REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Facebook intră în joc: Le cere românilor să meargă la vot, alături de Tinder și Snapchat

Facebook intră în joc: Le cere românilor să meargă la vot, alături de Tinder și Snapchat

Replica API 25 mai 2019 | 23:31 512

Platformele de social media şi serviciile de internet, utilizate de milioane de europeni, s-au alăturat efortului de a le reaminti cetăţenilor să voteze în alegerile europene. Facebook s-a implicat decisiv în România, îndemnând alegătorii să meargă și la alegeri, și la referendum.

Facebook, Google, Snapchat şi Twitter se află printre platformele care oferă servicii suplimentare pentru a se asigura că europenii votează şi că alegerile nu sunt compromise în mediul online, informează agerpres.ro, conform stiripesurse.ro.

Google oferă prioritate în prezentarea candidaţilor şi le reaminteşte oamenilor să voteze. Profilele candidaţilor sunt mai vizibile decât de obicei şi pe YouTube.

Facebook le reaminteşte utilizatorilor că alegerile se apropie şi în ziua alegerilor va prezenta opţiunea unui buton "I voted" (Am votat). De asemenea, reţeaua de socializare şi-a intensificat eforturile de a-i face pe utilizatori să depisteze ştirile false.

Pe Instagram apar stickere speciale care trimit către site-ul alegerilor.

Utilizatorii de Snapchat care au vârsta legală pentru a vota vor primi un mesaj video din partea Team Europe, care le va reaminti să voteze.

Twitter a introdus emoticoane speciale care însoţesc hashtag-urile #EUelections2019 şi #thistimeimvoting în diferite limbi.

Peste 426 de milioane de cetăţeni sunt eligibili să voteze în toate ţările UE între 23 şi 26 mai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si tu esti vreo eminenta cenusie de iti permiti sa-i faci pe altii prosti sau inculti? Tu vorbesti care esti a treia generatie cu picioare incaltate, mai jegule, mare lucru daca nu aveai cacsstoare in curte cand erai copil !Bai nazistule ,vrei tu sa interzici un partid de marimea PSD? Hai mars cu prostiile tale de pe aici!
3
4
Este clar ca mafia Psd se bazeaza exclusiv pe electoratul lor stabil, clasa mafiota care are de profitat de pe urma unei guvernari banditesti, si lumea fara pic de minte care nu argumenteaza in niciun fel votul...pur si simplu atata pot bietii oameni, se lasa usor influentati sau chiar sunt amenintati daca nu voteaza mafia Psd. Insa ce trebuie sa faca romanii ...este sa iasa la vot. Locul acestui partid mafiot este la cosul de gunoi al istoriei iar cei care au incalcat legea-la puscarie.
5
5
Puteti suge pula grav
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920