REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Felix Stroe: Sunt optimist că ne vom înţelege şi cu PNL, şi cu PMP şi cu ALDE

Felix Stroe: Sunt optimist că ne vom înţelege şi cu PNL, şi cu PMP şi cu ALDE

Replica API 23 iunie 2016 | 23:06 420

În urma şedinţei de constituire a Consiliului Judeţean Constanţa, organizată miercuri, 22 iunie, au fost desemnaţi preşedintele CJC şi cei doi preşedinţi. Astfel, judeţul va fi condus, în următorii patru ani, de pesedistul Horia Ţuţuianu, în calitate de preşedinte, şi Claudiu Palaz, cât şi Daniel Learciu, primul de la PMP, iar cel de-al doilea reprezentant ALDE.

Întrebat cum se va înţelege cu cei doi vicepreşedinţi, dar în special cu Palaz, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a declarat: „Acest judeţ nu mai are nevoie de un climat de scandaluri, de conflicte, de dispute mai mult sau mai puţin subiective. Avem nevoie de un Consiliu Judeţean care să aibă concepţie unică, în care toate partidele alese să vină cu propuneri şi să muncească pentru binele cetăţenilor. Sunt optimist că ne vom înţelege şi cu PNL, şi cu PMP şi cu ALDE. Îi chem pe toţi cei care au fost aleşi să muncească pentru binele cetăţenilor judeţului Constanţa. Să muncim pentru cetăţeni, avem multe de făcut pentru ei”, a spus Felix Stroe.

De precizat faptul că, alături de Claudiu Palaz, în Consiliul Judeţean, din partea PMP sunt şi Florin Goidea, dar şi Daniel Turcu, validat după ce Aurelian Dumitraşcu s-a retras de pe listă, în favoarea călităţii de consilier local la Năvodari. Proaspătul consilier judeţean porneşte cu dreptul în primul său mandat şi este optimist că proiectele sale vor prinde contur.

„Ca temă principală, după cum cred că v-aţi obişnuit deja, voi veni în CJ cu proiecte pentru transparentizarea administraţiei. Avem nevoie de transparenţă la nivelul administraţiei din judeţ. Locuitorii judeţului au dreptul să fie la curent cu deciziile pe care le ia administraţia constănţeană. Am destule proiecte de propus în CJ, legate de infrastructura judeţului, de modernizarea administraţiei, pentru că, vedeţi dvs., suntem în 2016 iar în judeţul Constanţa oamenii încă sunt nevoiţi să lupte cu administraţia pentru a beneficia de drepturile lor. Pe scurt, exact ca în jurământul depus, voi face tot ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Constanţa”, a spus Turcu.

Mirela Sorina PASCAL, Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108