REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Făgădău, în campanie electorală în Faleză Nord. A ieşit cu scandal! VIDEO

Făgădău, în campanie electorală în Faleză Nord. A ieşit cu scandal! VIDEO

Replica API 15 mai 2019 | 00:25 572

Suntem în plină campanie electorală, iar primarul Constanţei, Decebal Făgădău, este pe străzile urbei, unde discută cu cetăţenii. În jurul orei 18.00, edilul s-a deplasat alături de echipa PSD, în parcul din Faleză Nord, unde lucrurile nu au decurs exact cum se aştepta. Mai precis, un cetăţean l-a abordat, certându-l pentru că nu s-a preocupat până în prezent să modernizeze parcul. Iată aici video:

https://www.facebook.com/gavrilavasile.codor/videos/793813704336187/?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARBoAfAlTpfHok1KroR1UF7tlPjR3jvAkPwTpZJxj-apziZedGdmwZYQfj8K1llGsxk-pQeWNXOP7Od8&hc_ref=ARS0gDPvWBcj0nrZKPNRFM4LkxNrpXP3_-sa_c8IeSOlmGB7I-dhHv8EzbTI_BVRqCo&fref=nf

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votez Da la referendum
1
0
Eu Mircea Van Dame Badea votez Da la referendum
1
0
Scumpi pe jos, atunci pe jos, puti, esti needucat, parchezi ca un bou, asculti manele la maxim si deranjezi toti vecinii, furi, dai spaga, ceri spaga, nu semnalizezi, te arunci pe trecerea de pietoni fara sa te asiguri, injuri...
13
0
Esti un fel de manelist nespalat, needucat. Au mai ramas niste scursuri retardate care inca voteaza cu PSD, o sa dispara si astia
18
0
MULTA MUI3 PSD
27
0
Ce tare , le.a trimis mesaje ciomparliilor sa lase comentarii .
4
0
Bravo, votam PSD
3
35
de vreo saptamana.. Cum ti-asterni asa-i sa dormi.....Zicala asta-i buna
3
1
Asa da. Avem nevoie de un primar care vorbeste cu oamenii si le asculta probleme. Felicitari
3
26
Felicitari ptr Cazinou !ai reusit sa pasezi problema la Bucuresti
1
4
Votez Psd fara discutii
5
37
Psd este cel mai tare
4
38
Felicitari
3
38
Bravo Domnule Primar
3
37
Bravo domnule primar
3
38
Eu votez PSD
3
37
Este adevarat ce spui cu mentiunea ca actualulu primar este mult mai prost si mai lacom decat Mazare.Ajutat si de legile PSDiste care au dat liber la furat pt.primari asta e tatic in Constanta, Mazara inpartea puterea cu Nicusor si S.Strutinski.
9
2
interesant! pana la ora 12.00 lui fagadau i-au umplut frigiderul. pe buna dreptate. la ora 12.00 s-a transmis ordin pe unitate: postacii psd sa intervina urgent. si au intervenit. dumnezeule ! cati sugatori de ciorapi are psd!
9
3
Sunt de parere ca dl primar a avut o idee foarte buna de a iesi si de a discuta cu cetatenii in cartier. Felicitari !
3
6
Vad ca doar PSD ul a iesit in oras. Celalalte partide nu, de ce ? Bravo PSD pentru initiativa de a discuta cu cetatenii.
5
8
Foarte tare domnule Primar, va sustin
5
8
Acest individ care a filmat si a facut circ in parcul din faleza nord este cunoscut de noi, locatarii, drept un om cu probleme grave... speram sa se ia masuri. Nu vreau sa fiu nevoita sa imi iau copilul de mana si sa plec cu el din parc cum am facut aseara deoarece se speriase foarte tare...
9
4
Mult succes in continuare
9
8
In oras se misca treaba, se vad strazile asfaltate, trotuarele redate cetatenilor, autobuzele noi si locurile de parcare facute. In curand am auzit ca va fi si cazinoul gata. Foarte tare, va felicit domnule primar, veti avea votul meu pentru inca un mandat.
10
8
Aseara am discutat cu domnul primar care m-a lamurit in legatura cu parcul din faleza nord. Eu va sustin domnule primar
10
8
Asa da, bravo !
9
8
Felicitari domnule primar pentru reabilitarea trotuarelor. Acum pot merge cu carutul linistita fara a avea grija masinilor. Cat mai multe realizari !
