunit-o!

Replica API 7 februarie 2012 | 00:00 190

"Vrea să mă distrugă pentru că am avut o relaţie pasageră cu el"

"Vrea să mă distrugă pentru că am avut o relaţie pasageră cu el"

Greva foamei la Constanţa din cauza traiului sub limita decenţei, cam aşa sună sloganul unei femei care a hotărât să se facă auzită, acum, în preajma alegerilor electorale. Este vorba de Doina Bucur, în vârstă de 40 de ani, locatară a blocului L7 din zona Dacia-Tomis III. Potrivit declaraţiilor acesteia, reiese faptul că "fostul senator PSD, Sorin Oprescu îi face viaţa un calvar", împiedicând-o să-şi facă un rost. Motivul? O veche relaţie intimă.

"Nu mă lasă să trăiesc, să-mi fac un rost. Mă distruge încet-încet. Prin 1998 am avut o relaţie intimă, pasageră, cu domnul Sorin Oprescu şi poate că nu m-a plăcut ca om sau ca şi caracter, pentru că am fost şi reporter în presa centrală prin Bucureşti. Face abuz de putere şi mă distruge. Uitaţi cum am ajuns să trăiesc, fără nici un venit, eu, om cu Politehnica făcută. Prin acest protest vreau să-i cer să mă lase în pace sau să mi se ofere rezidenţă într-un alt stat, unde să-mi pot construi un viitor", a declarat Doina Bucur. Forma de protest constă în greva foamei, femeia aflându-se deja în a opta zi şi susţinând că nu va înceta până ce Sorin Oprescu nu o va lăsa în pace. Căile prin care actualul primar general al Capitalei ar acţiona, pentru a băga "beţe în roate" femeii, sunt legate de locurile de muncă pe care aceasta nu reuşeşte să şi le păstreze, chiria apartamentului, scumpirea impozitului şi a dărilor de la întreţinere, conform declaraţiilor Doinei Bucur. De asemenea, protestatara se află în abstinenţă de circa 10 ani - spune ea, tot din cauza lui Sorin Oprescu, care a intervenit în relaţiile interumane ale acesteia, susţine, convinsă de acest lucru, Doina Bucur. Pe de altă parte, vecinii susţin că femeia are grave probleme de comportament, nefiind excluse şi cele psihice. "Ţipă noaptea prin casă, urlă, nu-şi caută de muncă, cere bani prin tot blocul şi nu-i mai dă înapoi. Umblă pe la apometre şi ne inundă în miez de noapte... Ne este teamă de ea, o evităm cât putem", au declarat aceştia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108