REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FĂGĂDĂU renunță la INVESTIŢII, dar cumpără MAŞINI de NUMĂRAT BANII

FĂGĂDĂU renunță la INVESTIŢII, dar cumpără MAŞINI de NUMĂRAT BANII

Replica API 1 septembrie 2020 | 00:25 2185

Bugetul local a suferit o nouă rectificare care presupune majorarea cheltuielilor cu salarii și subvenții, concomitent cu o diminuare semnificativă a investițiilor. Acesta a fost primul proiect, inițiat de primarul Decebal Făgădău, care a deschis ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Constanța, organizată luni, 31 august, în sistem de videoconferință. Astfel, 16 consilieri locali au votat rectificarea veniturlor în sumă de 841.074 mii lei, cheltuieli în suma de 957.503 mii lei, lăsând un deficit în sumă de 116.429 mii lei.

Rectificări bugetare fără număr

Bugetul local al municipiului Constanța pe anul 2020 a fost aprobat prin Hotărârea nr.50, adoptată în luna februarie. Bugetul local a suferit rectificări în fiecare lună, de la aprobare și până în prezent. În referatul de aprobare al proiectului, Decebal Făgădău ne explică faptul că această rectificare nu modifică totalul veniturilor și nici al cheltuielilor, rectificarea constând în virări de credite bugetare.

Unde vor fi folosiți banii

24.000 de lei vor fi folosiți pentru achiziția de mașini de numărat bancnote necesare Primăriei Municipiului Constanța, bani obținuți prin diminuarea cheltuielilor cu bunuri și servicii pentru secțiile de votare. De asemenea, suma de 18.000 de lei va fi folosită pentru instalarea de mesh-uri și a unui panou de intrare pentru stadionul Gheorghe Hagi, bani veniți prin diminuarea unor cheltuieli cu bunuri și servicii de protocol. Decebal Făgădău a decis să diminueze cheltuielile de investiții la sala polivalentă și să direcționeze suma de 157.000 de lei pentru achiziția unui serviciu de consultanță de specialitate pentru obiectivele de investiții „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona bulevardul 1 Mai - șoseaua Mangaliei, zona între gara CFR și stațiunea Mamaia.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca orice achizitie, totul este programat cu mult timp inainte. Totul cu acordul lui Stroe Felix si a mincinosului Moga Nicolae.Ba slugilor de la replica plm, de ce nu spuneti ce dezastru face prin oras RAJA comunistului de Stroe, de ce nu spune-ti ce cacat au facut pt oras si judet nesimtitii de Stroe Felix, Moga Nicolae, Tit Brailoiu, Babus jr si restul golanilor psdisti! De ce nu spune-ti leprelor ca cacatul de Stroe fuge de la RAJA pt ca stie ca PNLul se va pisa pe el curand si acum vrea CJCul ca sa mai fure cate ceva. Mars la pensie golane, securist nesimtit ,viitor puscarias Stroe Felix !
2
0
dar asta chiar face ce vrea cu banii publici?!
2
0
Eu cu cine votez?! Ca toti astia care candideaza sunt vai de mama lor!
2
1
Asadar, stiind ca nu mai pupa un mandat, redirectioneaza banii de la Polivalenta, care oricum nu se va construi, si o mai pune de un paraindarat. Este timpul sa vedem cum e si cu alt partid. Poate o sa fie si la noi ca la Cluj. Ne-am cam saturat de psd. Vrem schimbare! In afara de stalpishori si sensuri unice aiurea, altceva nu a facut. A , si-a facut freza. Atat. Ma gasiti pe facebook.
5
1
Fagadau a aratat ceea ce poate.Nu imi place Chitac, dar trebuie sa incercam altceva sa putem sa ne bucuram si noi cum se bucura clujenii de orasul lor, sa avem si noi investitori nu toti machidonii de la Cogealac, sa ne iubim edilul otr ceea ce face. ESTE TIMPUL SCHIMBARII!
8
1
ti-am mai zis si ma repet : palme ii dai ma-tii cand ti-o suge !!! Iar noua la toti ne lingi cacatul !!!
5
0
Amice:Mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman si Istorie Va Deveni Ciuma Galbena ca Nu are Ce Cauta Prostul de Vergil Chitac Ciuma Galbena de PNL-ista care in trecut a Avut Probleme cu Legea Politia si a fost Arestat valea cu idiotul asta din Constanta Fuck Vergil Chitac tot Psd-ul va Castiga prin D-nul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei asa Shut up si Nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
1
12
Sunt smecherii din primarie, un banal mini market trebuie sa plateasca pt o autorizatie 8.400lei, mari nenorociti acesti ..domni
8
1
nu e deloc simplu sa numeri atata banet adunat din spagi in cei patru ani... doua dintre masini sunt bonus si vor fi luate acasa de catre individul cu fatza si freza de ginere mort si de catre golanul cretin babu...
13
0
Daca Dreapta ar avea un singur candidat la Cta, esti istorie primare! Ai sa redevii NIMENI! Si asa nu te iubeste sefu, o ai groasa daca nu iesi primar! Punem pariu ca iti sare si pixu in mana!?
11
1
Consultanta de 157000 RON cati dintre voi constanteni ati vrea sa oferiti? Sac nu o sa primiti nici un leu ca nu sunteti in gasca lui Fagadau Babu Vanturache
9
0
E slab tare ca primar acest individ. Nu il voi mai vota ca primar.
17
2
Nu trebuiesc numarati banii pe care I au strans in 4 ani?
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108