9
8
Un nebun care tipa in parc si a speriat toti copilasii care se jucau linistiti. Mare noroc ca nu l-a pocnit vreun parinte.
12
5
Felicitari domnule fagadau.
11
8
s-a pus psd batranet si psd haripa tineret sa ridice comentariile pt primarul fagadau..cetatenii reinregimentati politic cunosc, insa, ca e continuatorul politicii lui pastaie si cel mai slab primar pe care l-a avut oarsul in toata istoria sa.
6
10
ESTE FARA PRIMAR!
7
9
ia l acasa
6
6
Din ce am observat sunt o groaza de proiecte in curs de finalizare, s-a terminat mandatul domnului Primar si eu nu stiu? Totul se face cu timpul. Nu poti construii peste noapte si mai ales cand ai putini oameni ce lucreaza la Confort Urban, cu ce oameni sa finalizeze lucrarile repede cum vor cretinii??? Este de bun augur ceea ce face dl. Fagadau si ii doresc mult succes si in continuare! A realizat in 2 ani si jumatate mai mult decat altii in 30 de ani! Ce vreti? Sa bateti din palme si sa se faca instant? Lasati-l sa isi faca treaba, lucreaza pentru cetateni si orasul nostru, Constanta!
5
15
Dezinformare totala! Altceva nu stiti, doar sa denigrati. Chiar se vad imbunatatiri in Constanta, felicitari Dl. Fagadau! Mult succes in continuare!
6
17
Felicitari, domnului primar si echipei. Acel domn, de ce nu si-a aratat fata.......sau poate ca asa era ordinul!!!! Urat!!!! Dar ce a facut acest domn navigator care , probabil, nu plateste nici taxe.................Ar trebui sa nu se mai vorbeasca pe margine, ci sa punem mana la munca toti constanteniii si toti romanii. Doamne Ajuta!
5
13
ma uit la comentarii si vad ca sunt destui postaci comunisti ,bosorogi pachetari si cretini care apreciaza ce a facut lakele asta de primar si pesedeul ,adica NIMIC .totul a fost pt makidonii lui care au distrus toate parcurile si cam atit .mergeti ba cretinilor in alte orase sa le vedeti cum au lat autobuze mercedes la jumatate de pret decit rablele aste isuzu cum arata parcurile pt ca acolo nu sunt makidoni sa construiasca in ele cum arata strazile cum au parcari cu 5 etaje in centru ,la cluj ,cum arata lumea pe strada ,cum sunt tinerii .cum arata centrul oeasului si obiectivele turiestice
11
3
Nimic nu va convine. Fagadau chiar incearca sa faca ceva fara sa iasa in presa si sa se laude pentru fiecare bordura pusa.
5
12
Omul s a luat de primar ca nu face parcul in care era, dar acesta nu se informeaza inainte sa faca circ ieftin, pentru ca circ a fost nu scandal cu pretind unii. Asupra parcului nu se poate intervenii pentru ca acesta se afla in litigiu. Cineva a a facut o cerere de retrocedare si se afla in curs de judecare. Sanatate si informati va inainte de a deschide gura
6
5
Se apropie SFARSITUL, PRIMARE! Pleaca! Vine Mazare, prietenul tau de HOTII. Oare, realizezi ce te asteapta, ce urmeaza.... Mai Fagadaule, mai mansetute scrobite, ai DISTRUS Constanta, tu cu clica ta!
15
5
Foarte slab!
14
5
Fatalau, cea mai incompetenta statuie-primar existat vreodata.
15
3
De ce nu se anunta mai din timp vizitele astea?Am aflat ca ar fi trecut si prin Inel 2,Marvimex,zona Amzacea.Anunta dupa ce pleaca din zona?
7
2
pariez ca erau scandalagii de la usereu in frunte cu Dna Tanase gura mare, Iacob analfaboss si Madalin spaima sticlelor de vin precum si Cipanezul CaraG. Toti pusi pe scandal si le stiu ei pe toate. Specialisti in toate domeniile dar in afara de muepsd nu ai ce sa scoti de la ei...
