REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gabriela Firea recunoaște că a vrut să plece din România: Plecam oriunde în Europa sau SUA

Gabriela Firea recunoaște că a vrut să plece din România: Plecam oriunde în Europa sau SUA

Replica API 2 decembrie 2019 | 00:00 239

Primarul general Gabriela Firea a mărturisit că România este țara din care a vrut să plece „oriunde în Europa sau în Statele Unite”, pe vremea când era la școală, în Bacău, însă la București s-a căsătorit și a devenit mamă, astfel că a hotărât să rămână, iar de atunci nu a regretat decizia, scrie stiripesurse.ro

Gabriela Firea a fost întrebată, duminică, la RTV, ce înseamnă pentru ea România, iar primarul general a mărturisit că România este țara din care a vrut să plece.

„O țară din care am vrut să plec când am venit de la Bacău în București la studii, la facultate. Am vrut să plec după facultate oriunde în Europa sau în Statele Unite, dar m-am îndrăgostit de București, de bucureșteni, m-am căsătorit, l-am avut pe Tudor. La 23 de ani deja eram mamă și nu am mai putut pleca din acest oraș superb care, într-adevăr are și multe probleme de dezvoltare, pe care încercăm să le rezolvăm în fiecare zi și îmi doresc un București modernizat (...) Sunt un român care nu și-a putut părăsi țara pentru un trai mai bun. Probabil că în altă țară aș fi avut mai mulți bani, dar banii pentru mine nu sunt pe primul loc. Am decis să rămân în țară și nu îmi pare deloc rău. Sunt îndrăgostită de țara mea, de orașul meu, de români, chiar și de cei care mă critică”, a spus Firea.

De altfel, vineri, Gabriela Firea a criticat declarațiile lui Nicolae Bădălău referitoare la românii din Diaspora, afirmând că mama și fratele ei au muncit în străinătate pentru un trai mai bun.

„Mama mea a lucrat 10 ani în Italia. Fratele meu, 6 ani. Am multe rude, prieteni și foști colegi care lucrează în Italia, Spania, Germania, Israel, chiar în Statele Unite ale Americii. Nu pot fi de acord cu declarațiile din ultimele ore despre ce reprezintă diaspora. Nu vreau să polemizez cu proprii colegi de partid, nici să ies în evidență, dar tăcerea mea, și a celorlalți colegi, ar însemna că toți gândim la fel”, a scris primarul general, Gabriela Firea, pe Facebook, referindu-se la declarațiile lui Nicolae Bădălău, despre românii din Diaspora.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cate se pare le-a venit unor P.S.Dei mintea cea de pe urma,s-au inmultit cei contra BADALAU si inplicit contra diaspora.Si tu"femeia cu sarma-n cur"acum ti-ai amintit ca ai rude in diaspora?,sau speri sa ii mai fraieresti odata pe Bucuresteni.
0
0
Ghinion pentru bucuresteni dar si pentru noi care suntem obligati sa-i vedem zilnic figura aia de scorpie rosie cu serpi pe limba,de mahalagioaca.Afirmatia asta a fost facuta in contextul in care Badalau ,fruntas pezedist,a ofensat pentru a doua oara diaspora prin afirmatiile lui iresponsabile.Toti nemernicii astia pezedisti au un discurs si un comportament de conjuctura ca sa dea bine in poza.
6
0
Cand ii auzi asemenea specimene ca pt ei banii nu conteaza, ii rog sa traiasca cu salariul unui roman de rand sa vedem daca mai debiteaza astfel de ineptii. Cand iti vin facturile de plata, iti cer copiii bani si nu iti ajunge chenzina de la o luna la alta sa vezi ce mandru te simti ca esti raman. Cand hotii si curvele au ajuns etaloanele moralitatii creste inima in tine de patriotism. Hai sictir!!!
10
1
Pt fraierii creduli. Ce acoperita esti.
6
0
Chiar nu ti-as fi dus dorul !
6
2
DA-CA MAI MANCAI NISTE CUE PLECAI.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108