REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Georgeta Bumbac se ia la trântă cu bărbații. Cine sunt ”norocoșii”?!

Georgeta Bumbac se ia la trântă cu bărbații. Cine sunt ”norocoșii”?!

Mirela PASCAL 5 aprilie 2023 | 00:00 5025

Georgeta Bumbac, fost secretar de stat, duce o luptă crâncenă cu bărbații! Nu în ringul de box, ci în sălile de judecată. Bumbac s-a judecat cu un expert în securitate aeriană, după ce acesta din urmă a acuzat-o de furt. Bumbac a cerut daune de la David Matt Ian, în valoare de 100.000 lei, după ce a prezentat și susținut public, cu tărie, că „o companie de stat nu are cum să meargă atâta timp cât vorbim de o președintă care e condamnată penal și care a furat (…) asta a făcut, a furat!”. Iată că, a noastră constănțeancă l-a făcut Knockout,  iar expertul trebuie să-i plătească 15.000 de lei. Numai că banii nu i-a plătit, iar acum îl execută silit. Matt Ian nu e singurul care este luat la rost de fostul secretar de stat. Și deputatul Emanuel Ungureanu ar putea avea aceeași soartă, căruia Bumbac își cere daune în urma unor declarații pe care acesta le-a făcut la adresa ei.

Georgeta Bumbac se ia la tranta cu barbatii. Cine sunt ”norocosii”?!

Bumbac a deschis acțiune în instanță, în urmă cu mai bine de doi ani, împotriva lui  David Matt, expert în securitate aeriană, solicitându-i daune morale. Georgeta Bumbac a făcut, în trecut, parte din Consiliul de Administraţie al Companiei Naționale de Aeroporturi București SA, al cărei acţionar este Ministerul Transporturilor și Fondul Proprietatea SA. David Matt Ian a chemat în judecată cele trei instituţii solicitând suspendarea în instanță a Hotărârii nr. 2 din data de 01.02.2019 a Consiliului de Administrația a CNAB, pe motiv că Georgeta Bumbac, care făcea parte din CA, este condamnată penal pentru delapidare și că face parte din grupări de interese ilicite, care pun în pericol companiile de stat. În declarații, David Matt Ian nu s-a mulțumit doar cu acțiunile în instanță, ci a prezentat și susținut public aceeași situație juridică. Într-o emisiune TV, bărbatul a afirmat că „o companie de stat nu are cum să meargă atâta timp cât vorbim de o președintă care e condamnată penal și care a furat (…) asta a făcut, a furat!!!”, potrivit site-ului de Jurisprudență Românească referindu-se, evident, la Georgeta Bumbac. Într-adevăr, Judecătoria Constanța a condamnat-o în 2010 pe Georgeta Bumbac la închisoare, însă este vorba despre o altă persoană, fiind doar o coincidență de nume.

Georgeta Bumbac se ia la tranta cu barbatii. Cine sunt ”norocosii”?!

Bumbac i-a cerut daune în instanță, iar Curtea de Apel București a decis să primească despăgubiri, nu de 100.000 lei, așa cum ceruse ea, ci în valoare de 15.000 lei. Decizia este definitivă. David Matt Ian nu a plătit, iar acum constănțeanca îl execută silit. Magistrații au admis cererea de încuviinţare a executării silite și au încuviințat executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu.

Cine este David Matt Ian!

În CV-ul postat pe rețelele de socializare, David Matt Ian menționează că a făcut Dreptul la Universitatea Româno-Americană și că este expert în securitate aeriană și managing partener în două societăți: Wab și Aviation Audit. Este membru al partidului Noua Românie.

