REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gunoi menajer aruncat lângă pubele! Mormane de mizerie stau întinse în curtea Primăriei Constanța!

Gunoi menajer aruncat lângă pubele! Mormane de mizerie stau întinse în curtea Primăriei Constanța!

Replica API 19 noiembrie 2018 | 00:56 354

La debutul campaniei ”Curățăm Constanța noastră”, primarul orașuului, Decebal Făgădău, anunța că cei care nu fac curățenie pe domeniul public, respectiv instituțiile publice, persoanele fizice și persoanele juridice care au obligația permanentă de a asigura curățenia în interiorul și exteriorul proprietăților, de jur împrejurul acestora, pe căile de acces, precum și întreținerea spațiilor verzi existente, vor fi aspru amendați. Unii s-au resemnat...mai mult sau mai puțin. Nici nu s-a încheiat bine campania, că în anumite zone din Constanța gunoiul stă la loc de cinste. Deși sunt două pubele amplasate pe aleea de acces spre Consiliul Județean, mormane de saci cu gunoi au fost depozitați pe lângă recipientele pentru resturile menajere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarat. Educatie ZERO. Nu conteaza etnia.
0
0
Animalelor masculine si feminine cu doua picioare si haine de firma, educati-va ca va comportati mai rau ca omul de neanderthal
1
0
Mazare psd a vandut toate terenurile libere in ct au facut blocuri in loc de parcari
3
0
machedonilor le place mizeria ca sunt niste gunoaie.gunoi esti care gandesti asa. sunt convins ca ai vrea putin gunoi de la ei...dar...mucane stai la coada...
0
3
Poti sa ai si zece Polaris,daca oamenii care populeaza orasul sunt asa de josnici ,de mizerabili,tot degeaba. Fiecare ar vrea ca altul sa faca curat chiar moca,fiecare arunca aiurea,de la chistoace la orice altceva si fiecare critica pe altii. O mare majoritate de nespalati si nesimtiti care mai fac si gura. Daca spui unuia sa nu mai arunce pe jos,te poti alege si cu ceva pietre in cap,la nivelul asta sunt majoritatea.
4
2
Nu vad nici un comentariu in legatura cu firma de infractori polaris. Da,firma de puscariasi martin care il spaguiesc pe hotul fagadau !!! Muie dragnea , muie pesede !!!
5
1
Alea nu sunt gunoaie! E Fatalau cu echipa lui!!!
3
0
romanul e puturos... nu urca sa arunce gunoiul la ghena. Il lasa langa . Cartoanele nu le rupe si le recicleaza .le lasa langa. Mancarea nu o arunca la tomberon ..o da la catei. Romanul cand desface un pachet de tigari celofanul il arunca pe jos..ca e prea mic si nu se vede. Romanul nu trage apa la wc. Romanul cand vede un morman de gunoaie pe jos crede ca acolo e normal sa se arunce. Romanul e parfumat armani si pe langa e gunoi cat casa si pute a mortaciune. Asta e romanul ..de toate tipurile:machidon,tigan,turc,lipovean,ungur,tatar,armean,moldovean etc. e groaznic
5
1
machedonilor le place mizeria ca sunt niste gunoaie.Viitoarele alegeri ne vor aduce primar arab-mohamed-popor de handicapari romanii
4
1
constantenii sunt foarte educati...inclusiv tiganii, machidonii, turcii, etc. problema ramane la administratia locala si la firmele care au contracte cu aceasta.
3
5
Scapati-ne de tiganii care rascolesc in tomberoane si dati amenzi de 1000 lei cel putin, celor care arunca gunoiul langa ghene !
9
0
Incepeti prin a face educatie. Unii nu stiu nici macar sa le foloseasca. Daca poarta de la ghena este inchisa, acestia arunca gunoiul pe jos chiar daca tomberoanele sunt goale. Altii le considera locul lor de aprovizionare: vin rascolesc si arunca totul in jurul ghenelor.Faceti ceva si cu ghenele de gunoi: puneti niste afise: care este rolul lor, ce masuri se pot lua daca nu se respectai cele mai elementare reguli de convetuire in societate, dati-le in responsabilitatea asistatilor sociali sa le intretina, dati amenzi, etc. Faceti ceva pentru ca deja sobolanii si gandacii ne-au invadat!
5
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
9
1
La noi nesimtiti arunca gunoiul menajer in pubela din fata scari de bloc,rusine! Politia Comunitara doarme acasa la tura de noapte!
8
0
habar nu are cum sa administreze un oras!!!! mediocru!!!!!
12
0
kkkkkkkkkkkkkkkkk
6
0
Daca in primarie e asa ganditiva in strada
12
0
" Primar " de cac at . oras de cac at .oameni de cac at . Huo ti ai dreaq de stricati hoti si koorve
14
4
Munca e pt negri, pt masini si pt mucani. Noi, makidonii ne invartim pe posturi caldute in primarie, Anaf, Sanepid, - munca putina si profituri maxime !
13
6
Cum ar fi sa faceti o actiune de genul: SA EDUCAM si SA CIVILIZAM Constanta noastra? Intrebarea este cine sa faca asta?? Zeci de trompetisti sitrambitatori care fac zgomot si poze si articole . LA MUNCA FRATILOR CA ESTE SINGURA VARIANTA.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920