REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Florian Coldea, declaraţii după audierea de la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI

Florian Coldea, declaraţii după audierea de la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI

Replica API 14 martie 2018 | 00:17 384

Fostul prim-adjunct al Comisiei SRI, Florian Coldea, avertizează asupra faptului că toată lupta din spațiul public tinde să se transforme într-o vânătoare de vrăjitoare, care afectează statul român.

“Aș vrea să vă spun că în cadrul comisiei s-a discutat și despre sintagmele cu care este numit sistemul de instituții astăzi, vă pot spune că nu am înțeles termenul. Eu nu înțeleg sintagma statul paralel, eu știam despre statul vertical.

Doresc să precizez și să atrag atenția că deși înțeleg curiozitatea pentru spioni, pentru lucruri misterioasde aceste demersuri tind să se transforme într-o vânătoare de vrăjitoare, care afectează structura de rezistență a statului român și a instituțiilor acestora.

Vă asigur că la următoarea întâlnire o să revin mai în detaliu pentru a clarifica anumite aspecte deosebit de importante pentru opinia publică”, a spus Florian Coldea, într-o declaraţie de presă organizată după audierea sa în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domn general si-a tras-o cu laurica ?
0
0
Simplu,cine sunt cei care acuza existenta unui stat paralel? Cei mai mari hoti ,cei cercetati de delapidari,furt si abuzuri din banul public.Cine este,in opinia lor ,statul paralel?Procurorii,judecatorii si ofiterii din serviciile care,conform legii,trebuie sa-i opreasca pe acesti mafioti.
0
0
stat paralel ca au inceput sascoata dosarele si nu le convine au facut milioane de euro si sint lasati in pace Udrea si bica cind furau era bine acum e stat paralel
0
0
Statul paralel este compus din cei care conduc, din hotii imbogatiti peste noapte, din cei care ne vand iluzii incercand sa ne convinga cat de bine ne este, din conducatorii inepti, din clanurile favorizatilor, din cei care va mint fara remuscari, din cei care va vand sufletele....EI sunt statul paralel, sunt total paraleli cu actualitatea.
6
0
Dar ce ati vrea, ca toata lumea sa pupe poala lui Voiculescu, lui Dragnea, psdului, sa se planga la A3 si sa-i aplaude pe cei care jefuiesc tara!? Bai istetilor, pe oamenii obisnuiti si corecti nu-i deranjeaza ca SRI asculta si urmareste jigodiile si nici ca sunt prea multi politisti pe strada. Daca asa nemernici ca Dragnea si Tariceanu si gasca lor fura mai putin sau dispar cativa ani pe la puscarie, atunci e bine.
5
2
neamul lui coldea o jigodie ajunsa general la 40 de ani.Muie sri !.
3
5
nu ar trebui ca pluimea sa isi dea cu parerea cu privire la siguranta nationala. pseudolegiutorii din parlament ar trebui sa intareasca institutiile statului nu sa le erodeze facand dusmanii sa ranjeasca de fericire
7
0
La urmatoarea intalnire revine mai in detaliu!!!!! Oare ginerica Dracnea doreste asta?
9
0
Patriotu' pulii. Cand esti castrat intelectual, e normal sa fi in bezna!
7
0
Un dement, schizofrenic si analfabet, care si-a batut joc de poporrul roman. La puscarie cu acedt idiot!
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108