REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fabio Capello, verdict provocator în eternul duel Ronaldo vs Messi: „Există doar 3 genii în istoria fotbalului!”

Fabio Capello, verdict provocator în eternul duel Ronaldo vs Messi: „Există doar 3 genii în istoria fotbalului!”

Replica API 15 martie 2019 | 00:00 341

Legendarul antrenor italian Fabio Capello (72 de ani) e de părere că doar Leo Messi poate fi pus alături de brazilianul Pele și de Diego Armando Maradona când se vorbește despre cei mai mari fotbaliști din istorie.

„Ronaldo e un jucător extraordinar, dar Messi este un adevărat geniu. Există doar 3 genii în istoria fotbalului: Pele, Maradona și Messi.

Ronaldo este foarte puternic, un model, îți aduce orice trofeu dorești, dar intră în altă categorie.

L-am văzut pe Messi când avea 16 ani și am rămas cu gura căscată. Făcea aceleași lucruri pe care le făcea și acum. Motivul e simplu, e un adevărat geniu. Inventează lucruri la care alții nici nu s-ar gândi. Ronaldo a devenit un campion, Messi așa s-a născut”, a declarat Capello conform DailyMail.

„Manchester City și Juventus sunt echipe excelente. Ajax îmi place mult, are niște tineri foarte talentați”- Fabio Capello

Ronaldo și Messi, săptămână magică

Opinia lui Capello vine pe fondul unor meciuri fenomenale reușite de cei doi fotbaliști. Cristian Ronaldo a fost primul care a ieșit la rampă, marți, în returul din optimile Ligii contra lui Atletico Madrid. Portughezul a marcat 3 goluri, întorcând eșecul 0-2 din tur.

Leo Messi a acceptat provocarea. Miercuri seară, contra francezilor de la Lyon, a marcat de două ori și a oferit două pase decisive în victoria cu 5-1.

CV Fabio Capello

Fabio Capello și-a început cariera de antrenor la formația de tineret a lui AC Milan, între 1982 și 1986. A fost avansat la prima formație a milanezilor, reușind performanțe de-a dreptul uluitoare. Italianul a câștigat 4 titluri de campion în Seria A, o Ligă a Campionilor și o Supercupă a Europei.

A urmat un mandat pe banca lui Real Madrid, alături de care a câștigat un titlu, în sezonul 1996/1997. După 10 ani a revenit la madrileni, reușind din nou să își adjudece titlul. A mai obținut un titlu în Serie A și alături de AS Roma.

Capello a trecut apoi pe banca naționalelor, bifând Anglia și Rusia. Ultima dată a pregătit actuala formație a lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108