REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Guvernul va reintroduce supraacciza la carburanți în toamnă

Guvernul va reintroduce supraacciza la carburanți în toamnă

Replica API 25 august 2017 | 15:13 285

Benzina şi motorina s-ar putea scumpi curând - premierul vorbeşte despre o eventuală reintroducere a supraaccizei pentru carburanţi, eliminată la începutul anului. Premierul Mihai Tudose îi ameninţă pe benzinari: dacă vor creşte preţurile, statul va majora redevenţele.

„Supraacciza la carburanţi va fi o decizie implementată în toamna aceasta, dar încă se negociază cu producătorii. Atunci când ea a fost scoasă, odată cu celebra taxă de stâlp, la pompă nu s-a văzut nicio îmbunătăţire, iar atunci a fost scoasă pentru a uşura povara fiscală pe cetăţeni. Dacă tot nu s-a uşurat, să o punem la loc, măcar din banii ăia poate mai facem un spital, că nu am scos-o ca să se îmbogăţească distribuitorii”, a declarat Mihai Tudose, conform digi24.

Premierul a precizat că încă se negociază cu producătorii şi că valoarea acesteia nu a fost stabilită deocamdată, ci se fac simulări.

Întrebat dacă Guvernul va majora şi redevenţa, Tudose a răspuns afirmativ, explicând că acest lucru s-ar putea produce după ce se va vedea „comportamentul celor din piaţă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand ajunge inparat il omoara pe tat su
1
0
acest guvern si parlament si-a pus in gand sa ne extermine, pur si simplu- nu mai putem sa ne ducem traiul de azi pe maine, nu avem bani de medicamente, nu este vorba de trai decent ci de supravietuire. Niste nemernici cocotati, datorita absentaesmului la vot, dispun de viata noastra, de atata imbuibare, curvarasie, hotie, furt, excrocherii- au pierdut din vedere de ce au fost alesi. Zilnic aflam de noi scumpiri, mariri de taxe, de carburanti, s-au inconjurat de analfabeti, rude, amante si duc un trai de huzur pe spinarea saracilor. Sa va fie rusine si sa ajungeti in situatia noastra sa intel
12
1
Muie tuturor votantilor psd.a-ti votat ciuma rosie,jegosilor.
12
2
Cine osa mai voteze psd n .a ca v a tras oooo psd u . Ne a traso la toti . A SCUMPIT SI CURENTU ELECTRIC
11
2
Supraacciza!-Fericire! Simona halep- Sharapova in primul tur la us open ! Numai fericireeee!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108