REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Focar de infecţie în centrul târgului! ‘Vin ziua în amiaza mare şi descarcă tomberoanele!’

Focar de infecţie în centrul târgului! ‘Vin ziua în amiaza mare şi descarcă tomberoanele!’

Replica API 5 aprilie 2018 | 02:32 327

NE MAI CIVILIZĂM ŞI NOI?

NE MAI CIVILIZĂM ŞI NOI?

Constanţa este un oraş murdar! Trotuare pe care nu ştii dacă să eviţi gropile sau resturile alimentare aruncate la întâmplare şi fecalele patrupedelor, parcuri neîngrijite şi terenuri sau imobile lăsate în paragină şi transformate de vecinii “binevoitori” în reale focare de infecţie.

Un astfel de loc, unde tronează mizeria, este amplasat la intersecţia străzilor Ion Raţiu şi Maramureş. Pe gardul care înconjoară proprietatea stă scris, cu litere mari din vopsea: “Interzis aruncarea gunoiului. Păstraţi oraşul curat”. Degeaba, însă. Pe trotuar, resturi alimentare şi haine rupte. Gardul din tablă, vechi, a început să cadă, dezvăluind dezastrul: rămăşiţele unei clădiri, moloz, gunoaie, tot felul de obiecte aruncate.

Oamenii din zonă spun că, de ani buni, sunt anumite familii din cartier care îşi varsă tomberoanele pe terenul respectiv. “Vara roiesc muştele aici, este un miros insuportabil, pentru că aruncă orice, de la pamperşi, la alimente în putrefacţie! Înainte, îi auzeam doar noaptea cum trăgeau de tomberoane. Acum, vin ziua în amiaza mare, nu mai au nicio ruşine!”, ne-a semnalat unul dintre locuitorii de pe strada Maramureş.

Reamintim că autorităţile locale desfăşoară o amplă campanie de curăţare a municipiului Constanţa. Pe de o parte, responsabilii identifică şi trag la răspundere pe cei care nu respectă legea, aruncând gunoaie pe spaţiul public, iar pe de altă parte, autorităţile încearcă să responsabilizeze constănţenii pentru a contribui la păstrarea unui oraş curat.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa oameni fara educatie si cultura ..asa oras ..ghetou cu pretentii de oras european ce mizerie si rusine .
5
0
Sa-invitati pe primarele Sularau sa le stranga,ca mai zilele trecute strangea gunoaiele pe la Modern cu fotografii dupa el.Sincer m-am uitat dar nu l-am zarit,se confunda atat de bine cu gunoaiele,pardon cu peisajul.
4
0
Asa e toata constanta oameni buni! Toate demolarile din oras se cara cu basculantele pe toate zonele din jurul orasului, si pe nimeni nu intereseaza. Unde e politia locala? Unde e disciplina in constructii? Este ceva de neimaginat.
7
0
Fagadel s-a apucat de strans gunoaie pe plaja in loc sa ia la bani marunti pe jegurile de la pularis. aia au luat serviciul de gunoieri pe 15 ani de la gaozaru de mazare dupa ce i-au dat 9 mil eur cash spaga, asa scrie ziarele.
10
0
Partea cu excrementele lasate de animalele de companie si gunoiul de pe trotuare reflecta lipsa de educatie si responsabilitate a multor asa zisi cetateni. In fapt, ce conteaza, doar gunoiul nu e in sufrageria lor, nu? Cand unora le este lene sa-si duca sacul cu gunoiul menajer la ghena si il lasa pe alee, sau sunt prea aroganti sa stranga dupa pudel si sa arunce PETul la cos, atunci sa nu se mai planga ca e gunoi pe strada. Merita ceea ce capata si devin ceea ce arunca.
8
0
Fagadau, ieri pe plaja... azi poate treci prin zona. Ce naiba, esti primul gunoier al urbei!
9
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
7
0
EDUCATIA ... de aici pleaca totul. Cei care conduc acst oras , au lipsuri la acest capitol numit EDUCATIE ... si asta se reflecta in starea jalnica a urbei.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272