REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FURT la Mangalia! Recunoașteți indivizii? VIDEO

FURT la Mangalia! Recunoașteți indivizii? VIDEO

Replica API 25 august 2017 | 00:00 681

Doi indivizi au dat "atacul" la Mangalia! Aceștia au furat dintr-un autoturism suma de 500 de lei și un telefon mobil, după cum a precizat partea vătămată. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii au declanșat o anchetă!

Totul s-a petrecut pe strada Transporturilor din zona fabricii de gheață din Mangalia. Era joi, 24 august, în jur de ora prânzului, când doi indivizi, mai… "tuciurii", au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă cum apar în "peisaj". Se opresc și discută cu ocupanții unui autoturism, după care își văd de drum. La un moment dat, iar se opresc și intră într-un autoturism parcat pe partea dreaptă. La scurt timp se poate observa cum ies din mașină și pleacă în grabă. În jur de ora 20.00, persoana vătămată a mers la Poliție și a depus reclamație, precizând că avea mașina lăsată la un service și că acolo a avut loc furtul, rămânând fără suma de 500 de lei și un telefon mobil. Polițiștii din Mangalia au declanșat cercetările, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Se pare că acele două persoane sunt cunoscute în localitate, nefiind exclus faptul ca ele să nu fie la prima abatere de acest gen.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BOZO nu e asociatul lui Raim, la descalecat de plaja pa Raim, la codisit si ia facut cheie sal bage la pyscarie cu Tiganul ala Mico, ia luat plaja, ia dat in afaceri, se razbuna ca il batea cand era mic. Sal fut in gura de gabor pervers ca se da baiat si dupaia te arde.
0
0
Sa va iau morti an pula la toti care ma vb pe mine biber ce familia vostra va bagati bulangilor ferciti ce sunteti acolo sa vede destul de bine cine ce face mergeti si cautati proditorlilor
0
0
Acel BMW care a oprit sa vorbeasca sa discute cu infractori apartine lu-i Biberon- Biber care locuieste acolo la moara si e finul interlopului Marius zis Verde care la randul sau e finul "renumitului" organ de Politie Cristi bozolan prietenul si asociatul lu-i Raim in afacerea cu plaja
0
0
Rom...roman...tigan...tot dracul ala e.
3
0
De ii recunoastem, sunt cetateni rromani de etnie rroma
2
1
E clar ca stau la moara la casele alea si ca ii stie bine cel cu BMW. sI E SI MAI CLAR CA SE VEDE DESTUL DE BINE CINE SUNT , POLITIA SIGUR II CUNOASTE.
2
1
Ala cu bmw e biber sta la moara intrebati l pe el
1
0
ala cu bmw de anglia se ducea la kaufland. l-am vazut acolo. poate il identificati mai usor dupa ceva camera kaufland.
0
1
intrebati-l pe ala cu bmw de anglia ca se vede nr foarte bine. sigur ii cunoaste
3
0
Da cunoastem sunt imigranti refugiati care au venit cu barca la mangalia si pol de frontiera ia primit cu paine si sare . In loc sa ii scufunde
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108