REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Frații lui EMI PIAN, condamnați la ÎNCHISOARE!

Frații lui EMI PIAN, condamnați la ÎNCHISOARE!

Replica API 18 aprilie 2021 | 22:48 47313

Lovitură grea dată de justiție clanului Duduianu. Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian și alți membrii ai familiei au fost condamnați la închisoare pentru un scandal în care Elvis, fratele lor mai mic, a fost înjunghiat în gât.

Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, au fost condamnați la câte 4 luni de închisoare pentru tulburarea liniștii publice, după un scandal care a avut loc în 2018, în care Elvis Pian a fost înjunghiat în gât de către fostul iubit al dansatoarei Cristina Pucean.

Condamnarea vine într-un moment extrem de prost, în care cei doi sunt deja în arest preventiv și au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor asupra asasinului lui Emi Pian. Hotărârea nu este însă defintiivă și a fost deja atacată de frații Pian. Și alți membrii importanți ai clanului Duduianu au primit condamnări în acest dosar, scrie wowbiz.ro.

Bataie cu pistoale și cuțite din cauza Cristinei Pucean

Incidentul din 2018 a avut loc la un botez organizat de un personaj pe nume Aslan, care a avut loc pe Șoseaua Pipera, chiar peste drum de Poliția Capitalei – secția pașapoarte. Conform rechizitoriului, la eveniment au fost invitați membri ai mai multor clanuri interlope puternice din Capitală. Scandalul a fost provocat de un personaj pe nume Victor Barbu, care s-a iubit în trecut cu dansatoarea de manele Cristina Pucean.

Bărbatul a luat foc când la botez și-a făcut apariția Melcu, un bărbat cu care dansatoarea se cuplase după ce-l părăsise pe acesta. În jurul orelor 02:00, Barbu a mers la masa Duduienilor și ie-a reproșat că l-au adus pe rivalul său la botez, însă Grațian i-a răspuns că noul iubit al Cristinei Pucean este viitorul lui fin, așa că se află sub protecția lui. Conform datelor din dosar, Cristina nu a fost prezentă la respectivul eveniment, ea nefiind citată nici ca martor în dosar.

Ciprian și fratele lui, Emi Pian

Pentru că atmosfera devenise deja încinsă, protagoniștii s-au mutat afară, unde au scos la bătaie tot arsenalul: cuțite, bricege și chiar pistoale. Între bătăuși a intervenit Elvis Pian, considerat cel mai ”pacifist” dintre frații Duduianu, cu scopul de a-i despărți. Ajuns la mijloc, Elvis a primit un cuțit direct în gât de la Barbu, care după acel moment a rupt-o la fugă în direcția sediului poliției.

Pe urmele lui au plecat mai mulți bărbați, printre care și frații Duduianu, care au tras câteva gloanțe cu o armă de tip airsoft în direcția lui. Agresorul s-a făcut însă nevăzut, iar a doua zi s-a predat la poliție.

Agresorul lui Elvis Pian, condamnat deja pentru tentativă de omor

Victor Barbu a fost judecat pentru tentativă de omor și a fost condamnat în 2019 la 4 ani și jumătate de închisoare, precum și 15.000 de euro cu titlu de daune morale pentru Elvis Pian.

Elvis Pian și Adi Minune

În urmă cu două săptămâni, a venit și rândul Duduienilor să fie condamnați, însă doar pentru tulburarea ordinii publice. Cazul din 2018 seamănă extrem de bine cu cea din 2020, în care și-a pierdut viața Emi Pian. Și atunci, ca și acum, Ciprian și Grațian au încercat să-l elimine pe agresorul fratelui lor, însă au ajuns ei înșiși să fie judecați pentru că au dorit să-și facă singuri dreptate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Victor barbu a asistat si la crima din malta însoțit se domnul Englez Rivas și alți criminali in serie dacă pedeapsa lui Victor barbu era mai mare atunci !acum stătea și el polilor dar ce sa facem dacă au oameni sus ….Rusine poliția r*mânia și toate polițiile din lume pentru ca lăsați criminali sa ne omoare in plină strada pentru niște bani care ii primiți de la ei !!! Acest Victor barbu la toate crimele “tentative” a procedat la fel taie cu cuțitul in carne de om și porma fuge mai tare ca un iepure ….Dumnezeu sa-l vadă și sa-l pedepsească după ce are el mai drag ….roata se întoarce si poate băiatul lui o sa fie tăiat tot de cuțit cum a tăiat el atatea oamenii
0
0
Se pare ca nu ati vrut sa scapati de ei ... s a vazut la elegeri
7
1
Niciodata n-am crezut ca o sa spun asta! Ce buna era pedeapsa cu moartea.
13
1
mai bine la sapun...
21
0
In Gange cu ei
14
1
si protectia domnilor unde este?.
7
1
Cosul de gunoi unul si toate
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108