REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Gică Popescu, testat de PSD candidat la Primăria Constanța

Gică Popescu, testat de PSD candidat la Primăria Constanța

Mirela PASCAL 21 iunie 2023 | 00:00 6529

România a obținut un egal nesperat cu Elveția, scor 2-2, într-un meci în care 80 de minute aproape că nu am existat. După meci, fostul mare internațional Gică Popescu, care a fost deranjat teribil de discursul lui Edi Iordănescu după meciul Elveția - România 2-2, a răbufnit și l-a pus la zid pe Iordănescu Jr.. Ieșirea lui Popescu a fost cel puțin surprinzătoare, mai ales că președintele Farului nu obișnuia să-și dea cu părere despre meciuri, dacă nu era echipa constănțeană vizată. Dar nimic nu este întâmplător, cum nici ieșirea dură a lui Popescu nu este întâmplătoare. PSD îl testează ca un posibil candidat pentru Primăria Constanța, alături de mai multe personalități, printre care Corina Martin, Dan Georgescu, Horia Constantinescu, Horia Țuțuianu, Liviu Brăiloiu și alții. Chiar dacă este măsurat din cap până-n picioare, nu este un lucru cert că PSD va merge pe mâna lui, cum nici nu e sigur că Popescu va accepta propunerea.

Gica Popescu, testat de PSD candidat la Primaria ConstantaGică Popescu

Gică Popescu, fostul mare fotbalist al României, a răbufnit la adresa selecționerului Edi Iordănescu, după remiza cu Elveția. ”Băi, Edi, tu nu știi ce înseamnă echipa națională! Nu poți să vii după meciul ăsta execrabil când putea să te umfle Elveția cu 7-0, să spui că vii pe drumul cel bun! Să spui că creăm valori! Care valori? Băi, băiatule, la echipa națională sunt rezultate! (...) Ai făcut cele mai proaste meciuri din istoria națională. Lasă-l pe taică-tu să ducă naționala pe drumul cel bun dacă nu te simți în stare. Astea sunt valorile pe care le creează Edi la echipa națională? Că îi cade mingea pe cap lui Pușcaș? Nu astea sunt valorile pe care le vrem”, a spus Gică Popescu. Ciudată ieșirea lui Gică Popescu, cunoscut pentru calmitatea sa și pentru modul în care își calculează discursurile!

Gica Popescu, testat de PSD candidat la Primaria ConstantaEdi Iordănescu

Dar, de ce a tunat și a fulgerat, acum, fostul căpitan al echipei naționale? Nimic nu este întâmplător.

În urmă cu câteva luni, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Constanţa, Felix Stroe, a anunţat că social-democraţii au început sondajele pentru stabilirea candidatului pentru Primăria Constanţa, aruncând în vânt câteva nume, precum cel al Corinei Martin sau al lui Horia Constantinescu ori Dan Georgescu, de la Canalele Navigabile și alții. Obiectivul principal al instrumentului sociologic este de a identifica posibilii candidați, pe care social democrații urmează să îi susțină în 2024.

Gica Popescu, testat de PSD candidat la Primaria ConstantaFelix Stroe

Popescu, testat de PSD

Au trecut câteva luni de atunci, iar PSD nu a mai dat din casă și nici nu s-a mai riscat să scoată în față alte nume. Continuă, însă, prin intermediul unor case de sondaje, studiul de piață la reședințele de județ din toată țara pentru a măsura notorietatea anumitor personalități. PSD a adăugat câteva nume noi la lista inițială pentru a fi măsurați. Liviu Brăiloiu, Horia Țuțuianu, dar și președintele Farului, Gică Popescu. Sunt mai multe variante pe care PSD mizează în cursa sa pentru alegerea candidatului perfect. Una dintre acestea este: ”Dacă mâine s-ar organiza alegeri pentru Primăria Constanța, pe cine ați vota?!”, fără să dea nume, pentru că, de aici, se stabilizează un anumit procent atribuit fiecărui nominalizat. O altă variantă este: ”Dacă mâine s-ar organiza alegeri pentru Primăria Constanța, pe care dintre următorii candidați ați alege?”, iar un alt scenariu este: ”Dacă mâine ar fi alegeri, ați vota un independent sau un membru de partid?!