Matt Ian nu e singurul…executat de Bumbac; un deputat USR în vizor

De precizat faptul că Georgeta Bumbac se mai ia la trântă cu un bărbat, Emanuel Ungureanu. Acesta din urmă a făcut, de-a lungul timpului, mai multe declarații în defavoarea lui Bumbac, declarații care au nemulțumit-o și care au făcut-o să ia calea instanțelor de judecată. Deputatul USR, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a acuzat că spitalele din România nu au primit "nici măcar un leu de la Ministerul Sănătății pentru echipamente de protecție și materiale sanitare în vederea combaterii epidemiei de COVID 19". Afirma, în 2020, că "principala responsabilă de această crimă cu premeditare este Georgeta Bumbac (secretar general în Ministerul Sănătății - n.red.), mâna dreaptă a fostului ministru Victor Costache. Această pesedistă ținută la piept și de Guvernul PNL până acum câteva zile, a blocat finanțarea spitalelor în plină urgie națională fără ca nici măcar un singur manager de spital să se revolte”.

Georgeta Bumbac se ia la tranta cu barbatii. Cine sunt ”norocosii”?! Emanuel Ungureanu

Apoi, prin 2021, Bumbac spunea că în peste 85 de spitale din România nu se pot face reforme în sistemul sanitar cu funcționari din Ministerul Sănătății ca Georgeta Bumbac. Mai spunea că ” Această doamnă a controlat finanțele Ministerului Sănătății și a influențat decizii prin care s-au risipit milioane de euro către spitale controlate de manageri numiți politic de miniștri ai Sănătății corupți ca Sorin Pintea.” În februarie 2023, Ungureanu a atacat din nou, în contextul practicii reutilizării dispozitivelor medicale prelevate de la decedați, la spitalul din Iași, El spunea că neregulile din Spitalul Sfântul Spiridon din Iași erau însă acoperite de responsabilii din Ministerul Sănătății, așa cum face acum și actualul ministru, Alexandru Rafila. ”Ministrul Alexandru Rafila și doamna Georgeta Bumbac, director în Ministerul Sănătății, sunt direct responsabili”, spunea Ungureanu.

În urma declarațiilor din 2020, Georgeta Bumbac a mers în instanță, solicitându-i daune delictuale. Și, probabil pregătește și alte dosare în acest sens.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au mai încercat vreo câțiva miniștrii ai sănătății sa o detroneze dar e prea poziționată. Dacă e penală ce vreți mai mult. Cine face bugetul o delucventa și le dă indicații cum sa fure și celor din provincie ca doar e expertă. Nu o da nimeni jos la tupeul și nesimțirea ei. Are în subordinea ei pe Miu Simona altă tupeista și nesimțită. Se cred mari deștepte dar sunt niște hoațe și în incompatibilitate cu funcțiile ce le ocupă mizerabilele astea. Toți colegii din Minister comentează la adresa lor și nu le suporta nimeni în frunte cu nesimțita Bumbaca care te da afară din birou și urlă la toată lumea când mergi la semnat sau ptr v-o părere. Se simte prințesă, trebuie scuturata ca să și revină.
1
0
Ungureanu ala stie ce spune , madam asta sa se care din sistem ca se pot spune o groaza despre ea
0
0
Acum văd și eu fața acestei p******e pe care o avea fostul meu sot in telefon…
0
0
Femeia nu mai arată așa de vreo 20 ani voi tot aceeași poza o aveți vai fitzuica vai jurnalism leșinat ce știți sa faceți
3
0
A furat si o sa fura toata viata ei pupand in c*r in stanga si-n dreapta... Cine fura azi un ou maine v-a fura un Bou
4
0
O futelnita ordinara
15
0
din pacate, nu este singura fufa care se invarte in posturi calde din banii publici, interesant ar fi un articol argumentat desigur, in care sa aflam cum ajung tutele astea in pozitii cheie! articolul prezent, este de fapt o lauda la adresa mult prea intelingetei, educatei, atotstiutoare dna...
15
0
consumabile ca si restul care se invart prin ministere
12
0
femeia este foarte smechera si bine le face. uitati-va ce fata de bou are expertul. Nu e pacat sa il lasi sa denigreze? Bravo!!!!!!
5
14
Are voie sa injoseasca o femeie, pt ca este evreu, ei au voia sa spuna ce vor. Tu ai curaj sa spui ceva de ei{evreii}!!!
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468