REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Guvernul şi reprezentanţii HORECA vor stabili împreună reguli de protecţie sanitară care să fie aplicate în restaurante

Guvernul şi reprezentanţii HORECA vor stabili împreună reguli de protecţie sanitară care să fie aplicate în restaurante

Replica API 3 iulie 2020 | 00:00 1380

Reprezentanţii Guvernului şi cei din industria HORECA vor lucra, în cadrul unui grup comun, un set de reguli de protecţie sanitară, care să fie aplicate în restaurante, în perspectiva reluării activităţii acestora, atunci când evoluţia epidemiologică o va permite.

Sursa foto: Guvernul României/facebook.com

"Reprezentanţii Guvernului şi cei din industria HORECA vor lucra, în cadrul unui grup comun, un set de reguli de protecţie sanitară, care să fie aplicat în unităţile de servire - restaurante - în perspectiva reluării activităţii acestora, atunci când evoluţia epidemiologică o va permite", precizează Guvernul pe Facebook, scrie Agerpres.

Premierul Ludovic Orban a menţionat că scopul acestui demers comun este ca împreună, autorităţi şi sectorul HORECA, să lucreze "pentru siguranţa clienţilor şi pentru a le oferi încredere că atunci când restaurantele îşi vor relua activitatea serviciile vor fi oferite în condiţii de protecţie şi nu va exista riscul îmbolnăvirilor".

"Reprezentanţii HORECA au apreciat măsurile de sprijinire a turismului cuprinse în Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică şi au oferit sprijinul şi expertiza pentru pregătirea punerii lor în aplicare", mai menţionează Guvernul.

Reprezentanţii HORECA au avut joi o întâlnire, la Palatul Victoria, cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela şi şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am crezut ca astia sunt mai sanatosi la cap, dar m am lamurit si cu PNL
0
0
Bai tampitilor s-au depasit 400 de infectari pe zi,unele spitale din tara nu mai primesc infectati cu coronavirus pentru ca sunt deja pline,despre ceilalalti bolnavi ce sa mai vorbim pentru ca sunt vai de mama lor se descurca fiecare cum poate si voi vorbiti despre problemele economice ale patronilor din HORECA?,hai ca sunteti dusi cu pluta.
3
0
HOti , REziduri, CAmatari! Stati inchisi ca-i mai bine asa!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108