REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Făgădău, despre bugetul Guvernului Orban: E un dublu limbaj

Făgădău, despre bugetul Guvernului Orban: E un dublu limbaj

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:00 417

Guvernul Orban a stabilit bugetul pe anul 2020. PSD a anunțat deja că va contesta la Curtea Constituțională măsura Guvernului Orban, pentru conflict între puterea legislativă și cea executivă.Prin bugetul propus de Guvernul PNL pentru anul 2020 se asigură creșterea salariilor, pensiilor și creșterea nivelului investițiilor publice. Primarul Decebal Făgădău spune că buegtul Guvernului Orban este un dublu limbaj.

”Până când nu avem un buget aprobat, nu mă pot pronunța. Această lege a bugetului e un dublu limbaj. Este extrem de important să înțelegem care pot fi urmările. Bugetul de stat este, de fapt, piatra de temelie pentru autoritățile locale, centrale, ori dacă se naște ceva ceva ce este atacabil, șubred, gândiți-vă că vor cădea ca un domino celelalte bugetul. Ori, dacă bugetul e aprobat, noi în baza lui, ne aprobăm bugetele. Imaginați-vă ce ar însemna ca acest buget să fie declarat neconstituțional! Cred că toți liderii politici au înțelepciunea de a discuta, chiar și pe repede înainte, bugetul. Este nevoie de acest buget mai repede, dar anul trecut s-a aprobat în aprilie și nu neapărat din vina Guvernului. S-au cerut dezbateri, a fost sucit, răsucit...E un lucru extrem de serios și bugetul trebuie dezbătut”, a spus primarul Constanței, Decebal Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AI CARE NU AVETI LOC DE PRIMARE DAAA VOI DATI REPEDE UN SARUT IN RECT SA SE INVETE MINTE.JIGHIMELELOOOOR LINGATORILOR DE CLATE.MAAAARS.SUCCES DNLE PRIMAR
1
0
e un om special, fost bisnitar,prietenii stiu de ce
2
0
de ce nu deschideti comentariile la articolul despre Brailoiu???? Sunteti platiti de el ???
4
0
Ce buget face el, dublu limbaj, unul pentru ajutoare si altul pentru apropiatii partidului
2
1
Ma primarule ti s-a facut iar pofta de o portie de injuraturi?,mai bine ai face sa iti pastrezi parerile pentru tine caci astia de la "replica"au lasat liber la comentarii la adresa ta,tu nu esti Stroe ,Tit Brailoiu sau alti.
4
0
Un oltean scapatat de la Altin Tepe ne vorbeste pespre ce nu intelege.
3
0
Dublu limbajul lor si dublu este si CV -ul tau cu Diplome universitare ! Care-s Universitatile nu ne-ai spus ,oare de ce ?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272