REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FĂGĂDĂU ISTORIE! VERGIL CHIȚAC și STELIAN ION, UMĂR LA UMĂR

FĂGĂDĂU ISTORIE! VERGIL CHIȚAC și STELIAN ION, UMĂR LA UMĂR

Replica API 28 septembrie 2020 | 00:04 15280

Potrivit Exit Poll ului, Vergil Chitac și Stelian Ion sunt umăr la umăr cu 29 % din voturi.

Egalitate absolută între Stelian Ion și Vergil Chițac – 29%, la Constanța, conform exit-poll-ului de la ora 21:00, momentul în care s-au închis urnele. Primarul în funcție, Decebal Făgădău (PSD), ar fi obținut 23.5%.

Vergil Chițac - PNL - 29%

Stelian Ion - USR - 29%

Decebal Făgădău - PSD 23,5 %

Mircea Titus Dobre — Pro România 1,7

Claudiu Palaz — PMP 2,9

Horia Constantinescu — PPU-SL 3,5

Corina Martin — Partidul Ecolo ist Român 3,5

Victor Cruceru — ALDE 1,3

Anton Traian Antoniadis — Uniunea Elenă 1,1

Altul 4,5

Moment istoric, la Constanța

„Suntem în fața unui moment istoric. Astăzi scriem istorie la Constanța. Mă înclin în fața constănțenilor că au reușit să scape constanța de mafie. Vă mulțumesc și echipa aceasta frumoasă și tânără are forța să schimbe lucrurile în bine. S-au vehiculat multe minciuni, sondaje măsluite însă vom vedea rezultatele finale

Acești tineri care vin din urmă vor schima România, suntem pe un drum fără întoarcere, au folosit toate mijloacele pentru a ne opri, dar generația asta care își dorește altceva nu poate fi oprită. Mulțumesc constănțeni, mulțumesc echipă, vom face tot posibilul și vom artă că se pot sa schimba lucrurile la Constanța. De luni ne apucăm de treabă, reparăm tot ce a stricat PSD în ultimii ani. Constanța va renaște” a spus Stelian Ion.

„Vom avea un CJ și o primărie PNL”

„Vreau să îmi exprim felicitările către constănțeni. A fost un flux continuu și noua conducere a primăriei va demonstra că aceștia au ales bine. Fiecare vot contează și cine câștigă trebuie să câștige printr-o numărătoare corectă” a declarat Vergil Chițac.

„Munca dumneavoastră a fost foarte importanta pentru noi. Le mulțumesc constănțenilor și primarilor din tot județul. Pentru prima dată vom avea un CJ și o primărie PNL. Vom face tot ce este necesar pentru constănțeni. Așteptăm scorul exact” a mai spus Mihai Lupu.

