REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Fosta juristă din Port, Doina Cojocaru, suspendată din funcția deținută la Ministerul Transporturilor!

Fosta juristă din Port, Doina Cojocaru, suspendată din funcția deținută la Ministerul Transporturilor!

Mirela PASCAL 1 iulie 2023 | 00:00 7416

Din vara anului 2021, fosta juristă a Portului Constanța, Doina Cojocaru, a ajuns la Ministerul Transporturilor, în funcția de director al Direcției Transporturi Navale, după ce a promovat concursul cu un singur candidat. Cojocaru era membră USR și consilier la Ovidiu iar, la nici un an de când a fost propulsată la minister cu sprijinul colegilor de la Constanța, și-a dat demisia din partidul care a consacrat-o. Dând piept cu realitatea și văzând că nu tot ce zboară se mănâncă, Cojocaru a ajuns la concluzia că Ministerul Transporturilor e prea mult pentru ea. Depășită de situație, și-a făcut catrafusele, în urmă cu șase luni, și a plecat... suspendându-se din funcție pe o perioadă de doi ani. Sau a fost suspendată... Dar nu a plecat pe ușa din față, ci pe cea din dos.

Fosta jurista din Port, Doina Cojocaru, suspendata din functia detinuta la Ministerul Transporturilor!Doina Cojocaru

Doina Cojocaru a lucrat la CNAPM, pe postul de jurist. A ajuns prin USR, apoi în Consiliul Local și, de acolo, la Ministerul Transporturilor. A dat concurs și l-a luat... Adevărat, nici nu a avut concurență, așa că nu i-a fost greu să obțină postul.

Fosta jurista din Port, Doina Cojocaru, suspendata din functia detinuta la Ministerul Transporturilor!

După 7 luni și-a dat demisia din USR, din motive doar de ea știute și de noi bănuite.

De șase luni nu mai este director naval în Ministerul Transporturilor

Ceva s-a întâmplat căci, de șase luni, Cojocaru nu mai este directorul Direcției Transport Naval din Ministerul Transporturilor. Potrivit informațiilor noastre, fosta juristă s-a autosuspendat (sau a fost suspendată) pentru o perioadă de doi ani. Însă, nu a plecat cu aplauze, și nici pe ușa care i-a fost deschisă, în vara anului 2021, ci pe cea din dos. Cel mai probabil, Cojocaru și-a dat seama că funcția nu este pentru ea, așa că a luat decizia de a face un pas înapoi deși, așa cum spuneam și mai sus, există posibilitatea să fi fost suspendată. Potrivit acelorași surse, Cojocaru ar fi vrut să intre în concediu medical și a invocat o boală de care, în realitate, nu suferă, iar povestea a ajuns la urechile șefilor. Nu știm, însă, dacă se află în cercetare disciplinară.

Fosta jurista din Port, Doina Cojocaru, suspendata din functia detinuta la Ministerul Transporturilor!

