REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Femeia rănită în accidentul de muncă de la Petromidia a murit

Femeia rănită în accidentul de muncă de la Petromidia a murit

A.F. 19 mai 2023 | 00:00 4951

Starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ, în pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical. Femeia rănită în accidentul de muncă de la Petromidia, pe data de 13 mai a.c., a decedat în cursul zilei de joi, 18 mai, în urma rănilor suferite, au transmis medicii care s-au ocupat de caz.

Femeia ranita in accidentul de munca de la Petromidia a murit

„În cursul acestei zile, starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz.

Compania își exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniți în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalația de Polipropilenă (PP), secția de granulare.

Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, și vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Rompetrol Rafinare este în contact permanent cu autoritățile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia. 

În contextul anchetelor demarate și pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi și asupra tuturor angajaților Grupului, dar și pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părților implicate să dea dovadă de răbdare și înţelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigațiilor și finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt.

Rompetrol Rafinare a fost, este și va fi, în continuare, preocupată de adoptarea și supravegherea implementării tuturor normelor de securitate în muncă și a măsurilor de siguranță, astfel încât derularea activităților din cadrul rafinăriilor Petromidia și Vega să se desfășoare în condiții de siguranță.“ au transmis reprezentanţii Rompetrol Rafinare, într-un comunicat.

Reamintim că militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 13 mai, la Petromidia acolo unde  două persoane au suferit un accident de muncă.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD C, un echipaj SMURD B, un echipaj SAJ, elicopterul SMURD, ATPVM, 2 mașini de stingere, o descarcerare, 24 de pompieri și un echipaj CBRN, bărbatul fiind declarat decedat după efectuarea protocolului de resuscitare.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost o data ca niciodată dacă nu ar fi nu sar fi întâmplat Cind ai impresia ca le sti pe toate și ca sti cefaci atunci din neatenție și nesilit de nimeni poți sa cazi în ceva viata merge înainte Toți oamenii sint de înlocuit dupa ce mor
0
1
Probabil seful de sectie si directorul tehnic dorm mai linistiti acum.DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA PE CEI DOI NEFERICITI!Cat despre sefii pomeniti mai sus...
2
0
Ce studii avea femeia care a murit ?Pacat de ea ,in Petromia nu poti să fentezi munca trebuie să stii ceea ce faci .
3
3
A scapat un sac in rezervor si s-a dus sa il ia? Oamenii aia nu au instructaj protectia muncii, nu stiu cum sa procedeze? Si a sarit si bietul omul ala sa o salveze, a murit ca un fraier. Trebuia sa cheme ajutor sa nu intre dupa ea. Se vede ca nici el nu a fost instruit. Oamenii aia lucreaza fara sa stie la ce se expun. Asa se face instruirea pentru protectia muncii.adica nu se face. Imi pare rau de ea dar de el si mai rau, a murit ca un fraier. Trebuia sa cheme ajutor nu sa Sar in bazinul cu azot.
7
4
Tu chiar ești în 1700. Du-te și culcă-te, poate te trezești în 2023.
6
4
EXACT CA IN CAZUL LUI HORODNICEANU CU POLITIA...
2
2
Dumnezeu s-o ierte ? Pai femeia ar trebui sa-l ierte pe Dumnezeu ca nu i-a salvat viata si-a lasat-o sa moara in chinuri. A stai ca suntem in 2023, nu stiu ce m-a apucat de vorbesc despre zeitati si fiinte supranaturale. Uneori am impresia ca suntem prin anii 1700, cand citesc rubrica de comentarii.
10
10
Păcat......Dumnezeu s-o ierte!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468