REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gelu Olteanu, fostul șef 'Doi şi-un sfert', reţinut de DIICOT pentru trafic de droguri

Gelu Olteanu, fostul șef 'Doi şi-un sfert', reţinut de DIICOT pentru trafic de droguri

Replica API 15 decembrie 2019 | 01:35 806

Chestorul Gelu Olteanu, fostul șef al DIPI (Direcția de protecție internă, fostul serviciu secret al Ministerului de Interne, cunoscut ca UM0215, 'Doi şi-un sfert'), a fost reținut, pentru trafic de droguri, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT Braşov, fiind prins în Dâmbovița, au declarat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Fostul şef DIPI va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Acuzaţiile au legătură cu activitatea lui Gelu Oltean în cadrul clinicii de wellness Youness Clinic de lângă Bucureşti, unde pacienţilor li s-ar fi dat spre consum o substanţă considerată drog, sub pretextul unor aşa-zise tratamente. În acelaşi caz au mai fost reţinuţi Vanessa Youness, fondatoarea clinicii şi partenera de viaţă a lui Oltean, şi „şamanul“ clinicii, un cetăţean englez, Thomas Lishman, potrivit G4Media.

De altfel, Gelu Oltean vorbea într-un interviu din 25 februarie 2019 despre această substanţă, numită ”Ayahuasca”, despre care susţinea că ”este un tratament de purificare a sufletului, a minţii şi a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta”, scrie adevarul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiau cum sa acopere scandalul cu jaful permis de procurori de 1 miliard de euro de la Petromidia si au gasit panarama asta cu liana sud-americana ayahuasca pe care daca o analizezi chimic nu gasesti nici un drog de pe listele interzise. Ai ma, mars de aici cu manglele astea securiste!
3
0
Daaaa .. Schimba sufletul si starea natiunii. Sarlatani vagabonzi... Cica conducea doi si un sofer... Mai mare rasu... Toti infractorii Conduc tara si o vand arabilor, alti hoti si altor sarlatani din lume.
2
0
dna si dicot trag ne nas la greu sunt mana in mana cu toti infractorii si ionterlopii specialitatea casei - dosare fabricate am vazut cu totii ce profesionisti sunt habar n-au increderea in aceste asa zise institutii e ZERO!!!
1
0
DNA si DIICOT trebuie sa trimita in puscarie pe toti cei cu abuz in serviciu, coruptie, trafic, angajari si promovari aranjate si alte neleguiri. Puscariabil profita de functiile gras platite din companiile de stat doar ca sa isi cumpere terenuri si vile in stil mafiot cu banii la geanta
6
2
Sa inteleg ca acest infractor va avea pensie speciala?
11
1
E de mirare? Toate devin posibile numai cu indivizi aflati in functii cheie. Oare de ce lupta toti sa ajunga la putere.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108