REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Florin Roman: Liderul sindicatului de la metrou trebuie să apară în fața anchetatorilor

Florin Roman: Liderul sindicatului de la metrou trebuie să apară în fața anchetatorilor

Replica API 29 martie 2021 | 00:10 1577

Deputatul PNL, Florin Roman, arată că premierul Florin Cîțu și Guvernul au tot sprijinul pentru lupta împotriva sindicaliștilor de la metrou. Roman consideră că liderul sindicatului, Ion Rădoi, va trebui să apară în fața anchetatorilor pentru a da explicații.

Florin Roman

”Premierul, Florin Cîțu, are întreaga susținere pentru măsurile luate împotriva “baronului metroului”, fostul deputat PSD, domnul Rădoi.

Acest distins domn nu a moștenit metroul de la familie, ca să îl deschidă și să-l închidă când vrea sau când interesele îi sunt amenințate.

A privatizat doar în interes propriu...NU al salariaților de la metrou.

Dincolo de disprețul cu care un lider de sindicat, susținut puternic de PSD, își bate joc de bucureșteni, acesta a blocat autoritățile statului să lupte eficient împotriva COVID-19, chiar în momentul în care incidența cazurilor de persoane depistate pozitiv a crescut alarmant în capitală.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care domnul Rădoi trebuie să apară în fața anchetatorilor...cu mască sau fără mască!

Sper că am reținut cu toții numele...Rădoi. E timpul să avem parte de oameni corecți și noi!”, scrie Florin Roman, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar voi guvenul PNL;USR;UDMR,CAND VE-TI DA SOCOTEALA?
0
0
Bine ca moistul de primar din Navodari se plimba pe plaja si asteapta aplauze, ca prin oras nu-l vede nimeni neinsotit de gasca de mafioti, votantii sai fideli. Sper sa-i vad colegi de aer curat o ora pe zi cu alt moist de Dragnea cat mai curand.
0
0
De ce injuri bai prostovane lipsit de educatie , pe cel care are o alta parere fata de tine fututi altaru mati de Idiot
1
2
In fata anchetatorilor ar trebui sa apari tu Roman si sa dai socoteala pentru abuzurile si furturile pe care le-ai facut. Nu mai poti tu de grija sindicalistilor. Pe toti cei din PNL si nu numai va doare in pula de oamenii care sunt nemultumiti de felul in care conduceti voi guvernul plavanului aceasta tara. Stiu ca nu esti membru in guvern dar faci parte din clica hotilor pnl
3
5
Au fost create cu un scop. Daca privim in tarile de referinta pt Romania,USA spre ex, vedem ce au insemnat cu adevarat.Se poate spune ca un sindicat este o arma asezata in mana unor persoane ca obiect de santaj.o sa intelegeti ce spun daca rasfoiti o lectura despre sindicate in toata lumea. Prezentul nostru ne confirma faptul ca prin sindicate factorul politic isi poate pune amprenta si le folosesc in interesul lor. La metrou este un fost deputat psd pe la politie a fost un lider care acum e deputat.iar ce se intampla la metrorex este clar o ultima batalie.radoi pierde influenta de aia faceIUR
5
0
Bai lesinatule, mars la scoala, in Dumnezeu ma-ti de analfabet. Sau barem evita exprimarile cu liniuta ca te faci de kkt.pe toate articolele violezi limba romana in cel mai jalnic si urat mod. Corect se scrie ATI nu a-ti pastele ma ti de analfabet idiot.
4
4
la metrou v-ati facut treaba voi liberali va intilneati si tipati cu corporatiile ci raifaizanu cu svarcof cu oameni lui soros a-ti tipat pina a-ti schimbat societatea in bine valeleu ce bine e ati umplut saci cu bani si acuma asteptati sa va dea cetateni in cap psd este de vina
1
5
Frica mare, galbejitilor.La fel si la javrele neomarxiste.
1
7
omul , pare sa aiba o fixatie doar pe liderul care i sta in fata.Se mai poate vorbi de sindicate astazi?Politicianule, ai menirea sa faci reguli pt nu se ajunge in situatii ca astea!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108