REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Firmă care vinde telefoane, jupână pe plajă

Firmă care vinde telefoane, jupână pe plajă

Replica API 13 mai 2011 | 00:00 414

Ce surprize a mai pregătit Mitrea la licitaţii:

Ce surprize a mai pregătit Mitrea la licitaţii:

Runda a doua a licitaţiei pentru atribuirea contractelor de închiriere a sectoarelor libere de plajă din staţiunile Năvodari, Eforie, Constanţa şi Mamaia s-a încheiat. Timp de două zile angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral au analizat cele 45 de oferte depuse de agenţii economici pentru 21 de sectoare de plajă. Urmare a deschiderii ofertelor pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei, sector Constanţa I, subsector 2, Faleză Nord, comisia de evaluare, numită prin dispoziţia nr. 71/09.03.2011, emisă de directorul general al Apelor Române, a admis, miercuri, oferta firmei Activ GSM 2004. Celălalt "candidat" pentru subsectorul amintit - SC Safra Mali a fost eliminat pe motiv că nu a depus la dosar toate documentele conform caietului de sarcini.

Menţionăm că firma declarată câştigătoare nu are nimic în comun cu turismul. Deţinută de Mihaela Caraivan şi Gabriel Ciobanu, firma vinde telefoane mobile şi a licitat la greu în ultimii ani, pentru aproape toate sectoarele bune de plajă ale Constanţei. În ceea ce priveşte sectorul Constanţa I, subsector 4, zona Spitalul Militar, prevăzut cu centru de salvare, menţionăm că norocul a fost de partea firmei Zorile Mării (patroni: Joiţa Caracota, Alexandru Sichim şi Carmen Sichim). Sectorul Constanţa II, subsector 4, respectiv plaja Modern, deşi a avut 4 ofertanţi, a fost adjudecat de către Dayan Impex, societate administrată de Nicolae Papazicu.

Sabin Tour licitează la Năvodari, Vanimar - la Eforie

Pentru sectorul de plajă Năvodari III, subsector 2 comisia a validat oferta societăţii Sthill, iar subsectoarele III şi IV au fost atribuite SC Sabin Tour (asociaţi: Jamil Dib Mansour şi societatea Perla Majestic SA). În cazul sectorului I din Năvodari bătălia s-a dat între firmele Dormarbib Group (patron Isidor Gurgu) şi Medianet (asociaţi: Gabriel Popa şi Florentina Baboia), ambele oferte fiind declarate de comisie admise. Cât despre cordonul Eforie Nord Eforie Sud I, subsector 1, menţionăm că a rămas în grija firmei Vanimar, sectorul Eforie Nord II, subsectoarele 6 şi 7 în administrarea SC D.E.C. Golden Heart (din Bucureşti, patron - Emil Dudulescu), iar subsectorul 11 în grija Asociaţiei de Familie Feizi Edis.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108