REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

George Simion, paranghelie în pandemie: O sută de invitați au petrecut haiducește de ziua șefului AUR

George Simion, paranghelie în pandemie: O sută de invitați au petrecut haiducește de ziua șefului AUR

Replica API 24 septembrie 2021 | 23:56 3039

De ziua lui, liderul Partidului AUR, George Simion, a petrecut, la iarbă verde, haiducește, cu activul de partid. Pe lângă mâncarea și băutura de rigoare, paranghelia s-a lăsat cu hore și sârbe, dar și scandări împotriva USR.

În plin val al pandemiei, când municipiul București a depășit ratade infectare de 3 la mie, în Tunari, în apropierea locuinței lui George Simion, a avut loc o mega petrecere. Cei peste 100 de invitați au petrecut „în stil patriotic” cu grătare încinse, băutură de toate felurile și jocuri populare, după cum relatează Gândul.ro.

Măsurile de restricție și distanțarea socială, de care reprezentanții AUR, nu prea țin cont, oricum, au fost abandonate cu totul. Nimeni n-a purtat mască de protecție, dar s-a dansat și s-a cântat ca și cum pandemia nici n-ar fi existat vreodată. Doar cântece patriotice, între care și „Imnul Golanilor” din Piața Universității, care făcea furori în anii `90.

Printre invitații lui George Simion, conform sursei citate, s-au aflat co-președintele AUR, Claudiu Târziu, Dan Diaconescu, Bobby Păunescu, dar și Dan Filimon, fost consilier al edilului Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Invitații au scandat împotriva USR PLUS

Așa cum se întâmplă la asemenea paranghelii, fleicile de porc, pastrama de oaie, precum și micii, învăluite în fum de grătar le-au făcut sete invitaților, iar alcoolul le-a dezlegat limbile și le-a dat chef de petrecere. Astfel, s-a cântat, s-a dansat și s-a scandat ca pe stadion, la galerie.

Astfel, pe la ora 22.30 s-au aprins torțe care au „incendiat” la lumina cărora s-a cântat „La mulți ani!” pentru sărbătorit. De la acest moment și până la scandările de tip M…e USR a fost doar un pas, străbătut în câteva minute. După care petrecerea a continuat în același ritm nebun, fără ca cineva, poliție locală sau jandarmi să se intereseze dacă cei adunați acolo au respectat restricțiile impuse într-un oraș în care numărul infectărilor cu coronavirus a depășit 3 la mia de locuitori.

Dezastrul din urma petrecăreților

Spre dimineață, după ce invitații au plecat, în urma lor, după petrecere, a rămas dezastrul, sticle goale de vin, whisky, țuică, doze de bere, resturi de mâncare, farfurii, scaune rupte, mese, ambalaje sau pahare de unică folosință. Un tablou absolut dezolant, dar mult de lucru pentru angajații serviciului de salubrizare.

De altfel, este și normal, dat fiind că printre prioritățile politice ale Partidului AUR nu se află și protecția mediului înconjurător, scrie evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine HAUR!! Petrecere hayduceasca
0
0
stai linistit ca daca treaba cu covidul ar fi reala ar fi stat acasa toti!! de aici se vede minciuna!!!
1
1
poate.i mai racoreste covidul ca tare s.au inmultit
1
0
Pai la bulau cu el, doar noi pln istii avem voie sa ne adunam 500 de jeguri intr-o sala cand oamenii de rand trebuie tinuti in case
9
1
Urmaritii pe gay, sa vedeti ce ascensiune au in perioada asta
5
1
Fiecare cum poate,unii cu 100 de persoane,altii cu 5000de persoane!
9
3
Sunt un mare cioflingar
8
7
asa,si care-i treaba?fb!aia cu ai lor,psd cu ai lor si pnl cu ai lor!usr e cu altii oricum!
9
2
Bun, si congresul pnl cu 5000 de participanti cum e? Legal? Sau pt pnl se permite?
16
5
este un mare cacat cu ochi!
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920