REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Gabriela Firea a fost OPERATĂ de urgență: Am trecut printr-un moment foarte greu

Gabriela Firea a fost OPERATĂ de urgență: Am trecut printr-un moment foarte greu

Replica API 23 martie 2019 | 03:46 510

Primarul General Gabriela Firea a fost supusă, în cursul nopții trecute, unei intervenții chirurgicale pentru remedierea unei afecțiuni a aparatului gastro-intestinal, scrie stiripesurse.ro

Operația a avut loc la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” și a fost realizată de către o echipă de medici alcătuită Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Intervenția a decurs bine, fără niciun fel de complicații, pacienta aflându-se sub supraveghere post-operatorie.

“Mulțumesc mult medicilor și întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată și operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina și Sanador unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit înca o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră.

Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică.

Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, arată Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar la bazdac nu a cautat-o nimeni,cu aia gandeste bucurestenii se inbraca mai gros pe timp de iarna deoarece nu au caldura pe cand popii se lafaie ,daniel cu cazemata dar si toti ceilalti tucalari,mai vin si suplimentari de zeci de milioane de la buget desigur
1
0
Data viitoare te otravim si mai rau daca te mai dai la sefu Dragnea.
0
0
Multa sanatate!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468