REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Forţe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Forţe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Replica API 27 iulie 2017 | 00:00 473

Doi ofiţeri absolvenţi ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza – Arma Jandarmi, promoţia 2017, au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa. Ceremonia de numire în funcţie a sublocotenenţilor Vechiu Georgel şi Lupu Ionuţ Ovidiu, ambii în vârstă de 23 ani, a avut loc astăzi, 26 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Ofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, ulterior fiind incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa. După această primă perioadă de acomodare, tinerii ofiţerii vor fi încadraţi la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil şi Detaşamentul 8 Jandarmi Cernavodă, urmând să ocupe funcţii de comandant pluton.

Cei doi absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că “doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promiţând să acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa i-a asigurat pe tinerii ofiţeri de tot sprijinul, i-a felicitat şi le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba murphy, ai revenit la numele tau...nu.ti mai place sa scrii sub numele de nae, gigel sau cum iti mai spui. Daca le.ar mari salariile, ai spune ca nu este corect fata de ceilalti angajati, daca au salariile mici, spui ca trebuie dublate. Nici tu nu intelegi ce vrei si ce zici...asta se intampla cand nu ai toate tiglele pe casa..dar exista o solutie....du.te repede la Dabuleni si schimba.ti capul ala incredibil de prost cu un pepene...sigur va functiona mai bine....cu ocazia asta scapi si de nasul ala stramb care a fost sifonat de cineva candva. Ciao, amaratule
0
0
Patrule de jandarmi in Cimitirul Central nu am vazut niciodata.Oameni jefuiti in cimitir.
1
0
Felicitari tuturorjandarmilor constanteni care-sio fsc datoria zi si noapte pe bani putini, isi risca viata in misiuni si stau departe de familie absolut in toata cariera militara aleasa. Se impune dublarea salariilor jandarmilor, politistilor,miklitarilor din MAN, si tot ce inseamna angajat in sistemul de ordine publica si aparare nationala. Succes tuturor militarilor romani !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108