D.B, M.P., S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegul de Stroe si nesimtiti si spagagii Moga, Babus, Tit Brailoiu, Visan , Mihu plus restul golanilor psdisti trebuie sa dispara. La puscarie cu jegurile astea !
3
0
Stroreee a furat milioane multe de euro. Multeee. Sa se duca la puscarie. Jegul stroe se crede intangbil, imparat. Sa zboare de la Rajacacat ca nu e imparatia lui. Sa zoboare de peste tot, turnatorul!!
2
0
oamenii sa comenteze la toate articolele! Ce exprimare nepermis cuprinde acest mesaj?
0
0
Pune-te pe treaba si reorganizeaza intreg sistemul.
3
0
tb verificate toate afacerile de sifonare a banilor publici,....
5
1
fagadau nu e nimic, nici macar istorie. Sa nu exageram, totusi
3
1
am scapat la mustata sa fim condusi de mafia portuara si imobiliara numita familia Dusu cu marioneta Stelian Ion si vicele Caragheorghe. Ca sa folosesc un slogan de campanie al USR...binele invinge intotdeauna!
6
0
Fagadau sa pregatesti banii sa i dai inapoi celor de unde ai luat mita si parandaraturi ! Rusine golanule !
12
0
Fagabau,te-am trimis la Beidaud inainte sa dai receptia pentru blocul strimb din sensul giratoriu la intrarea in Palazu unde actele de vanzare se fac la nevasta-mea.norocul tau ,pentru ca va cadea la primul cutremur.Vanturache,ti-am schimbat si tie viziunea arhitecturala.De maine e coada la DNA...
13
1
a pierdut psd, pana aici e nesperat de bine. ar fi de preferat sa iasa amiralul de lighean, dar oricum e o schimbare.
12
1
Stelica e mafia mazare. Vergil e curva batrana, dar pare sufletist. Oricum, smecherii sunt altii, neafectati
12
3
Constanta o sa fie un oras blocat de interesele de grup , la cum se prezinta procentele o sa fie un circ in CL si CJ. Se vor creea noi aranjamente ale unor grupuri de interese, cine isi inchipuie ca usr plus nu este dispusa la aranjamente cu mai versatii de la psd si pnl este un naiv. Cu siguranta ca figuri de trista amintire ca babu , tutuianu sau felix stroie vor fi rapid inlocuite cu alte specimene de reptilieni politruci. Fac de pe acum 3 propuneri demne de tinut minte : Caragheorghe , Cocargeanu sau Ochiulet . Sa dea Dumnezeu sa ma insel in privinta acestor 3 oportunisti !!!
10
3
Bravo Babuinule esti o piatra de gatul acestui partid alaturi de Fagabou. Credeai ca escrochezi si mulgi tot orasul fara sa platesti? O sa dai tot inapoi inzecit
19
2
Aceeasi mafie, e fostul avocat al lui Mazare, un sugator de oportunitati. Nu imi place fata lui. Nu am incredere in ochii lui. Constanta orasul blestemat din Romania praduita.
19
12
stelian ion a castigated deoarece aparatul de coordonat si mazluit voturile ale lui mazare au fost directionate catre stelian ion. DACA o sa intrebati "un fost posibil" candidat din 2012 la primaria Constantei o sa va confirme acest lucru. Si lui is-a transmis ca va fi sustinut de acest grup de interese.
9
13
Lui Mazare acum?buahahahahahaha. Se plange fara decenta la trocadero. Luati cu apa si faceti opozitie cu cap fraierilor.psd ul este un partid care nu tre sa moara.trebuie curatenie.scapat de capusele si clanurile interlope.adusi medici profesori specialisti futu va n gura de comunisti.nu kkti ca babu si rasauteanu care nu au 1 zi mumcita in viata lor.este sanatos pt democratie sa avem stanga dreapta.altfel Belarusul e pistol cu capse pe langa ce o sa devenim noi.doctrina socialista e buna dar nu cum o face psd.psd cu pomenile au adus sapa de lemn.mooe psd
12
2
Ar fii bine ca la Constanta sa fie un transport electric cu tramvaie si troleibuze. PSD CONDUS DE FAGADAU, MAZARE, CONSTANTINESCU SI STROE AU DISTRUS ORASUL DIN 2004....
25
1
BAI MUILOR, ASTA A FOST AVOCATU LU MAZARE. CRED CA II LINGE PIZDA LU LIZETA, PESTELE CONSTANTEI. NE AM DUS PE PULA.
16
15
Stalpisor apierdut!!
15
2
abia astept de la dreapta PNL USR sa mai termine cu subventiile la transportul in comun si mai ales la incalzire, toata lumea sa plateasca la fel!Poate desfiinteza si ghetoul Henri Coanda!
25
5
Muie cu ranga pe dinti ptr PSD!!! A iesit practic o muie generalizata ptr hotii din psd.
28
7
I-ai ciuruit, umplut de sange. Iesim maine in strada toti
14
15
FAGADAU! MARS IN PULA MEA ACASA DE RETARDAT !!!!
30
9
Sper sa nu ia la mustata Mos Teaca inaintea lui Stelica...
10
9
Vand garsoniera, am ajuns primar si imi fac vila pe rotterdam
15
6
Sper ca USR Plus sa nu dezamageasca , votul meu pentru voi va obliga sa puneti interesele constantenilor inaintea intereselor personale. Vreau sa vad o schimbare in bine a Constantei , sa readuceti normalitatea si bunul simt la nivelul comunitatii noastre !
