REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

GALERIE FOTO. Tabără de nomazi din spatele centrului comercial VIVO! desfiinţată de Poliţia Locală Constanţa

GALERIE FOTO. Tabără de nomazi din spatele centrului comercial VIVO! desfiinţată de Poliţia Locală Constanţa

Replica API 6 aprilie 2018 | 23:59 609

Poliţiştii locali constănţeni, însoţiţi de angajaţi ai firmei de salubrizare Polaris M. Holding, au continuat, vineri, 6 aprilie a.c., acţiunile de ecologizare a municipiului Constanţa. Astfel, echipajele au ajuns pe terenul din spatele supermarketului VIVO!, în perimetrul străzii Prelungirea Barbu Ştefănescu Delavrancea, unde mai multe persoane, împreună cu numeroşi copii, se aciuaseră, spre disperarea locuitorilor din zonă. Poliţiştii au aplicat trei amenzi, iar angajaţii Polaris au curăţat zona, nomazilor punându-li-se în vedere să părăsească terenul şi să plece în localitatea de domiciliu.

Tot vineri, poliţiştii locali au ajuns şi în cartierul Inel II, pe strada Solidarităţii, unde locuitorii au reclamat că mai mulţi romi caută prin gunoaie şi apoi adună PET-uri şi alte materiale reciclabile, pe domeniul public. Aici au fost depistate două persoane, care au fost amendate, iar zona curăţată.

Valoarea totală a amenzilor este de 2.000 de lei.

„Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța, astfel încât administratia publică locală să-și îndeplineasca misiunea de a asigura curățenia orașului. Având în vedere campania "Curățăm Constanța Noastră" solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora. Numai împreună putem asigura un mediu curat și sanătos în municipiul Constanța!”, este mesajul transmis de reprezentanţii Direcţiei Poliţiei Locale Constanţa.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cazati-i acolo,voteaza psd-alde,nu?
1
0
Tu gogule ca te pricepi.
0
0
Msi multe persoane? Ce erau, suedezi?
0
0
Degeaba, nu se mai poate face nimic. Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
3
0
Orasul e plin! In Abator in spatele postei, in spate la Diplomatic sunt o satra intreaga. Amenzi nu platesc si nici nu-i opreste nimeni sa cerseasca. Cica avem pol. locala. Vax!
2
1
Autoritati prost pregatite si nu stiu sa aplice legea trimiteti pe acesti tigani de unde au venit ..simplu ..stiti unde sunt acum in spate la carefoour ..si dedeman de ce ? polarisul treb sa faca curatenie dupa acesti nomazi tinand cont ca polarisul este platiti de constanteni nu de tiganii respectivi ..punetii dracului sa-si care gunoiul etc.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108