În urma studiului de piață, PSD Constanța își face o idee cam în ce direcție se îndreaptă fiecare posibil candidat și pe ce poziție se află în preferințele cetățenilor, astfel încât să meargă cu o propunere către acesta și, împreună, pe lungul drum spre Primăria Constanța. Evident, fără să-i spună că stă bine în sondaje. Gică Popescu a auzit că este măsurat de PSD și parcă i-ar surâde ideea unei eventuale candidaturi. De aici și ieșirea furibundă la adresa lui Iordănescu, și suntem singuri că nu va fi singura.

De altfel, Gică Popescu este un cunoscător al politicii românești. Fostul internațional Gheorghe Popescu a fost numit consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului la începutul anului 2018, când premier era Mihai Tudose, el păstrându-și funcția și în mandatul Vioricăi Dăncilă, ocupând această funcție și în guvernul PSD-PNL-UDMR.

Gica Popescu, testat de PSD candidat la Primaria ConstantaGică Popescu și fostul premier Nicolae Ciucă

Rămâne de văzut ce va întâmpla! Este clar nu iese fum fără foc. Și mai e o chestiune importantă de luat în calcul: dacă Gică Popescu va fi ofertat și din partea altor partide și dacă va accepta să meargă pe mâna vreunuia dintre acestea ori va candida independent. Vom trăi și vom vedea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e numai cu iinfractori in frunte cu stroe seful lor.
7
1
Boris Becker a ispasit 8 luni de inchisoare, a fost eliberat acum cateva luni.
2
3
Mai jos s-a scris ca si Botis Becker a facut evaziune si eu mai completez cu Messi. Dar nu au facut puscarie! In tara asta de idioti ca Escu de mai jos, este posibil. Escule, esti mare idiot!
9
3
Cam cusuta cu ata alba! Cunoastem si noi tot felul de oameni, de toate etniile si din toate zonele tarii! Lasa minciunila ca nu tin! La ce spui tu, toata tara e vai de ea, numai tu esti cel mai bun dintre toti. Oi fi ardelean, ca dupa cum ai scris nu esti nici oltean, nici m*******n! De fapt mi-am dat seama ca genul tau au ptobleme psihice mari si nici ni trebuie bagati in seama. Mi-ar placea sa cazi pe mana moldovenilor de la Socola...
8
3
Esti p***t si mincinos! Obsa mori de invidie ca nu ai reqizqt nimic in viata si nu te baga nimeni in seama!
7
3
mai bine Daniel Georgescu de la canale navigabile ca sa vada lumea cat e de p***t
14
2
Adică să vină și un fotbalist după izmenarul amiral? Mai rău? Din rău în mai rău? Sau scroafa aia de bășina Martin? Doamnnnneeeeeeeeee
11
8
Gica Popescu a facut puscarie pentru evaziune fiscala"el director fiind la firma fratilor Becali trecea in acte jucatori vanduti in Italia cu pret mai mic pentru ca firma sa plateasca impozit mai mic la stat",va dati seama ca asta a fost atat de fraier ca sau folosit si mackedoni aia analfabeti de el si acum vine fara rushine in fatza romanilor,au mackedoni tupeu dar nici olteanul nu se lasa,am lucrat si cu makche si cu olteni si cu moldoveni,macke erau hotzi,trishori,mincinosi,lacomi,comiteau orica fapta rea daca era vorba de facut bani,olteni erau tantalai si fuduli,iar moldoveni tot tantalai dar fara aere,astia ishi cunosteau lungul nasului
10
7
gica popescu,te.n p motii de fotbalist oltean analfabet.bouare!
10
11
Hagi il împinge în fata pe pușcăriașii asta de Gica popescu în funcția de primar al Constanței.Dupa mărețul blat făcut cu Fcsb ,pentru câștigarea campionatului ăștia au impresia ca o sa le meargă orice măgărie ,Rușine Se pregătește un nou blat ,la primarie
14
17
