REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

El este George, șoferul dubei strivite între două TIR-uri, pe A1

El este George, șoferul dubei strivite între două TIR-uri, pe A1

Mirela PASCAL 20 septembrie 2023 | 10:08 5783

O tragedie uriașă a avut loc pe data de 19 septembrie, pe A1, unde două tiruri au strivit un microbuz cu muncitori. Din păcate, toate persoanele aflate în mașina respectivă s-au stins pe loc, neavând nicio șansă. Au ieșit la iveală detalii despre șoferul care ar fi trebuit să ducă mai mulți muncitori la Băneasa.

El este George, soferul dubei strivite intre doua TIR-uri, pe A1

Un accident teribil a dat peste cap ieri o țară întreagă, iar familiile persoanelor decedate nu își găsesc cuvintele în acest moment. În microbuzul cu pasageri se aflau cinci persoane care nu au mai ajuns acasă la familiile lor, printre care se numără și George, șoferul de 34 de ani.

El este George, șoferul care a murit în accidentul de pe A1

Ieri viața lui George Iulian Badoi a fost curmată de un accident teribil. Deși era un șofer cu multă experiență, impactul la care a fost supus i-a fost fatal. Două tiruri l-au prins din față și din spate, motiv pentru care l-au strivit. Bărbatul era din Babana, județul Argeș, precum și restul oamenilor pe care îi transporta și urma să ajungă în Băneasa, unde se construiește un simulator la o școală de zbor.

Cunoscuții lui George sunt în stare de șoc, potrivit redactia.ro, și nu reușesc să înțeleagă ce s-a întâmplat cu el. Un apropiat al șoferului susține că acesta avea chiar și planuri de nuntă pentru anul următor împreună cu femeia pe care o iubea. Din păcate, viața sa a fost curmată mult prea repede.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El era George! Dumnezeu sa il ierte!
0
1
Bravo nea RELU KATELU PURCELU MYAUNELU MAYMUTZELU!! Nu ai mila de nimeni nea RELU PURCELLU!! Lovedti di dispari in noapte k FANTOMAS ! ::::)))))
0
0
Adela esti o zdreanta de femeie! Atat nu meriti mai mult!
3
0
Cine a gresit sa plateasca. De ce dati carnet la toti prostii. Bai nene uite ce se intampla mor oameni datorita unor p****i. Prostia omoara, la fel si clasa politica, daca sunteti p****i stati acasa, lasati oamenii destepti sa conduca
7
1
Soferii de tir problema.nu prioritati... viteza... obraznici.... nu pastreaza distanta.... multi sunt o meserie. Cererea mare de soferi este problema. Sunt acceptati fara aptitudini reale.
19
0
George nu era sofer
2
5
Citesc si ma minunez cate aberatii debitati.Cat despre meseria de sofer si cea de navigator,nu inteleg ce problema aveti?Ca peste tot ,padure fara uscaturi nu exista.Asa ca mai bine si-ar vedea fiecare de treaba lui si nu ati mai comenta aiurea!
11
3
noi cruvele retarde mai nou postam comentarii la repilca din lipsa de alta ocupatie si folosim diverse nume si ne dam laicuri singure intre noi da voi stiti ca suntem noy
5
6
@Adela Perfect de acord.
6
6
Decat sa ma incurc cu un sofer sau manipulant mai bine caut un barbat instarit cu care pot sa imi fac o familie si sa ma intretina in caz de urgenta. Fetelor, evitati saracii, nu o sa aveti o viata placuta sau linistita langa ei, degeaba are muschi si tatuaje daca nu are bani de flori sau sa te scoata macar o data pe luna la un restaurant.
16
16
Cat de idioti sunt cei de mai jos sa posteze ce au postat, niste animale . Dumnezeu sa-i odihnească pe cei ce au avut partye de o asa moarte cumplită!
11
8
Relu are dreptate, toate curvele se incurca cu soferi si vaporeni. Reapect Relu.
12
10
Relu ce ai cu morții? ai tu ceva la cap
8
8
Vesti bune, o tarfa ramasa libera, avem ce sa agatam.
18
14
Ghinionul lui m.a.t.a ca s.a incurcat cu un tirist de a iesit o lepr.a ca tine @ relu. Alta explicatie nu exista pt avortul spontan de care ai avut parte pe bancheta din spate a dubei care o ducea pe m.a.t.a ca sa te fete
12
29
"Un accident teribil a dat peste cap ieri o țară " nu a pasat nimanui. Cat despre c*rva lui ramasa vaduca o f*tem noi, p*****a p*lii. Femeile adevarate nu se incurca cu soferi si navigatorii...doar c*rvele.
27
18

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468