REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Făgădău: Căutăm soluţii pentru a transfera CET-ul către constănțeni

Făgădău: Căutăm soluţii pentru a transfera CET-ul către constănțeni

Replica API 21 noiembrie 2018 | 23:33 368

Continuă discuţiile pe tema sistemului de termoficare în sistem centralizat de la Constanţa. Primarul Decebal Făgădău spune că, până la finele anului, o echipă de lucru trebuie să găsească soluţii pentru a transfera CET-ul de la Ministerul Energiei la autorităţile locale.

Edilul spune că odată făcut acest pas, va urma un program de investiţii în sistemul de termoficare. „Am stabilit o echipă care lucrează în vederea identificării unor soluții, pentru a transfera CET-ul către constănțeni. În mod evident vom investi într-o tehnologie nouă, în reabilitarea magistralelor care sunt ciuruite precum un șvaițer, vom investi într-o companie care să se ocupe de la cap la coadă de ceea ce înseamnă confortul constănțenilor“, a declarat Decebal Făgădău într-un interviu acordat Radio Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dom primare n-ai putea sa muti macar o parte din popor la cet,ar sta in jurul cazanului la caldura iar parte din ei ar face sauna in racitoare
1
0
Fagadaule, cap ai, minte ce-ti mai trebuie. De pe vremea lui Mazare va chinuiti sa rezolvati problema incalzirii in Constanta. Ce echipa de lucru ai tu? Niste incapabili.
2
0
eu cred ca solutiile trebuiau puse in practica pana acum, nu credeti ca e cam tarziu?
4
0
Prostanacule, ori 50 000 de mii de centrale de apartament ori ditamai CET--ul, poluarea este aceeasi!
3
2
sa gaseasca si solutie la parcarile din oras
3
1
Aoleu nea bagadau vreau si eu o vana de 350 cu 2 km de magistrala, 3 motoare trifazice si 100 de contactori. Promit ca nu le duc la remat si ca va votez la urmatoarele alegeri.
1
0
Dupa ce s-a sugerat ca ar fi excelenta solutia poluanta cu centrale de apartament in final se cauta solutii tehnice pentru modernizarea conform mileniului 3 a cet. Cum ar arata aerul Constantei cu cca 30 000 de centrale de apartament si 100 de centrale de cartier in orasul pretins turistic si strategic? Se poate ieftin si cu cet si RADET cu conditia ca fiecare sa poata regla consumul propriu. In prezent radet face jaf la facturi prin plata la suprafata apartamentului. Intereresele politice si ale celor care vand centrale au amanat pana aproape de sanctiuni pentru poluare, modernizarea cet.
5
4
Care merita MILA pentru faptul ca nu poate!
5
0
puneti-va centrale de apartament, se pun si-n rate, si bucurati-va de preturi corecte. Apa calda o pui la cate grade vrei, caldura nu se mai pierde pe drum, si caldura din calorifer o faci cat vrei si cand vrei, si platesti cam 200 de lei pe luna, muuuuuuuuult mai putin decat la hotii astia de la RADET
11
5
Problema asta e de cand era primar de facto, de prin 2014. De aproape 5 ani el tot cauta solutii si acum le promite in 5 saptamani. Da-le dracu de solutii, mai bine pleaca in vacanta. Si ia-i cu tine si pe tentative de director de proiecte Merla si pe tentativele de la urbanism. Pe viceprimari lasa-i, ca si-asa orasul nu are clovni profesionisti si nici zoo. Sunt buni si amatorii astia, in lipsa de altceva.
17
0
Il pui pe Tamas director?
2
0
Cat de tampiti puteti fi daca de atatia ani nu gasiti nici macar o solutie la problema cea mai importanta a oamenilor? Sa pui centrale pe gaz in punctele termice e o dilema pt prosti. Si un copil e mai destept ca voi. Chiar nu cititi nimic de pe net referitor la incalzirea din celelalte tari ? Cat de inapoiati mintal puteti fi?
11
1
Lasa-ne dreaq sa ne punem centrale pe gaz!ce ne tot amagesti cu Cet si radet?ca sa ia banii o gramada de trantori?
15
4
imi vine sa vomit cand ii vad fata aia de arogant si prost...sa fii si arogant si prost in acelasi timp e ca si cum ti-ai dat auto-gol din foarfeca
16
0
Cei ce monteaza centralele de apartament sint meseriasi pacaliti ; habar nu au de meserie risti sa sari in aer .
4
14
Doamne ce fata de oligofren masturbator are
13
4
Mai bine cauti solutii sa ajuti constantenii sa isi monteze centrale de apartament. Cu subventia catre radet pe doi ani toti constantenii isi monteaza centrale. Ca la Galati.
16
7
Mai, luamiati carul, ce va dati cu parerea , dar acest primar vrea sa faca ceva. Felix Stroie luamiar coaiele la intors, dobitocul...vrea sa-l schimbe....Scuipat pe Felix...
1
8
va dati seama cam ce echipa competenta a creat circarul asta... o sa dureze de doua ori mai mult decat a durat reamenajarea parcului si a podului de la butelii...
20
1
Sa dea Domnul !--dar nu prea cred !
7
1
Renuntati la CET. Exista centrale de apartament sau de bloc. Oferiti subventii o data pt achizitia lor si gata
13
8
Cine draqu mai crede ce spui tu ...!!!
21
1
bla-bla-bla bla-bla bla-bla ...
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920