REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Este ZIUA de NAŞTERE a Simonei HALEP. IATĂ ce CADOU vrea să primească!

Este ZIUA de NAŞTERE a Simonei HALEP. IATĂ ce CADOU vrea să primească!

Replica API 27 septembrie 2020 | 21:55 2587

Constănţeanca Simona Halep, locul 2 WTA, împlineşte duminică 29 de ani. Într-un mesaj postat pe pagina ei de facebook, aceasta a anunţat ce cadou vrea să primească.

“Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”, a scris Halep.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La multi ani ! Sanatate multa ..Simo !
1
1
la multi ani Simona,multa sanatate,multa fericire si cat mai trofee castigate pe viitor nu asculta idiiotii care comenteaza nimicuri,sunt niste fruntsnti de doi lei
3
1
Marlanii tot marlani raman! Astia nu au mama sau tata. Daca noi am vorbi asa le-ar places? Sa le futem mamele, sa le dam muie, sa le marlanim surorile? Cata ura poate sa aiba jighimelele astea pe cineva care munceste. Toata viata lor nu au facut nimic. Stau si murdaresc pe altii pentru ca sunt bolnavi mental. Scursori ordinare si gunoaie, asta sunt acesti hateri
3
1
Multa branza cas urda oaia mea, cand te mariti cu varu tau stere stelica stelu gioga , nume de cai
4
5
o stana plina cu berbeci care s-o marleasca in continuu!
2
4
Si acel sat binenteles de machedoni sa fie ! Ca doar nu da ea la romani
1
1
Astia de comentati de rau...vai mama voastra de parliti, indrazniti sa ziceti ceva de fata asta care a facut cinste acestei tari in lume...
2
2
La multi ani Simona !---Chiar azi zi obtinut o victorie frumoasa la R G !----Datorita tie Ro este cunoscuta ptr lucruri frumoase ---esti o sportiva exceptionala care face cinste tarii !----Pe plan personal gindeste -te bine ce vrei de la viata ca ai timp !
4
1
La multi ani, Simona!
5
1
Sa-si plateasca darile la stat!
5
1
La multi ani!
5
2
o tara de dobitoci..... LA MULTI ANI! mult succes SIMONA!
10
3
O pula n cur
5
9
iti doresc in spiritul cantecului formatiei Parazitzii: sugi pula de ziua ta ! si ca sa-ti fie bine , suge-o pe a lui iuruc , ca este destul de batrana si trecuta deja prin 2 casnicii si
5
8
multa sanatate, azi este si ziua mea de nastere, nu stiam ca este nascuta tot pe 27 septembrie
6
3
Cadou o oaie
7
9
Sa sugi pula de ziua....provers romanesc.
6
9
Esti o campioana adevarata! Sa fii sanatoasa si plina de energie pozitiva ca si pana acum!! Ori de cate ori castigi bucuri o tara intreaga! Felicitari Simona si succes la Rolland Garos!
11
4
La Multi Ani, Simona !. Nu te grabi la maritis. Mai ai timp. Cand iti va veni sorocul alege nu numai cu inima, ci si cu capul.
12
4
siminel,ceva minte sibun simt nu ti.ar strica.Dar,in liosa,mai cumpara.tizece masini,mai construieste niste blocuri mirlanesti pe plaja,fa "investitii" machidonesti in cta.Atit va duce capul!
13
7
La multi ani Simona Halep !!!
15
5
La multi ani !
24
8
Sa fii sanatoasa, sa ai si noroc Simona! Esti bucuria a milioane de romani din tara si strainatate, ai repus Romania pe harta lumii. La multi ani Simona!
22
11
LA MULTI ANI SI SUCCESE RASUNATOATE!
25
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108