REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Festivalul de film Sundance va proiecta un documentar despre presupusele abuzuri sexuale ale lui Michael Jackson

Festivalul de film Sundance va proiecta un documentar despre presupusele abuzuri sexuale ale lui Michael Jackson

Replica API 11 ianuarie 2019 | 00:00 504

Michael Jackson

Festivalul de film Sundance, cea mai importantă întâlnire a cinematografiei independente din SUA, a anunţat într-un comunicat de presă că va prezenta la ediţia din acest an un documentar privind presupusele abuzuri sexuale comise de cântăreţul Michael Jackson, relatează joi EFE.

'Leaving Neverland' este titlul acestui documentar regizat de Dan Reed şi care se numără printre ultimele producţii incluse în programul Festivalului de film Sundance care va avea loc la Park City (Utah) între 24 ianuarie şi 4 februarie.

"La apogeul faimei sale, Michael Jackson a început o lungă relaţie cu doi băieţi, de 7 şi 10 ani, şi cu familiile acestora. Acum în vârstă de 30 de ani ei îşi prezintă povestea despre cum au fost abuzaţi sexual de Jackson", se poate citi în prezentarea oficială a documentarul postat pe site-ul Sundance.

'Regele pop', care a murit în 2009 la 50 de ani de supradoză de medicamente, a fost acuzat în diferite ocazii de faptul de a fi abuzat de minori.

În 2005, el a fost achitat de într-un proces în care era acuzat că ar fi abuzat de un tânăr, în timp ce în 1994 a ajuns la un acord financiar în afara tribunalelor cu familia altui băiat, care îl acuza de acelaşi delict.

Pe lângă 'Leaving Neverland', organizatorii Festivalului de film Sundance au anunţat includerea în ultimul moment în program a documentarului 'The Brink', despre Steve Bannon, ultraconservatorul care a lucrat ca strateg şef la Casa Albă pentru preşedintele american, Donald Trump.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati Regele in pace, si acum il asculta o lume intreaga, un rege adevarat. In rest, e doar cancan, vor si altii sa pape painica calda. A fost un timid adevarat, un sentimental de mare clasa, un rege al pup-ului mondial. Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului. Doamne odihneste-l acolo sus in cer ca prea mult a umblat in lume si a fericit milioane de oameni. Nu l-a egalat inca nimeni si nicinu stiu daca se va mai naste a doua oara, el, regele Michael Jackson. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac cu tine, nu ti-au inteles mesajul si comportamentul tau. Sigura ta vina poate fi schimbarea fetei.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108