REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 2 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6504
15.4° Constanța Luni, 2 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6504

Emanoil Moraru, şantajat?!? Plus: ce spun colegii lui despre fotografiile "jenante"

Emanoil Moraru, şantajat?!? Plus: ce spun colegii lui despre fotografiile "jenante"

Replica API 10 noiembrie 2012 | 00:00 497

Se pensionează cu data de 1 decembrie

Se pensionează cu data de 1 decembrie

Fotografia cu şeful mascaţilor din Constanţa, Emanoil Moraru, dezbrăcat, cu mitraliera în braţe, este comentată de colegii acestuia după cum urmează: "Este o mizerie faptul că cineva a trimis imaginea. E o glumă cazonă între bărbaţi. Cine a făcut fotografia a ţinut-o un an, iar acum a trimis-o la presă. Arată că e o persoană fără caracter".

La rândul său, şeful IPJ Constanţa, Valentin Burlacu, a declarat că există o anchetă penală legată de fotografiile în care Emanoil Moraru apare dezbrăcat, cu mitraliera în mână. "Moraru este o victimă în acest caz. În acest caz e vorba de o anchetă la parchet. Mai mult nu pot să spun", a spus Burlacu.

Potrivit unor surse, ancheta penală ar surveni ca urmare a faptului că există indicii legate de un şantaj!

O altă informaţie legată de Emanoil Moraru, şi confirmată de adjunctul şef al IPJ Constanţa, Adrian Rapotan, este că şeful DIAS îşi depusese dosarul de pensionare înainte de apariţia fotografiilor "jenante". "Dumnealui şi-a depus dosarul de pensionare din octombrie. De la 1 decembrie, iese la pensie", au spus reprezentantul IPJ Constanţa. Facem precizarea că şi Adrian Rapotan s-a declarat dezamăgit de gestul celui sau celor care au decis să furnizeze presei imagini cu Emanoil Moraru dezbrăcat, cu perucă şi o armă în mână.

Iată şi o fotografie cu Moraru la Ziua Poliţiei de anul acesta!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
41162937266
5/49
156923936
joker
9153820265