REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB!

Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB!

Replica API 15 noiembrie 2021 | 23:14 1458

Deranjat de criticile primite în ultima perioadă din partea patronului Gigi Becali, Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, deși echipa traversa un moment foarte bun, având 7 victorii și un egal în Liga 1, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali, reacție după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB: „Nu m-am gândit că va pleca”

Astfel, Iordănescu și Becali au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului, potrivit Fanatik.

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali a vorbit în premieră despre despărțirea de Edi Iordănescu, dezvăluind că aceasta nu a dorit să primească despăgubiri.

„Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar și-a dat seama că mai avea câteva luni de contract...

Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg... Posibil are ceva la echipa națională!

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?

Am zis că nu sunt mulțumit de joc. Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat. E antrenor bun. L-am întrebat pe MM Stoica și zicea «Nu am văzut la nimeni așa antrenamente. Muncește ca un nebun». Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Dar ce să fac? Să mint?

Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-ti dam la miue Becali,tie si familiei tale
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272