Tu esti retardatul din toate postarile impotriva lui Popescu? Sigur tu esti! Am inceput sa iti cunosc tipologia!
14
9
Cautati-ma cretinilor sa va invat eu cum se face si cum trebuie sa se aplice legea! Vorbiti ca niste retardati! Vai de capul vostru si de copii vostri! Daca era un judecator destept ii dadea munca in folosul comunitatii si il obliga sa antreneze o echipa nationala de juniori sau tineret si sa obtina rezultate! Sau, mai destept, il punea presedinte de federatie fara salariu 2 ani, tot munca in folosul comunitatii si ii cerea rezultate! Dar intr-o tara de raterdati ca voi, asta nu se poate. In tara asta de corupti si de retardati care isi dau cu parerea si arunca cu rahat in orice a realizat altul, doar pt ca ei nu au facut nimic in viata si sunt niste nulitati, se poate intampla orice aberatie. A ajuns o echipa nationala sa fie condusa de unii care se voteaza intre ei. Retardatii fac asta! Echipa nationala trebuie condusa dupa un sondaj la nivel de tara. Sa voteze populatia! Cu toate ca daca ar vota retardati ca voi, tot in punctul asta de acum vom ajunge! Burleanu cand raspunde?
14
4
pai da ca ne trebuie un oltean fost puscarias primar .
9
13
Pai avem, dar e pt aia care au fost condamnati pe drept, nu pe nedrept, scursura ordinara! Stie toata lumea cum si de ce a fost condamnat Gica, in conditiile in care pana si procutorii au cerut fara executare! Dar o javra incorecta ca tine, ce sa scrie? Asta e romania si de asta e unde e: ca au votat javrele corupte ca time, vandute pt un pui dat de mazare! Huuuoo javrelor, ca ati distrus viitorul tinerilor! Mars in p***a matii, ca esti distrus! Boris Becker a facut puscarie? Ca a facut si el cam ce a facut Popescu! Nu a facut! Intr-o tara in care criminalii, pestii si violatorii de copii nu fac puscarie, tu zici ca Popescu e i*******r si ca trebuia sa faca. i*******r infect esti tu ma javra si toti care gandesc asa ca tine! Care condamna un om pt o gresala, chiar daca a achitat tot prejudiciul inainte de sentinta si ii lasa liberi pe adevaratii infractori care nici nu dau inapoi ce fura si nici puscarie nu fac! Javra ordinara!
13
2
Dw mai jos, care a scris ca s-a facut blat! Mori, mincinosule!
9
7
100% adevarat. Ai scris la obiect
9
3
Bravo, ai vorbit corect!
7
4
Lasa ne puscariasule , dute unde vrei ,lasa ne .Dupa blatul facut cu Hagi pentru cistigarea campionatului , acum hai ca merge sa fi si primar , du te !!!
13
18
acest infect de stefan mihai , care sta degeaba la fosta regie de drumuri si nu stie o meserie este exemplul perfect de golan de cartier care a ajuns intr o functie doar cu ajutorul partidului psd , partid care a distrus tot orasul constanta si l a lasat in faliment , constantinescu - un porc alcoolist ajuns in puscarie si mazare un excroc afemeiat ajuns tot in puscarie pentru furt , sa pui mana la munca stefane si sa inveti o meserie golane lasa tigara si puturosenia derbedeu de cartier ce esti .
15
2
Stirea este un fake veritabil. Nu mai aruncati cu rahaturi . Popescu nu accepta astfel de jocuri. Fiti siguri de asta.
24
1
Bai, ianke ma, mare fotbalist esti ma! Mare p***t!
14
3
Orice varianta e mai buna decat chitac. Orasul trebuie scapat de acest individ.
13
11
4-1 v-a dat Elvetia in america la turneul final ‘ 94. Ai jucat f b.
8
12
Sa o propuna la primarie pe Feliciu, ar vota o sigur toti lgbd distii, si nu sunt putini in Cta !!!
5
10