4
15
O parte are dreptate, alta nu. Hai bine ca face asta ceva, dar are cineva impresia ca daca vin caciosii de la usr, sau aia de la pnl sau base stie cineva ceva. Problema e ca nu exista lideri adevarat cu coaie frate. Sa taie si sa spanzure la functionarii publici
8
6
O parte are dreptate, alta nu. Hai bine ca face asta ceva, dar are cineva impresia ca daca vin caciosii de la usr, sau aia de la pnl sau base stie cineva ceva. Problema e ca nu exista lideri adevarat cu coaie frate. Sa taie si sa spanzure la functionarii publici
4
7
FAGABOU este urmasul MADAGASKURULUI
15
7
Mincinosul se plimba pe strazi in timp ce documentele si cererile constantenilor stau la mape si sertare in primarie. OAMENII ASTEAPTA CU LUNILE SI ANII DUPA AVIZE SI AUTORIZATII IAR NESIMTITUL ASTA ISI BATE JOC DE NOI SE PLIMBA PE STAZI
16
6
idiotul asta de primar este rupt de realitate. opreste-te ba dobitocule din plimbatul pe starzi ca esti penibil. nu te-ai staurat sa ti se dea m.... PSD in orice cartier al orasului?
16
7
Observ ca ati invatat sa scrieti corect gramatical. Era mare graba sa denigrati o actiune a primarului. Este plina Constanta de oameni necivilizati. Nemultumirile nu se expun asa.
8
25
Eram cu copilul in parc si am vazut cum un nebun de om cu telefonul in mana, criticand, urland ca de ce aici nu s-a modernizat parcul pana acum. Primarul I-a spus ca urmeaza sa se modernizeze, conform procedurii de achizitie si el tot urla. Agitatori crizati, a reusit sa sperie si copiii care se jucau in parc. Halal oameni. Spor la treaba domnule primar.
7
33
Perfect dl Fagadau ! Va sustinem ! Cand va exprimati opinia nu mai jigniti indivizilor. Ce exemplu ati fi de urmat ?
4
22
plin de pupincuristi si machedoni mai jos. pupati-l pe Fagabou in cur handicapatilor. la vot primiti fix ce meritati.
27
5
Asta cu modernizarea parcului e tare. Cum ar fi un parc modern cu plante artificiale sau cum? Numai din asta ne dam seama ca e un agitator cu neuronii in hastag
8
23
Bravo domnule primar !
7
26
Se fac lucruri, numai cine nu vrea sa vada nu vede. Nu se pot schimba peste noapte lucruri ce au fost lasate asa cum au fost... Succes pe mai departe! Suntem pe drumul cel bun.
7
24
Felicitari Dl. Primar !
9
25
Jeg ordinar sluga mazaroiului infractor o sa arunce oamenii in tine cu oua si rosii gunoiule care ai distrus orasul asta si pana si cele putie lucruri bune facute de infractor printre care carnavalul si mamaia. Pai ti vrei de la noi 10 ron pe ora de parcare in mamaia escrocule si mai vrei sa iesi pe strada fara sa te injuram toti?
27
3
are curajul sa mearga numai in cartiere dintr-astea mai selecte, dar ia sa mearga si-n cele mai mizer cartiere din oras, sa vezi acolo ce scandal are sa iasa
16
4
Usr ul incepe sa semene cu un pui de partid nazist.
9
17
L-a imbogatit mascariciul cu terenuri si acum aplica si el ce a invatat cat a fost viceprimar: pune borduri cu multi bani ca sa-i ramana in buzunar , da avize de constructie doar dupa ce primeste spaga intr-un cont din Cipru, etc... Hai votati-l , prostii orasului care nu au vazut un alt municipiu
20
4
Lucrurile chiar incep sa se vada in oras si indivizi de genul vor sa se afle in treaba...era bine in perioada Basescu, salarii si pensii taiate, spitale inchise, afaceri distruse....era bine, nu?
4
22
Alt fake news ca tot e la moda,venit din partea celor care dau bani sa se fabrice stiri rautacioase ! Rusine !!!
7
14
Felicitari dl.Primar!!! Munca depusa de dumneavoastra da roade! Cu dumneavoastra in frunte gloria orasului Constanta va fi redobandita! Cinste dumneavoastra dl. Primar!!!!
6
26
Trist rau de tot.....Daca nu face nimic primarul ptr oras....nu e bine......daca reabiliteaza parcuri, schimba flota de autobuze, asfalteaza....iar nu e bine....intr-un final, gura omului numai pamantul o astupa!
