REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fotbal: Fundaşul echipei Slavia Praga, Ondrej Kudela, acuzat de insulte rasiste, suspendat zece meciuri

Fotbal: Fundaşul echipei Slavia Praga, Ondrej Kudela, acuzat de insulte rasiste, suspendat zece meciuri

Replica API 15 aprilie 2021 | 00:00 922

Fundaşul echipei Slavia Praga, Ondrej Kudela, acuzat de insulte rasiste de către un jucător de la Glasgow Rangers, a fost suspendat zece meciuri pentru ''comportament rasist'', a anunţat miercuri UEFA, o sancţiune care îl va face indisponibil pentru returul sferturilor de finală ale Europa League, când echipa sa va întâlni joi pe Arsenal Londra, scrie Agerpres.

Ondrej Kudela

Kudela a făcut obiectul unei investigaţii UEFA după ce a fost acuzat că a făcut remarci rasiste împotriva mijlocaşului lui Glasgow Rangers, Glen Kamara, care, la rândul său, a fost suspendat pentru trei meciuri după ce l-a lovit pe Kudela în tunelul spre vestiare la finalul meciului din 18 martie din optimile de finală.

Glen Kamara, mijlocaşul lui Glasgow Rangers, echipă unde evoluează românul Ianis Hagi, a afirmat că după finalul meciului dintre echipa sa şi Slavia, din returul optimilor Europa League, în tunelul spre vestiare, Kudela i-a adresat jigniri cu caracter rasist.

Kudela a respins acuzaţia şi este susţinut de clubul său. Slavia a afirmat că de fapt Kamara l-ar fi atacat pe Kudela în tunel, aplicându-i o lovitură în zona capului.

Comisia de disciplină a UEFA l-a cercetat pe Kudela pentru o posibilă încălcare a reglementărilor forului fotbalistic european în legătură cu rasismul şi alte conduite discriminatorii, precum şi pentru abateri cum ar fi insultarea jucătorilor.

UEFA a indicat joi că l-a sancţionat pe Kamara cu o de trei meciuri.

Unul dintre oamenii de bază ai Slaviei este mijlocaşul român Nicolae Stanciu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108