REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Făgădău: „Vreau să mulțumesc celor care au trudit şi au făcut Constanţa un oraş mare”

Făgădău: „Vreau să mulțumesc celor care au trudit şi au făcut Constanţa un oraş mare”

Replica API 22 mai 2017 | 23:20 526

Ziua Constanţei, sărbătorită pe Faleza de la Cazino!

Ziua Constanţei, sărbătorită pe Faleza de la Cazino!

Mii de constănţeni au luat parte la activităţile desfăşurate de Ziua Constanţei. La eveniment au participat primarul Constanţei, Decebal Făgădău, ambii viceprimari, rectorul Universităţii Ovidius, Sorin Rugină, directorul CS Farul, Ilie Floroiu, campionul de tenis de masă Cristian Pletea, Vlad Dogaru, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor, Mariana Solomon, director DJST Constanţa, şi Elena Frîncu, membru al COSR. Decebal Fagadau a primit un trofeu de la CS Farul, prin Ilie Floroiu, iar Elenei Frincu i s-au oferit buchete de flori şi i s-a cantat La multi ani cu ocazia zilei numelui.

„Este o zi importantă pentru oraşul nostru. Un oraş cu o istorie atât de îndelungată, un oraş cu o putere atât de mare, dar mai presus de toate un oraş cu un viitor frumos şi luminos. Parada de astăzi este una care uneşte generaţiile, mediul universitar, mediul educaţional, mediul economic. Vreau să vă mulţumesc tuturor şi vreau să mulţumesc celor care au trudit şi au făcut Constanţa un oraş mare şi puternic aşa cum este astăzi. Mă bucur să văd că alături de noi sunt foşti campioni şi viitori campioni. La mulţi ani, dragi constănţeni, la mulţi ani, Constanţa!”, a spus edilul oraşului.

Pe faleza de la Cazino au avut loc ateliere de creație, concerte susținute de formații de elevi din liceele constănțene și concursuri sportive cu premii.

Mihaela UNGUREANU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mizerie multa si multi make care beneficaza de pe urma lui fagadau de juri ca-i neam cu ei
2
1
boul ala de viceprimar strica totul. un spagar dus cu capul. si prostovan. bivol nesimtit si corupt.
2
1
Despre ce investitii vorbesti? blocurile facute machedoni unde proiectul initial avea 200 tone de fier si prin intelegere cu dirigintele de santier are doar 100 tone prin substituire sau subdimensionare, investitiile unde s-au folosit cele mai proaste materiale de constructii si cele mai ieftine? Este stiut ca trebuie sa fii nebun ca sa cumperi un apartament de la un machedon. Iar la ei acasa isi pun piatra de zici ca este cavou, sau poate il si ingroapa acolo. Cea mai buna combinatie de bani multi furati de la stat si prost gust o gasesti la ei. Deh trebuie si ei sa isi cumpere un Porci K. EL
2
1
Omul de casa a lui Mazare ne minte in fata.Constanta a ajuns un mare cartier, cu 60% trogloditi si fara facilitati culturale si sportive.
7
3
CAZINOUL e o rusine ! PARCUL TABACARIE este o mizerie ! ORASUL este jegos ! CU CE TE LAUZI ? dar este mai bine decat pe vremea lui mazare
7
1
Fagadau tie iarba iti face rau.Nu mai fuma ilegale omule
8
2
Dle primar,vizitati Craiova,Timisoara ,Cluj sau Rm Valcea si apoi mai vorbiti.Nici macar iarba de pe putinele peluze nu ati tuns,sa nu vorbim de mizeria si debamdada care a cuprins tot orasul.
11
2
Domnule primar ce ati cautat la meci la VIITORUL nu inteleg nici acum....Ce merite aveti dumneavoastra pentru aceasta echipa????nu santeti in stare sa gestionati situatia de stadionul Farul!!!
9
3
Un oras condus de o tripleta formata dintr-un argat, un cretin sadea si un gay, este numai la mila lui Dumnezeu.
13
2
bai, mai lasati.l pe primar in pace , ca nu poate mai mult.E praf omu, si echipa lui.O sa ajungem sa il regretam pe Mazare.Asta era bun la delfinariu acolo, cu pinguinii
10
1
...povesti...Constanta....cel mai infect oras ...!!!
13
1
DE FAPT ESTE LIPSA DE CULTURA, CIVILIZATIE SI PRICEPERE . CONSTANTA NU POATE EVOLUA FARA EDILI COMPETENTI . DE ASEMENEA CETATENII TREBUIE EDUCATI SI EI.
11
1
Don Primar,regret sa va stric ziua,dar sunteti primarul celui mai murdar oras turistic.lasa gargara ieftina,si apuca-te de treaba temeinic.ai un oras cu aspect de comuna,plin de maidanezi,tigani,manelisti,gunoaie,etc.la vara am sa-ti trimit in plic poze cu centrele unor orasele de provincie,ca sa vezi ca se poate!Mai pune-le frana machidonilor si da-i la o parte ca s-au fixat precum caracatitele de roti,apuca-te sa investesti in Constanta!
12
1
Constantenii asteapta de la dvs. reabilitarea centrului vechi : str.Stefan cel Mare,Ferdinand si peninsula;mai putin ne intereseaza Mamaia- gasiti solutii ptr.revigorarea cetrului vechi si atunici veti fi apreciat de constanteni.
11
0
DOMNULE PRIMAR ati amplasat crucea armenilor intr-un bazin de fintina arteziana. Vreti sa bagati la apa poporul ce s-a crestinat primul?
3
7
trebuia sa faci zilele constantei in cartierul de suflet a lui bonduelle & fagadau poate asa mai stateau potoliti si ciorile si nu mai croncaneu toata noaptea,sictir primare
19
2
ce vrajeala ieftina , dar noroc cu machedonii care au mai facut ceva investitii in constructii in mamaia si constanta ca altfel totul se ducea de rapa
3
15
Domnule Fagadau ai fost pe la Cluj in ultima vreme? Ei sunt in sec XXII si noi suntem in sec XIX.
20
4
Frumos!!!Si nu va cazut cazinoul in cap?
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108