6
25
Eu cu cine votez ? Fagabou dai un ulei ? Un pui ? Ti ai draq de hoti si koorve . Sa te voteze aia de la Central .
18
8
Chiar a ajuns o ruina in aer liber aceasta Constanta!
23
3
Doar fraierii mai pun botul ca vine marele primar si face ceva in ruina asta de oras la anul si la multi ani. Dar nu-I bai, laudati-l si lasati-l sa se iluzioneze. Sindromul Ceausescu in vizita de lucru e inca actual. mai vedem la vot, prima oara pe 26 mai anul asta. Apoi, peste un an. Atunci vedem cat de rece e apa de la dush.
30
5
Trebuie sa fim obiectivi cu acest individ! Nu a facut nimic pentru acest oras! E urat si debandada in tot orasul! Nu avem parcuri ingrijite, uitati-va pe caraiman-iarba netunsa, pe 1Mai vechi buza portului - ne musca serpii, pe varianta colcaie prostituatele, vrei audienta - prinzi radacini, ajungi la pimar - iti rezolva ioc, bineinteles prefacuta amabilitate e in floare pe principiul -desteptul fagadauieste si prostul trage nadejde! Nu este in toata romania, municipiu mai pavat si mai urat decat constanta! Vrei iar primar fagadau? Nu meriti omule, nu meriti!
37
6
Sunt curioasa daca cel cu gura mare a facut ceva din propria lui initiativa pentru comunitate.
7
17
Baas, tu esti handipel rau, pai taica-su lui Fagadau a fost contabilul sef al firmelor lui Mazare si Nicusor. Si Decebalus von Beidaud e salvatorul Constantei? Stimati constanteni, astia chiar ne iau de prosti !
24
6
Legenda spune ca, daca hashtagistii castiga alegerile, o sa se injure singuri, ca altceva nu stiu sa faca.
9
28
Ne cerem scuze, era unul dintre noi, insa acesta nu si-a mai luat medicamentele. Scuze inca o data !!!
4
21
Orasul va apreciaza dl. Primar, nu va lasat dezorientat de toti hastagistii si cei care vorbesc din spatele calculatorului si nu fac nimic pentru oras. Cat mai multe realizati, felicitari !
6
35
ala e agitator usr...parcul e curat...ce mai lucreaza securitatea..
5
19
ala e agitator usr...parcul e curat...ce mai lucreaza securitatea..
5
24
O stire cat se poate de falsa.Daca dnul in cauza avea "pantaloni pe el" lasa video-ul, dar cum este un lake la sters...ZERO barat coloana vertebrala.A fost o interactiune fructuoasa a dnului primar cu oamenii.Carcotasii vor fi mereu .Succes dnule FAGADAU!
7
25
O intrebare pentru primar:Este capabil sa aloce pt. Never-see festival o locatie mai potrivita decat plaja copiilor orasului? Si daca stie cum ramane nisipul plin de scursori dupa dezmat?
22
4
Primarul popic sa vina si pe strada Constantin Bobescu unde nu a asfaltat! Halal primar am facut prostia sa il votez, acum nu se va mai repeta! Sper sa fi uitat si de istorie Fagadau primarul popic!
23
5
Parcul arata foarte bine si este foarte curat. De dinastia care doar fac scandal aiurea ne-am cam saturat. Felicitari domnului primar si spor in continuare.
6
22
"Sorry, this content isn't available right now" . L-a sters.
12
2
Daca il alegem tot pe urmasul lui mazare ne meritam soarta, fratilor! Uitati va la alte orase din tara si faceti o comparatie! Constanta a fost al doilea oras al tarii acum e o mizerie!
32
4
Toate se vor face cu timpul, nu poti face peste noapte toate parcurile din Constanta. Avem incredere in tine dl. Fagadau, tineti-o tot asa.
8
36
Nimic mai fals! Oamenii au fost amabili si i-au multumit atat domnului primar Decebal Fagadau cat si echipaei sale pentru realizarile din orasul Constanta
6
30
In sfarsit ati iesit si pe teren. sper sa rezolvati cat mai multe lucruri
6
17
Daca nu iesea era mai bine? Criticile sunt constructive. De unde pana unde, scandal?
6
23
bravo Fagadau
6
34
Sa-l invete cineva pe fagadau sa planeze deasupra cartierului henri coanda si sa nu umble cu cioara vopsita...
34
4
Fagadau cel mai prost primar din toate timpurile
47
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108