Dacă facem un calcul matematic, reiese că Doina Cojocaru ar trebuie să revină în Guvern... după alegerile din 2024.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, însă acesta nu a putut fi contactat, în ciuda insistențelor noastre. Vom reveni cu un răspuns de la oficial, pe măsură ce îl vom primi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OLEA ramane cel mai competent Director pe care l-am avut in DTN si executat miseleste din ANR de un ,,prieten,, din Giurgiu.
17
1
Despre celelalt personaj nu zici nimic ?
0
0
Ai atins o coarda sensibila, OLEA. Un mare specialist pe naval ail MT si un om serios si respectat.
25
0
Frumoasa mai este , ce e al ei e al ei, dar mai e si desteapta si corecta... bravo ei ! Restul, invidiosi si frustrati, nu ii bagati in seama.
0
0
Doina este foarte onesta si curajoasa. Probabil ca a deranjat pe acolo niste scaune ruginite. Succes la intoarcere ! EG
0
0
Cand cineva este incoruptibil este clar inamicul coruptilor care incep tot felul de povesti bazate pe minciuni. Bravo doamna ! Nu va lasati !
0
0
Dna este un consilier al ministrului corect. Si-a facut treaba la APC, si-a facut treaba in minister. Nu a mai avut loc de altii, dar asa este in viata. Uneori trebuie sa stii cum sa te dai la o parte, si doamna asa a ales. Nu inteleg de unde atata rautate. Probabil invidie dar asta e. Sper sa reziste vorbelor urate si sa fie incurajata de sustinatori. Succes si sa va faceti treaba asa corect oriunde veti fi doamna!
1
0
Familia Catana este o familie respectată, va rog sa nu o mai amestecati. Nu are nicio legatura. Va rog frumos ! Una e una , alta e alta . Sa nu mai vorbim de Olea, Doamne Dumnezeule unde poate duce mintea r*mânului...
1
3
Intotdeauna prostii care nu ajung la câte o pi.da spun nu ca nu ajung, nuuu, nu vor ca e prea frecventata cucoana si e periculoasa. Despre ce vorbim? E o fata cu IQ ridicat. Stie ea de ce a facut mutarea asta, altii mor de ciuda ca nu pot ocupa locul caldut, altii...isi fac griji pentru cand s-o întoarce...acum un post mai putin bani economisiți. Daca s-ar suspenda toti politicienii macar o luna pe an nu ar mai trebui sa taie pensiile specialilor care fac legea in tara asta.
1
0
Nu cred in acest articol. Este clar ca doamna deranjeaza, si nu pe ministru, ca el i-a acceptat suspendarea. Cei mai micuti de prin preajma...Ha ha ha
2
0
Ce habarnisti frate. Cum arunca unu piatra, gata toti sa dea si ei cu piatra, sindromul multimii. Articol comandat. Trebue sa se faca niste valuri, sa vina cineva si inainte de alegeri sa semneze ca primarul din functia de DDTN. Stiu ei cei ce au comandat de ce o fac, ca doar nu-i veni ei, Mirelei sa scrie asa dintr-o data de un post suspendat. Măcar aici doamna in cauza nu primeste bani nemunciti dar de cei ce isi fac pantofii 5 minute si pleacă incasand cărute de bani nu se stie nimic la gazeta? Rusinica rusinica.
1
0
Oare Catanel junior nu stie nimic ? Se cam simte cu musca pe freza.
4
1
Mesajul dvs
1
0
Nu fi tristă ...vin alegerile și te vor copta pentru că ai experiență la pat foarte buna !!!!
2
5
Se stie ca peste tot a ridicat fustita o femeie curvishtina o anonima
1
4
Doina meserie
5
2
@Tupeul Mediocratiilor usr nu avea cum să cadă din simplul motiv că toate partidele sunt la fel. Doar că abia acum i s-au ivit ocazia ... Pune un partid la putere și vezi imediat de ce e in stare, sau mai corect spus de cat de incapabil este și de cat de multe măgarii face.
5
1
Ma mir ca a plecat ca avea consilier pe OLEA,sau a consiliat-o asa cum stie el ,a inpins-o pe sacari, ca sa-i ia locul
4
3
Gelatul ala poate tinteste mai sus, Director General al ANR sau de ce nu Ministru !?!
15
3
Ce este asha greu de inteles,gagica a fost numita cand min.transporurilor era C.Drula iar acum ministru este PSDistul Grindeanu,pai ce gandeau USRisti ca odata cu renuntarea la guvernare dupa cearta cu PNListi doar ministri USR dispar din schema,ei uite ca mai sunt o gramada de directori si directorasi prin tara care tin fiecare de un minister si daca se schimba ministrul atunci noul venit oricat de cinstit ar fi,are si el obligatii pe linie de partid ca doar partidul din care face parte l-a numit dupa care ministru daca vede ca trebuie sa numeasca pe x si y pentru ca asha spune partidul lui,normal ca are si el neamuri,amante si obligatii fata de prieteni patroni din sectorul privat care l-au ajutat cu lovele pana sa ajunga el ministru.
6
4
Gurita mai dulce ca a ei doar Madalina Cretu are dar ea joaca in alta liga!
13
8
Voi credeti ca e usor sa reanimezi toti martalogii? Cat sa mai indure ?
7
1
Toate traseisteele au noroc.
10
4
Ce fata de femeie nevinovata are!Dar aparentele inseala!
8
5
Dar ce va mai scremeti, doamna! Asigurați-va sponsorul ca nu scapa, sa nu se mai zbată atât. Sa-și conserve energia! O sa-i fie de folos!
6
2
Sa fie momentul asteptat de Ktana junior ?
13
4
Ce s-a întâmplat s-a diversificat cererea?au vrut în grup ?au vrut combinații?
8
2
Ce ai facut, Doinita - N ai mai ridicat fustitza ???
11
5
Daca despre PSD si PNL stiam deja ca promoveaza in functii publice tot felul de politruci habarnisti , USR Constanta a cazut in acelasi pacat al promovarii unor oportunisti lipsiti de orice fel de competenta profesionala , c******u , Rizea , Cocargeanu sau Ciobanu sunt doar cateva exemple .Trist …
11
5
Doinita Tararache, ce mai face George, simpaticul tau fratior?
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468