REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

EXPLOZIV! Dăncilă: Ambasada României va fi mutată la Ierusalim

EXPLOZIV! Dăncilă: Ambasada României va fi mutată la Ierusalim

Replica API 25 martie 2019 | 03:24 688

Premierul Viorica Dăncilă, declarații importante din SUA. Aceasta a anunțat o ședință comună a României cu Israelul, scrie stiripesurse.ro.

"Sunt hotărâtă să contribui la o relație tot mai strânsă a Israelului cu UE, mai ales acum când România deține președinția UE. În curând vom organiza o ședință comună a guvernelor celor două țări. Sunt onorată să anunț că România va muta Ambasada la Ierusalim, capitala Israelului", a declarat Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu din nou ma pis pe tine ! ce putea sa iasa dintr-o morocanca si un betiv ? .....asta e , daca era interzis avortul ....
0
5
Psd-ul este un izvor nesecat de imbecili!!
7
2
@Escule esti tare ,ai vrut sa faci o aroganta dar nu prea ti-a iesit.Tot este bine cand prostii mai invata cate ceva,ca tine de exemplu cum vine treaba cu inteligenta si recunosti ca esti ca IQ mult sub IQ al PM.Vezi de asta ai ajuns postac al opozitiei si sunteti multi!
2
10
Ai dreptate unule toti cei care o fac proasta pe Viorica sunt inculti care vorbesc ca sa nu taca, noroc cu tine care te ridici la nivelul Vioricai ceilalti sunt prea prosti sa o inteleaga.
9
0
pentru @NAE prostul satului Palestina inseamna Canaan, Tara evreilor recunoscut ca stat Israel in 1948 ce spui tu proasta satului 1988 se proclama statul Palestina greu cu prostia si necunoaterea istoriei lumii. in rst doar comentarii de duzina ale opozitiei si mai spuneti ca pesedeii sunt inculti Ha,ha,ha ma tavalesc de ras cand vad ce hoarda de vite proaste pe aici!
4
6
Bai proasta satului, veorica, docila lu dracnea, pai ati avut voi lucrul asta in programul de guvernare!? Mai terminati cu pensiile speciale, indemnizatii speciale, cu toate specializarile.. ca nu le dati de la voi! Bugetul nu este al PSD-ului si-a lui dracnea sa-si cumpere el influenta de la israelieni si americani ca aia sa inchida ochii la toate bazaconiile pe care le face PSD numai si numai ca dracnea sa scape de puscarie!
9
5
Bomba ! Soc ! Exploziv ! Incredibil ! De cate ori vad un titlu care incepe asa, stiu ca acolo voi vedea o demonstratie de jurnalism adevarat, profesionist
5
0
Futuva in gura de gunoie de la replica,unde va este frica sau aveti interese,nu lasati loc de comentarii la aticolee.judecatoarea era cu mitroi de la valu.
7
1
Sa ii lingeti mingeacul care nu aveti loc de ia ...muie in gura en gro de la psd.
3
13
Prostii analfabeti de pe aici sunt iubitori de scula araba, adica de niste animale zoofile care arunca cu bombe si omoara nevinovati.
8
8
nu este proasta ,o da cu jidanii vrea ajutor la prezidentiabile in 2019
8
5
Da de lucru la SRI. O sa avem tiribombe si artificii. Imaturitate politica sau ...?
10
3
In felul asta isi mai plateste Dragnea din datorii!
9
4
s-o muti pe mata in cavoul tau proasta Dracului,ierusalimul de jure este capitala palestinei,stat independent din 1948 creat odata cu jidania,romanica avand relatii la nivel de ambasada cu acesta,ce ai spus nu este decat o alta subliniere a prostiei si nerusinarii crase care te definesc,muiepesde
18
10
guvern de curve condus de curva ordinara
19
8
Tare "Veorica'! cat 10 barbati!
9
18
Idioat o ! Te mai rabda mult pamantul spurcaciune analfabeta ?
23
8
Foarte bine. Pentru toate suferintele care le-a suportat evreii, meritau aceasta recunoastere.
12
17
bun asa ,miscare dictata de rusi ,si-a pus toti palestinienii in cap .veniti ba sa dati cu bombe la sediul pesede si la guvern .
20
8
1-0 cucoana!
12
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108