Asta mai lipseste Gica Popescu primar cu facultatea la Jilava. Nu sunt de acord ca penalii sa fie in functii publice.Sa stea acolo la Farul ca orium nu face nimic.Hagi face totul
9
11
Fara penali in functii publice. Psd testeaza ce? Dar defapt nu ma mira au pus ei un condamnat penal ca secretar al guvernului un primar penal este doar un pistol cu capse. 8n fine. Asta ii mai lipseste orasului Gica Popescu primar. Vai de urbea noastra. Saracu Batran Tomis ce a fost si ce a ajuns. O halca din care toate guboaiele tarii se imfrupta fara mila si remuscare...... dar meritam. Ne meritam soarta pt ca lasam asistatii sociali si p3nsionarii sa ne decida soarta.assitam pasiv la distrugerea sistematica a unui oras cu un potential urias condus de securisiti de rit nou s8 vechi si de moldoveni adusi de ceausescu sa munceasca la canal. Condusi de un stroe si camarila lui demoldoveni si makedoni si de amirali inchipuiti si sleahta lui de golani betivi. Doamne ajuta aceasta urbe
10
8
Fostii comunisti fura milioane, oameni fara onoare si cinste
12
1
Ce legatura este intre fotbal si administratia publica escrocilor ? pana la urma o sa alegeti un cantaret de manele pentru ca e popular nu ? va bateti joc de orasul asta si locuitorii lui de 33 de ani
15
4
Ce grija aveți voi sa-l treceți și pe brailoiu! Cat va plătește sinecurul asta de îl tot băgați în seama?!
19
0
Oricum nu accepta el, dar de ce ar trebui un constantean? Doar retardatii de comunisti gandeau asa? Esti dintre ei? Poate il vrei pe mazaee ca e constantean? Sau restul epavelor din de dupa revolutie si pana azi. Sictir ma, prostule!
14
5
Bai, mama omida, du-te dracu! Pai tu estu mai bun?
9
2
Daca sunteti atenti la comentariile negative si jignitoare la adresa lui Gica, o sa vedeti ca toate au acelasi tipar. Am raspuns la toate, dar sunt scrise de o singura persoana cu mai multe nume! Un nenorocit imputit, fals, mincinos si scarbos! Asta e genul de trol al lui putin! Dezinformeaza si scriu jigniri pt a semana ura! Nu va accepta niciodata Gica asa ceva, dar javra asta care comenteaza asa, e platita sa faca valuri si sa il discrediteze. Am vb cu un tovaras haker sa vad daca nu cumva a postat chiar autorul articolului care a scris aceasta inventie!
16
4
Dar tu de ce esti in stare, cretinule? Cine esti si ce ai realizat? Cretinule!
9
4
El a platit. Dar tu inseli statul in fiecare zi si nu platesti! La puscarie c***a ce esti!
9
4
El a condanmat (chiar daca trebuia cu suspendare) si a ispasit pedeapsa! Tu esti condamnata la prostie si nu ai cum sa o ispasesti ca e pe viata!
13
6
Pai nu accepta el cu voi, ma boule. Ca voi l-ati bagat in puscarie, chiar daca procurorii ai cerut cu suspendare! Tot psd-ul trebuie sa ajunga la puscarie cat mai repede. Toti care au fost in psd din 90 pana azi!
13
4
Muistule, tu esti trolul lui Putin. Te stiu toti. Vezi ca te cauta trupele din ucraina sa te ingroape! Ascunde-te bine ca aia o sa te nenoroceasca!
12
3
Nu este pentru asa ceva Gica Popescu ca este hot, puscarias si inganfat. Nu este de calitate . Nu este pregatit. Vrea sa ajunga iar la puscarie El nu se va lasa de furat.
9
9
Sper sa ia decizia corecta , si am convingerea ca asa va fi...si anume , sa nu se lase tarat in mocirla asta care se numeste politica !
15
3
s-au terminat constantenii ?
13
7
Gata… a reușit PSD-ul sa-l compromită total și iremediabil…
15
7
PSD-ul caută un candidat cu puscaria făcută!!
17
7
