REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiica lui Heidi Klum, prima imagine în bikini de pe Instagram! Provocatoare la 18 ani

Fiica lui Heidi Klum, prima imagine în bikini de pe Instagram! Provocatoare la 18 ani

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 2012

Fiica supermodelului Heidi Klum, Leni, a împlinit pe 4 mai vârsta de 18 ani, iar frumoasa adolescentă vrea să dovedească că a devenit o adevărată domișoară, gata să iasă din umbra mamei sale și să cucerească podiumurile de modă cu prezența ei senzațională.

Heidi și Leni Klum

Leni este fiica superbei Heidi Klum, unul dintre cele mai celebre supermodele din lume, supranumită ,,Trupul", de către industria modei, datorită formelor ei perfecte. Heidi, 49 de ani, s-a retras de pe podiumuri și are doar apariții ocazionale, însă fiica ei, Leni, continuă cu mândrie ceea ce a construit faimoasa ei mamă, căci adolescenta a început să-și clădească o carieră în industrie.

Alintată Leni, Helene Boshoven Samuel, a fost comparată cu mama ei, Hedi Klum, încă de la primele apariții, datorită asemănării izbitoare dintre cele două. Cu părul blond, ochii albaștri și trup de zeiță, Leni a atras imediat atenția caselor de modă, care au dorit ca adolescenta să le poarte creațiile în pictoriale de senzație.

Anul acesta Leni a împlinit 18 ani, iar tânăra a împărtășit prima imagine în care își arată trupul de sirenă, într-un costum de baie minuscul, debordând de senzualitate și feminitate. î. În fotografiile publicate, fiica lui Heidi Klum este mai provocatoare ca niciodată și putem deduce că pășește cu succes pe urmele mamei sale.

Frumoasa de 18 ani și-a etalat abdomenul tonifiat, picioarele sculptate și pielea de porțelan, în timp ce se relaxează pe un șezlong la plajă, într-un costum de baie la care face reclamă. Imaginile au strâns peste 175 de mii de aprecieri și amintesc de perioada în care Heidi Klum făcea furori în pictorialele pentru brand-uri de costume de baie precum Victoria's Secret.

Fiica lui Heidi Klum și-a început cariera la 16 ani

Helene Boshoven Samuel copilul lui Heidi Klum din relația cu stilistul Flavio Briatorre. Tânăra a avut parte de atenție încă de mică, având în vedere că părinții ei se află mai mereu în lumina reflectoarelor. Treptat, Leni a reușit să-și creeze propria ei identitate, iar anul acesta a absolvit liceul din Los Anageles și cu această ocazie a publicat o imagine superbă de la ceremonia de absolvire, scrie click.ro.

Heidi Klum are toate motivele să fie mândră de fiică, iar în cadrul unui interviu recent, a vorbit cu admirație de cariera în modelling a tinerei, care s-a lansat în industrie la vârsta de 16 ani.

,,Are ocazia să facă toate lucrurile pe care eu am visat să le fac din punct de vedere profesional și abia a început. De asemenea a fost acceptată la facultatea unde și-a dorit atât de mult să învețe", a declarat Heidi, potrivit Daily Mail.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920