REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fulgy a stârnit controverse după ce a publicat câteva imagini din noul videoclip lansat de Alex Velea

Fulgy a stârnit controverse după ce a publicat câteva imagini din noul videoclip lansat de Alex Velea

Replica API 3 iunie 2021 | 02:19 1907

Fiul Clejanilor continuă să rămână în centrul atenției, după ce în această după-amiază, el a publicat câteva imagini din noul videoclip lansat de Alex Velea, alături de colegii lui de la Golden Gang. Mulți dintre fanii lui Fulgy au fost cu privirea asupra unui detaliu care apare pe filmarea realizată de acesta chiar în apartamentul său, scrie cancan.ro.

Fulgy, noi controverse după o filmare făcută în apartamentul său

Azi, producătorul muzical i-a felicitat pe artiștii de la Golden Gang care au lansat în prima parte a zilei videoclipul piesei “Bă, De Ce Esti Mincinos? ?”. În timp ce le asculta versurile, Fulgy a filmat câteva cadre în care Alex Velea cântă și a spus: “Cea mai tare piesă! Golden Boy Society”.

După cum puteți remarca în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, lângă televizor apare o scrumieră – aceasta a fost cea care a atras atenția multor internauți care au început să vorbească despre ea.

În vârstă de 23 de ani, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani locuiește într-o zonă rezidențială din București și, în timp ce se afla, acasă, el a transmis public un mesaj pentru Antonia și Alex Velea: “Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia.

Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce cacat de cacat
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272