22
18
sa ne picuram pe tine!
28
13
Vai de capul nostru ! A plecat dracu si a venit ta-su !!!
32
16
Mai bine nu o sa fie niciodata in Romania dar macar scapam de socialistii pesedei care nu au adus niciodata plus valoare societati. O victorie mica dar buna!
31
7
Va bucurati degeaba. La scoala 36 era plin de votanti din Henri Coanda. Ar trebui sa se vada cine ii tot cara cu masinile. Forfota ce era in cartier de zici ca e 1 mai. Lumea isi ia dreptul de la magazinul din cartier, datoriile s-au prescris. Asta da sarbatoare. Toti politicienii ati vandut orasul clanurilor de tigani pe voturi. V-au adus votanti. Sunteti multumiti?
21
2
A castigat Stelica, armanul pur sange. Constanta va fi imperiul machidonilor iar romanii sa faca ciocul mic pentru ca asta au votat asta vor avea. Ce-si face omul cu mana lui...
18
30
Hai gata, nu mai plangeti. Aia de la PSD vor trece la PNL, doar sunt vecini cu totii in vilele din Faleza Nord. Incepe operatiunea cur pansat!
42
3
pana nu vad primul bloc machidonesc daramat, tot niste incapabili ramaneti.
46
1
Fututi morti mati cu ciorile mati
20
0
Pacat... fagabou promisese ca scoate stalpisorii si pune pahare cu vin pentru votanti... seara trista ...
17
8
Amice Moka. Ro Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!
50
18
La puscarie cu voi, machidoni oligofreni si semianalfabeti.. cacati boratri care va plimbati din partid in partid, jeguri fara caracter, huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! MUIE PNL!
66
9
sunteti morti si ingropati
24
41
Ai dreptate cand spui ca iti bagi pwla,pai tu stii cate am facut eu pentru oras si Nicu pentru judet si uite unde am ajuns?,nerecunoscatori astia de Constanteni or sa te trimita si pe tine langa noi,dar asta este nu ai ce sa faci.
15
2
A fost ciuma care a distrus Constanta! Acum trebuie sa raspunda ptr.ceea ce a facut.
28
3
Chitac e mai bun decat Stelu.
20
8
Cum rahat a luat Constantinescu 3.5 % ?
15
3
Daca ALBANEZUL ion stealian va fii declarat castigator la primaria constanta, MAFIA MAZARE va ramane in continuare STAPANA constantei !!!
29
10
Hoo maa.. toti machijdony din PSD trec la PNL nu e ca si cum am fii castigat razboiul
39
2
sageata PSD. Useristii sunt speraclul mafiei rosii. Se va vedea.
23
7
CAND LUMEA ITI ZICEA ... !!! NE VEDEM LA VOT... TU NU ... INVELEAI MARMOTA IN STANIOL !!! AI DISTRUS CONSTANTA ! CEL MAI PROST PRIMAR DIN ISTORIA ORASULUI ... TU NICI MACAR NU MERITI SA RAMAI IN ISTORIE ... AI BAGAJELE FACUTE PENTRU MADAGASCAR ?! TE PWPAM ! HAI SICTIR !!!
40
1
mu ue PNL!!!!
29
21
Stati linistiti, fiul meu va castiga ! Am fost si eu la vot la ora 20:30.
27
13
Bag pula in orasul vostru, sa ma cac pe voi toti. Muie.
11
28
asa e ma,fagadau a pierdut, era si cazul dar toti postacii de aici va astept sa veniti aici sa spuneti realizarile noului primar, pun pariu ca vor incepe in stilul lor cu greaua mostenire de la fagadau!!!
14
18
Bravo Chitac. Muye fagabou muye psd
42
46
Stelian Ion
11
22
hai Stelian, jos cu arogantul ala de amiral de cada
26
23
De ce sunteti contra chitac deoarece el a fost cineva in viata lui. Nu pot spune acelasi lucru despre cei care il critica.
28
16
Triaca pesedista,inclusiv sagetile, la constanta a supt-o frumos. Fratele geaman al psd adica pnl, isi freaca mainile si buzunarele de bucurie. E foame de bani, e foame de bani- titlul unui cantec.
24
7
Si cu stalpisori mei cum ramane
29
3
La puscarie!
39
4
parnaie hotului fagadau si AFARA !!! cu toti hotii din primarie !!!
45
3
Stim ca replica il sustina pe virgil chitac. A castigat Ion Stelian
24
17
Fagadau sa pregatesti banii sa i dai inapoi celor de unde ai luat mita si parandaraturi ! Rusine golanule !
42
5
Se vede ca a iesit tinerii la vot.Bravo.M e psd.
43
11
Cea mai mare bucurie! Arogantul incompetent dispare din peisaj! Te rugam frumos sa pleci din acest oras, pe care l-ai distrus. Esti o mare rusine si noi, oamenii decenti din acest oras, nu mai suportam HOTIA si INCOMPETENTA. Felicitari tuturor celor care au votat pentru schimbare, pentru viitorul copiilor nostri! PSD este o trauma a istoriei acestei tari, de care trebuie sa scapam total!
64
7
Muie psd jegosilor
43
14
Muie PSDului!
47
14
Virginele au rezistat doar 4 ani! Succes in continuare! Va faceti bagajele ca niste PSD-isti adevarati ce sunteti si trececi,pardon, sogeti la PNL sau va aplecati la USR!
28
6
la Poarta Alba !!
53
9
miere si lapte la constanta..
30
10
muie stelica
27
31
o suge Stelica.
23
39

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108