REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan: PSD mai are exact cinci zile la guvernare

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan: PSD mai are exact cinci zile la guvernare

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 279

Partidul Social Democrat mai are exact cinci zile de guvernare, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est.

"PSD va părăsi guvernarea. PSD mai are exact cinci zile la guvernare. Peste cinci zile PSD va deveni istorie", a susţinut Rareş Bogdan.

El şi-a exprimat susţinerea faţă de Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, subliniind că PNL şi şeful statului nu vor lăsa România "să îngenuncheze în faţa mediocrilor şi a hoţilor".

"Începând de astăzi, vă rog din tot sufletul ca, atunci când vedeţi scris sau când vorbiţi de Klaus Iohannis, să adăugaţi o particulă esenţială: preşedintele luptător, preşedintele care atunci când PSD încerca să îngenuncheze instituţiile, atunci când PSD ameninţa, atunci când PSD confisca, atunci când PSD ameninţa partenerii noştri internaţionali, îşi bătea joc de ambasadori, încerca să arunce în aer parteneriatul cu SUA, cu Germania, cu Franţa, cu Uniunea Europeană, a fost omul care s-a opus, şi-a riscat mandatul, a ieşit în stradă în mijlocul dumneavoastră şi al celor care au crezut şi cred în această ţară", a susţinut Rareş Bogdan. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si voi o sa aduceti bunastarea daaaaaa. Parca vad cum o sa avem de toate si Rares bogdan posibil sef la PNL. Nu cumva voi ati mai fost in mare parte la guvernare inainte de 2013? Nu cumva multe legi "bune" sunt de atunci? Tot rahatul ala o sa faceti. Dar pe alta varianta.
0
0
Toti sunteti aceeasi mizerie ca si psd si usr si etc etc. Ultimul lucru la care sigur nici nu va ganditi este tara asta si oamenii ei, deci veti avea o surpriza cand o sa vi o luati in bot la alegeri. Va castiga cine nici nu va ganditi sau poate va ganditi si sunteti speriati cu toata gasca si cu iohanis al vostru..hahahaa
2
0
PSD mortaciuni politice, v-a sunat ceasul prostalai gainari ce sunteti!
1
3
Ok bun dar cum o sa va impartiti ministerele caci la cati sunteti aliati nu ajung nici pentu 2 partide
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108