Tu esti idiot cu acte in regula! Tu ai distrus ma nenorocitule fotbalul tomanesc! Tu si idiotii ca tine! Voiai sa mai dea Elvetia, iar apoi te-ai sucit la 180 de grade ai ai extaziat? Doar un tampit poate asta! Daca voiai sa mai dea Elvetia 2 goluri, cum poti sa zici ca altii vb de rau nationala? Cand tu mai voiai inca doua goluri in poarta noastra! Du-te dracu la cimitir! Idiotule!
9
5
Bai analfabetule, se scrie varul, nu varu. Repetent ordinar, el nu are dreptul sa vorbeasca, dar tu care esti o nulitate ai dreptul sa vorbesti aici, ascuns la butoana ca un sobolan. Esti si mocangiu! Tot sa va dea? Ce sa iti dea mai c***a masculina? Pune mana la munca si lasa comentariile de c***t! Dar, daca ai c***t in loc de creier, e greu!
10
3
Puscarias esti tu, ba nenorocitule. Abia ai iesit si mai si comentezi!
9
5
Corect si la obiect! Toata lumea stie adevarul!
9
3
sal puna pe RICA r******u!
8
3
Nu este in stare de nimic Gica Popescu. Sta in carca lui Hagi Un puscarias. Face pe desteptul dar este p***t de bubuie.
11
13
Mai intai vedeti in ce conditii a intrat la puscarie. A doua zi candida cu Burleanu la FRF si peste noapte a fost saltat ...suspect nu??...statul paralel??...Popescu the Best!!
16
13
gica popescu a inselat statul roman este un hot puscarias
17
12
Corina Martin nu este o personalitate.
32
3
AR FI IDEAL GICA POPESCU...SIGUR AR FI VOTAT..DAR PSD NU ARE COHONES.
13
17
corina martin ha ha ha, cum e partidul asa e si candidata, vă santajează cu ceva curvonul?
31
3
cine gica popescu puscarie?
18
15
Un fost condamnat?!
27
13
Nu merge. Nu are carte si a facut puscarie.
25
12
tot respectul pentru jucator, dar primar hai sa fim seriosi!
32
6
PSD trebuie sa vina cu un candidat care știe sa conduca oamenii,sa aibă în subordine,nu sportivi. Sa fii profesionist ,sa fii avut firmă, să știe ce înseamnă lucrul în echipa,cu oamenii...potrivit părerea mea...Horia Constantinescu...
16
25
Sub nicio forma nu votez un asemenea om si nu recomand nimanui. Constanta are nevoie de un candidat cu studii superioare si cu inclinatie spre management, nu un fost sportiv.
32
11
Numai infractori puşcăriaşi aveți in meniul fecalelor ?
25
7
Constanta e in mana makidonilor. Ei au acaparat toate institutiile. primaria, apele romane, raja, maja, kaja TOT. Exact cum progedeaza ungurii in transilvania. EI spera o conjuctie ca in filmul Independece Day cand extraterestrii si au pus navele incet in pozitie de atac si la un timp terminus au atacat. Cam asa fac triburile fara tara din Romania
37
11
Numai nume si renume pe lista PSD! Daca si bagaboanta de Corina Martin e propusa atunci baieti este cazul sa parasim Constanta. Chiar nu se mai gaseste un om serios care sa fi facut ceva la viata lui sa candideze la primarie. Lista este o bascalie la adresa constantenilor marca Felix Stroe.
53
5
la 2-0 voiam sa mai dea Helevetia 2 goluri. Dar dupa ce nationala Romaniei a egalat eram extaziat. Am urlat de m au auzit toti vecinii. Cum poti sa fi atat de nenorocit incat sa vorbesti ceva urat de nationala? Cineve vorbeste acum urat de nationala sunt cei care au distrus fotbalul romanesc. m*******i sau sclavi la m*******i
14
26
Vivat Edy Iordanescu. le da m**e la mafiotii makidoni
21
18
Puscariasul asta vopsit in cap care se lauda cu barcelona de parca ne dadea noua bani sau ca aducea vrun aport nationalei. Mars bai puscarie, mai ai tupeu sa ti spui tu opiniile pe la tv.
22
22
Fost puscarias? Viitor primar? Wow!
27
14
Pe lista.
24
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468