REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Firea: S-a unit „dreapta“! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!

Firea: S-a unit „dreapta“! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!

Replica API 3 august 2020 | 00:00 1240

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea (PSD), afirmă că are o reacţie de "dezgust" faţă de "manipularea" pe care o practică partidele de dreapta cu privire la candidaţii pentru alegerile din municipiul Bucureşti.

Gabriela Firea

"S-a unit 'dreapta'!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns!

Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam 'dreapta' unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocţi, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie? Să dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacţiei pentru fraţii Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firme căpuşă care au subjugat bugetul Capitalei? Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă şi prin primării şi consilii judeţene! Ce reactie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!", a scris Firea, pe pagina sa de facebook, scrie Agerpres.

Ea adaugă că este o temă "falsă" şi "ridicolă" că "dreapta" e bună şi de stânga nu e nevoie.

"Spun de 4 ani şi repet : dotarea spitalelor, modernizarea transportului public, consolidarea clădirilor cu bulina, construirea de pasaje şi poduri sunt probleme pur şi simplu! Care trebuie rezolvate, nu catalogate! Pentru care e nevoie de oameni implicaţi, muncitori, bătăioşi, cu dorinţa de a răsturna munţii pentru oameni. Aţi văzut vreunul cu aceste semnalmente în poza de 'dreapta unită'? Cea care a închis spitale, a amputat pensii şi salarii acum câţiva ani şi a gestionat dezastruos pandemia anul acesta? Nu doar eu n-am văzut! Sunt din ce în ce mai mulţi care nu mai rezonează la parodia cu 'dreapta unită'!", a mai scris Gabriela Firea în mesajul postat pe reţeaua de socializare.

Liderii PNL, USR şi PLUS au anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă în Piaţa Universităţii, că vor susţine candidaţi comuni la alegerilor locale la primăriile de sector ale Capitalei şi la primăria generală, premierul Ludovic Orban afirmând că "dreapta modernă pro europeană s-a unit într-un proiect comun pentru Bucureşti".

Conducerea PNL a validat, sâmbătă, colaborarea cu USR PLUS şi candidaţii pentru Primăriile sectoarelor Capitalei şi a decis susţinerea lui Nicuşor Dan la Primăria generală.

Astfel, USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 si 4, iar PNL - 3, 5 si 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 - Radu Mihai (USR), Sectorul 3 - Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia de mai jos, vedeti-va de fagadaul vostru ca muriti de grija altora precum cainele de drum lung, de aia arata constanta asa din cauza voastra a locuitorilor care va freaca grija de curtea altuia, ca nu sunteti in stare sa protestati cand se distruge in cta un spatiu verde dar mergeti ca oile pe 10 august la muie psd!!!
1
3
Disperarea cand imi vine,rup camasa de pe mine...Pe asta nici colegii ei din PSD nu prea o agreeaza!
4
1
asa se intampla cand in bucuresti traiesc 90 % cetateni proveniti din zona primaritei lunatece votata en fanfare ............care dreapta ? vorba primaritei generale .........pe ea o voteaza vecinii ei .........nu bucurestenii get beget , care fie spus intre noi daca mai sunt vreo 10000 originali si de loc
5
0
Cine este proasta asta??
4
1
curva asta ce mai vrea, nu si-a scos inca sarma din fund?
4
1
si mai ales muistic. Asta e limbaj de tziganca borata !!! Muie cu cacat !!!
6
2
nu tiew rusine cuva dracului sa vorbesti. mancatoare se sirma...
6
5
Ooo.... se agita soldoveanca, guraliva asta, mahalagioaica asta, care turuie ca o moara hodorogita, uita sa se opreasca, nimeni nu mai poate sa vorbeasca.....ha, ha,.... Vorbesti mult si prost si fara rost. Da! Nu faci nimic bun. Numai populisme si tatisme! Atat poti ! Ai cheltuit banii primariei, madam....si cati bani, daa... PE CE ?? Vei da socoteala, chiar penala, disperato! Vai de voi ciumatilor, LATRAILOR ! Veti ramane in istorie ca cei mai mari hoti, mincinosi si penali, lasi si TRADATORI, cei mai incompetenti. Ati distrus, ati DEZAMAGIT romanii, pe romanii adevarati, care muncesc....
7
6
pamant, dau cu ciocul si baga mana!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108