REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Eugen Teodorovici, despre interesele ascunse ale lui Iohannis: 'Este evidentă intenția de ne scoate de la guvernare'

Eugen Teodorovici, despre interesele ascunse ale lui Iohannis: 'Este evidentă intenția de ne scoate de la guvernare'

Replica API 3 septembrie 2018 | 23:45 437

Aflat la Școala de Vară a femeilor social-democrate organizată vineri, 31 august, la Pavilionul Expozițional din Constanța, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, le-a mărturisit femeilor din PSD că se încearcă scoaterea de la guvernare a partidului pentru ca social-democrații să nu fie la putere atunci când România va exercita în premieră președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

„Este clar că dorința celor din afara noastră este de a ne scoate pe noi, de la PSD, de la aceasta unică, măreață șansă pentru un partid, de a asigura președinția unui consiliu european de asemenea nivel. Este evidentă intenția de scoatere a noastră de la guvernare și, mai mult, mai important, este ca PSD să nu asigure această președinție. Ar fi, pentru noi ca partid, unic în tot ce înseamnă istoria acestei țări să fim partidul care a dus Romania în NATO, în spațiul european, și acum să avem pentru prima oară în istoria noastră ca țară președinția Consiliului UE. Nu e partid care să se poată mândri cu așa ceva. De asta este foarte important să fim împreună", a declarat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, la lucrările Școlii de Vară a organizației de femei social-democrate.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostul pana nu se caca in mijlocul drumului nu se simte bine ,un dobitoc patentat
1
0
Muie cu cacat pentru europeanu si toata familia lui de asistati sociali, drogati si labagii. Sa te futa in gura europene toti pesedeii din tara asta pentruca handicapat cum esti nici nu o sa simti. Bagamia-si pula in mata si sorta aia coarda.Muie tie
1
1
O sa le stea muia-n gatlejuri astora cu hastagi,pentru ca tot PSD va castiga si presedinte va fi ori de la PSD,ori de la ALDE. Iohannis va fi pe coclauri pe banii lui, ca nu va fi presedinte.Majoritatea nu va vota cu derbedeii si cu fasacistii,cu smardoii.
2
3
Multa muie psd-ului si prostilor care cred ca votul lor inseamna ceva!!!! Care guvernare bai limbricule ca de cand sunteti la putere nu faceti nimic pentru populatie!!! O sa vina si vremea judecatii, javrelor!!!
4
2
Pt.cacatul de sub mine : eu fut numai pesedei sau mai bine zis le dau traditionalul, pe tot mapamondul, muie pesede. Iar tie iti var in gatlej cacatul ma-tii aia curvoi ! Iar daca te simti trist din cauza postarilor mele, da-mi niste limbi in cur. Muistule ! Muie dragnea,muie pesede !!!
2
2
s-o futi pe ma-ta in gat , dar are programari pana in 2019 . De tine ne ocupam noi , cersetor nemernic ! iti mai dai nevasta la produs ....ca ma-ta a imbatranit ?
2
3
Nu sunt PSDist credeti sau nu dar intreb. Unde v-a fost capul cand nu ati venit la vot? Acum stati patru ani de zile si mancati cacat pe la colturi fiindca legal nu se poate face nimic iar ce vrea prostul de Iohanis, guvernul lui fara alegeri ca pe vremea altui prost Ponta nu se mai poate fiindca nici Europa nu-si poate permite sa accepte un alt guvern fara majoritate parlamentara fiindca ideea poate fi luata si de alte tari si s-a dus democratia.
1
2
De la guvernare papitopiule! de la care guvernare cca-n afara de amnistie si gratiere, legile justitiei si codurile penale, Nimic n-aveti in minte si in cap. Guvernul Hotilor sunteti nu al Romaniei!
4
2
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!! Faceti restructurari financiare, un feel de caritas da mai cu motz, de aia nu vreti dna, kovesi sa va dea peste degete !
6
1
Si daca sunteti la guvernare , ce cacat ati facut pana acum incat sa meritati sa mai ramaneti ? Ati dat totul pe dos . Singurul vostru scop este sa va scapati curu de puscarie . Unde sa mai pomenit in alta parte ca niste penali sa mai fie in functii publice ? JIGODIILOR !
11
1
evidenta trebuie sa-ti intre-n cap ideea ca toata tara vrea sa scape de voi futu-va-n gat de hoti ! Oamenii normali,nu saraciile atarnatoare de la pesede.Muie tiganului orlando,muie dragnea,muie pesede !!!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108