REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Femeie de 88 de ani, moartă după ce a fost lovită de o mașină, în Satul de Vacanță

Femeie de 88 de ani, moartă după ce a fost lovită de o mașină, în Satul de Vacanță

Valentina CAMARA 21 aprilie 2023 | 13:41 3863

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 21 aprilie a.c., în Satul de Vacanță, acolo unde a avut loc un accident rutier. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 88 de ani.

Femeie de 88 de ani, moarta dupa ce a fost lovita de o masina, in Satul de Vacanta foto cu rol ilustrativ

Potrivit primelor informații un autoturism a lovit un pieton. În urma accidentului a rezultat o victimă inconștientă. La fața locului a intervenit Detașamentul Fripis cu un echipaj SMURD și un echipaj SMURD C.

Update:

”Victima a fost declarată decedată la locul accidentului.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Update:

Ce spun polițiștii!

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, în Satul de Vacanță din stațiunea Mamaia, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat, de 34 de ani, ar fi condus un autoturism, pe aleea Ciuleandra, și ar fi acroșat un pieton, respectiv o femeie, de 88 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul acesteia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba n auzi,sa stea baba acasa esti nbn,ce cauta la 88 in parc.stai si miroase ba sinu tza sing urica aks ca i ma i bine;)
0
7
Accidentul a avut loc totusi in parc, nu mai au voie oamenii sa se plimbe prin parc? Ar trebui sa infunde puscaria si cel ce a permis accesul masinilor in zona respectiva. Si ce viteza sa fi avut, ca sa omoare un om in zona accea?
7
1
sa stea acasa baba
0
7
La 88 de ani ca ne place sau nu, majoritatea bătrânilor suferă de dementa. Ce cauta singura pe strada la vârsta asta? Nu se afla în grija nimănui sa o protejeze? Din cauza asta acum tânărului acela ii este tulburata viata, poate are și copii, etc. Ce cauta acea persoana atat dd vârstnici si neputincioasa, singura pe carosabil?
7
10
Eu chiar am fost acolo, dar tu, Relu, nu ai fost, mincinosul.
5
0
Politisti sunt destui,legile sunt prea blande si in multe cazuri sunt vinovati si politisti care la constatare favorizeaza soferul sau judecatori care ii scapa pe shoferi criminali"criminali fara intentie dar chiar si asha tot au trimis oameni in mormant",uite dovada mai Rica cum iti explici tu ca soferi romani plecati din tara respecta legile din tarile alea pe unde circula?,raspunsul se stie:pentru ca in tarile alea pedepsele sunt mari si nici cu spaga la militian sau judecatorul din tara aia nu tzine.
9
2
Ia cu suspendare justitia pwlii belite
8
2
I-auzi RELU, a murit ma-ta!
8
6
Am fost acolo,soferul avea viteza, avea cca 80km in acea zona, batrana fusese la masinute si dorea sa se duca acasa. SA FACA PUSCARIE SOFERUL.
7
9
Inconstienta si agresivitatea soferilor sunt prea putin pedepsite; politia este depasita si sunt prea putini in strada; vom avea din ce in ce mai multi morti si mutilati pe viata multi ani de acum incolo si vom fi pe primul loc in europa tot multi ani de acum incolo din cauza iresponsabilitatii criminale a parlamentarilor care fac legile si a guvernelor care nu iau nici o masura pentru reducerea accidentelor
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468