REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Femeie LOVITĂ cu PUMNII în FAŢĂ de un individ, în Piaţa Tomis III

Femeie LOVITĂ cu PUMNII în FAŢĂ de un individ, în Piaţa Tomis III

Replica API 21 iunie 2019 | 00:00 305

Sali Ecrem a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, pe 4 aprilie 2019, iar, la finele lunii mai, prima instanță s-a pronunțat, condamnându-l la pedeapsa de 5 ani şi 6 luni închisoare. Decizia nu este definitivă și apelul se va judeca pe 17.10.2019. Individul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat, în trecut, pentru mai multe furturi și tâlhării.

Analizând întregul material probator administrat în cauză în faza de urmărire penală, instanța a constatat următoarea situație de fapt: în ziua de 3.03.2019, ora 15:00, în timp ce o femeie se deplasa prin Piața Agroalimentară Tomis III din municipiul Constanța, a fost acostată de către inculpatul Sali Ecrem, care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feței și corpului, după care a deposedat-o de suma de 20 de lei, provocându-i victimei leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale. Victima susține că, la un moment dat, a fost acostată din spate de către numitul Slai, care a trântit-o pe sol, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feței și corpului după care, dintr-un buzunar al gecii cu care era îmbrăcată, i-a sustras o sumă de bani, ce îi rămăsese după ce a făcut cumpărături. Aceasta a afirmat că individul a continuat să o lovească până și-a pierdut cunoștința. Victima susține că, după ce și-a revenit, agresorul nu se mai afla în zonă, motiv pentru care s-a deplasat singură la domiciliu, unde a acuzat dureri în urma agresiunii, rudele sale solicitând intervenția Poliției și a Ambulanței. În ceea ce-l privește pe inculpat, acesta a recunoscut doar că ar fi lovit-o o singură dată cu palma pe persoana vătămată, fără a-i sustrage vreo sumă de bani, pe fondul unei relații conflictuale preexistente. Însă, declarația sa este contrazisă de mai multe aspecte, inclusiv raportul emis de medicii legiști, din care rezultă că a avut nevoie de 12 – 14 zile îngrijiri medicale, ori pentru o palmă nu prea este posibil. În plus, se putea observa că haina victimei avea buzunarul interior rupt. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-nu!!!!!!!!! ARMATA LA PUTERE!!!!!!!!! SA VEZI ORDINE SI DISCIPLINA!!!
7
0
Daca era maicamea ma rugam de autoritati sa il lase liber.
3
0
O fi ma tonis 3 buricul targului dar nu e departe de Hanry Coanda,nu se numeste cartirul zburatoarelor dar Coanda a inventat racheta deci are legatura cu zborul.
8
2
eclerul asta va sta mult timp in puscarie, o sa vada el acolo bataie
9
2
daca nici in buricul targului nu mai esti in siguranta unde este aglomeratie, ce sa mai zic de strazi laturalnice............ astia iti dau in cap si pentru 2 lei
13
1
Constitutia modificata. Garda la putere. Problema rezolvata.
9
2
Daca legile si politia sunt blinde, asa se intimpla.
10
1
Tot timpul aceleasi ciori turcesti borate care produc dezordine si incidente in societate...propun sa fie tras in teapa
31
1
De ce trebuie sa fie asa de animale??Trebuie pedepse mult mai aspre pentru indivizii astia.
28
1
Unchiu lui faruk
5
1
Sapun sa faca din el. Jeguri care fac umbra pamantului.
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108