REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fiul fostului ȘEF de la Drumuri, Marin Dima, ÎNVÂRTE banii cu LOPATA

Fiul fostului ȘEF de la Drumuri, Marin Dima, ÎNVÂRTE banii cu LOPATA

Replica API 14 iunie 2021 | 00:33 35721

Constănțeanul Matei Dima, cunoscut ca BRomania și, mai ales după rolul din filmul Miami Bici, este unul dintre cei mai cunoscuți români de pe rețelele Facebook, Instagram, Youtube. Acesta a învățat în America să facă videoclipuri virale și, la întoarcerea în România, s-a bucurat de succes. A lucrat cu vedete internaționale, dar și cu vedete autohtone și întoarce banii cu lopata. Fiului fostului șef de la DRDP Constanța, Marin Dima, și-a mai deschis, recent o afacere, ce se ocupă cu producția cinematografică. Te crucești după ce vezi câți bani câștigă!

Lui Matei Dima îi merge atât de bine în afaceri încât si-a mai deschis o firmă. Se numește Podcast Television SRL și ce are ca domeniu de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune. Nu este singur în societate, avându-l alături pe fostul iubit al Innei, Lucian Ștefan Gîtiță, și el din Constanța. Asociată în firmă mai este și persoana juridică Global Records, controlată de același Gîtiță și de Elena Apostoleanu din Mangalia, alias Inna, firma de management ce se ocupă de mulți artiști din România.

Inna și Ștefan Lucian Gîtiță

Olga Juverdeanu este administratorul societății, aceeași care se ocupă și de Global Records. Juverdeanu este unul dintre cei mai cunoscuți manageri din București.

Matei Dima învârte banii cu lopata

Matei Dima mai este implicat în BroBiz Cudetoate SRL, înregistrată în 2015 în Eforie Nord. Fiul fostului șef de la Drumuri a avut, anul trecut, vânzări de 2,3 milioane lei și un profit net de 89.000 lei. Compania are 1 angajat și datorii de 827.712 lei. Mai deține acțiuni și la Viva la Vidra Productions SRL, cu sediul în București și se ocupă cu producția cinematografică. 50 % din acțiuni aparțin societății Global Records SRL. Firma înființată anul trecut a avut o cifră de afaceri de 180.848 lei și un profit de 36.507 lei.

Dima mai este și asociat, prin firma sa din Eforie, la Mainstage Agency SRL. Agenția aceasta de publicitate este deținută alături de Bogdan Ioan Buta (Untold SRL). După 3 ani de la înființare, în 2020 a avut o cifră de afaceri de 3,20 milioane lei, un profit de 172.433 lei și datorii de 3,44 milioane lei. Dima este implicat și în societatea Global Records, alături de Inna, Ștefan Lucian și standup-erul Cosmin Nedelcu. Anul trecut, firma a avut vânzări de 43, 32 milioane de lei, profit de 6,21 milioane de lei și datorii de 27, 6 milioane de lei.

Marin Dima, tatăl lui Matei Dima (Bro)

Matei Dima a produs Miami Beach, cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani

Matei Dima a jucat, alături de Codin Maticiuc, în Miami Bici, produs chiar de el, cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe și care din a intrat și în grila Netflix. A fost lansat în februarie 2020, fiind filmat în Miami Beach, Florida, și la București. Povestea filmului este cam așa: Doi români – Ion (Matei Dima) și Ilie (Codin Maticiuc) –, angajați la o spălătorie auto, prieteni din copilărie, se gândesc să plece în Statele Unite pentru a face bani. Unul dintre ei își lasă acasă partenera de viață care susține că este gravidă, iar celălalt vrea doar distracție.

Ambii, însă, vor să se îmbogățească rapid. Ajung la Miami unde se angajează să facă diverse lucruri pentru un român stabilit acolo.

Prins drogat la volan

Matei Dima a fost implicat, în luna martie, într-un scandal de proporții după ce a fost prins drogat la volan. ”Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul. Asta este, îmi asum. Dar le mulțumesc polițiștilor care au fost foarte drăguți cu mine pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. All the best!”, a transmis acesta, după eveniment.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baietelul a tras pe nas tot ce a praduit taticul
5
0
Tasu a rupt de furaciune si el isi rupe nasul.
15
0
Titlul articolului ar fi trebuit sa fie cati bani nu a facut, deoarece astea sunt niste cifre infime. Se vede ca articolele astea sunt facute ca sa agite omul de rand cu 1400 Roni pe lunam
11
0
...asa ii faceti vedete pe toti prafuitii ..cat despre film...o kitsch-osenie...zmeura de aur !
19
1
La adus la registrul auto din constanta pe dragalasul si binevoitorul inginer gheorghe marius, sai luam fata in pwla
4
0
Da bravo lui nota 10 pentru ce face
7
14
Stie orice natang cum a facut tacsu avere!
23
1
nu fiti naivi, 3 sferturi din industrie fumeaza iarba.
14
2
Drogaletele asta merit scuipat! Ce exemplu da tinerilor drogandu-se????
29
3
eu sunt un incompetent care stau degeaba la rajdp
14
2
Saracutul de el,s-a drogat doar odata in viata lui si atunci l-au prins politisti.Hai ma canta la alta masa.
34
2
bun ca las fierbinti, parerea mea ! asta i filmul secolului in care traim , muncim si o mierlim!
14
8
Si bani de la Superbet pentru pacaneaua miami bici...
16
1
Droggalllau
42
1
o porcarie de film pentru handicapati
69
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108