REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Halep, numărul 1 mondial după ce a învins-o pe Ostapenko, scor 6-2, 6-4

Halep, numărul 1 mondial după ce a învins-o pe Ostapenko, scor 6-2, 6-4

Replica API 7 octombrie 2017 | 11:29 418

Simona Halep a învins-o pe Jelena Ostapenko în semifinalele China Open și s-a calificat în finala turneului de la Beijing. A reușit să își ia revanșa în fața jucătoarei de pe locul 8 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4. Acest meci înseamnă și un nou pas în cariera jucătoarei din Constanța, Simona Halep urcând pe primul loc în clasamentul WTA. Acest turneu a fost numit de către fani un turneu al revanșelor, Simona Halep reușind să o învingă pentru prima oara pe Maria Sharapova, cu 6-2, 6-2.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cipanca a ajuns nr. 1 desi a cistigat doar un turneu anul asta .... Pai decit asa nr 1 .... mai bine lipsa ....
2
1
Eeee,iata loaza astazi a pierdut finala!Ca tot e in china,s-a comportat ca o jucarie chinezeasca ce se strica la prima joaca.Nu-i e ba rusine ca ne face tara de ras cu astfel de meciuri?!! Pai daca si garcia bate locul 1wta inseamna ca halep a ajuns acolo prin ce am constatat la turneele din acest an,adica niste trageri la sorti f bine aranjate! Mai ales meciul cu sloane stephens
1
1
Pupincuristilor nu va mai agitati atat ca n-o sa faca prea multi purici pe locul 1.
3
2
De cand o sugi nu te-ai calificat nici la ,,locul de munca"
0
2
75 la suta dintre postaci negativ sunt machedoni. Se stie ca cipani si farsinoti nubse inghit. Nu se halesc intre ei. De aia nu-i baga astia pe aia in seama . Daca vezi un machedon insurat cu o romanca , mucanca , ala e un sarac care nu a avut bani de nunta. Daca maiare nevasta moldoveanca sau olteanca e etichetat pe viata
2
0
machidonilor!!!
3
0
In primul rand , felicitarii ! In aldoilea rand daca voi credeti ca a jucat vreodata pentru Romania cu sufletul , va inselati. Toti sportivi joaca pentru bani ! Asa ca mai usor cu laudele. Un felicitarii e de ajuns ! Apropo, a ajuns si in Romania tantarul ala de care se ferea ? Ce va face acum ???
2
3
A ajuns prima cu efort propriu. Chiar daca la vitoarea competitie ar pierde titlul,nu-i nimic. Cine din Romania a mai ajuns asa de sus,fara suportul altora decat al familiei? Comentacii de cacat raman de cacat,ei cu siguranta nefiind in stare de nimic bun in viata asta. Bravo ei,cacat pe ochii urdurosi ai criticilor.
0
3
Bravo ,,,cand vi in Romania iti trag un numar Romanesc.
2
2
Bravo mioara! Bucura te pana la Singapore...vei sta unu mondial cat sta oaia in par
2
3
Ptr fraierul 00:06....impusca-te frate. Are dreptate 23:28....dar din pacate unii ca tine nu au cum sa inteleaga.
3
1
Esti prea prost. Dar e bine. Esti majoritar. Nu ma mai mir de ce Romania a ajuns cum a ajuns. Tu o sa ramai o sluga necalificata EVER. Asa ca ...nimic de zis, doar...PACAT.
4
0
Mergeti la scoala sa invatati sa cititi. NUMARUL 1 MONDIAL.
5
4
Romanule, tu daca judeci pe unul cu mercedes ca sta cu chirie te crezi ca esti mai dashtept!!!Pai esti din cale-afara de prrrrrost!!! Ptr ca ala cu mercedes nu vrea sa fie prost si sa dea banu ptr o locuinta care are un pret mare si calitate indoielnica.Mai bine cu chirie,in functie de oportunitati de serviciu,scoala,etc poate pleca oricand.Vremurile s-au schimbat si o locuinta proprietate personala e doar tinta ptr oameni care sunt in prag de pensionare.Poti sa versi ca si noi varsam pe tine! Daca tot esti o mizerie iti dam mizerie!
2
8
Ce natie de cacat suntem...ma uit la comentarii si imi vine sa vars. Romania a ajuns tara vrajbei si a invidiei. Un popor de puturosi care nu sunt in stare de nimic, dar mandri si ccu coada sus. Oameni cu mercedes proprietate dar stau cu chirie, imprumuta bani cu buletinul ...ca sa mergem in vacanta. Doamne...imi este si rusine sa mai spun ca sunt roman...
8
2
Mda,vine turneul de la singapore si s-ar putea spune exact ca halep sta pe primul loc cat sta oaia la monta.
4
7
Ptr cei cu creier mic si balegos .Bai flaimucilor,kkreze-n paranteze,cand va trece un sezon competitional si oaia va sta pe primul loc atunci sa impungeti fileul pana faceti spume! Dar daca oaia sta pe primul loc cat sta oaia la berbec n-aveti ptr ce sa dati cu sampanie pe lana oitei.CA CA ea au mai fost sezonul asta si altele pe primul loc si nu s-au pornit artificii ptr ca nu e relevant! Doar cine se mentine 365 de zile pe primul loc poate spune ca domina tenisul mondial altfel domina prosteala !!!
16
13
Pentru ceilalti comentatori romani de facebook, mii de oameni care o injura si o desconsidera pe Simona, am o singura intrebare: LA CE ATI FOST, MA, VREODATA IN VIATA VOASTRA, NUMARUL 1 IN ROMANIA? Nu vreau sa va incurc si sa va intreb la ce ati fost numarul 1 in lume, asa ca o sa ma rezum la tara asta. Nimeni dintre noi nu e in stare de asta. Inainte sa o injurati si sa o desconsiderati pe fata asta, mai bine aveti un moment de pauza, ganditi o secunda, realizati unde a ajuns fata aia prin munca ei, apoi scrieti cu creierul, nu doar cu fundul.
11
14
cu toti machidonii!!! pitifelnici de conjunctura ce sunteti! etnie abjecta ce sunteti!
10
9
Felicitari din toata inima! Esti fata noastra!
11
13
rusine comentariilor jignitoare, ce sa ceri cui nu are? Bravo Simona, felicitari si te rog nu lua in seama astfel de nulitati
13
12
Ma asteptam ca majoritatea mesajelor sa fie contra unei valori mondiale deoarece poporul roman 80% este cantitate si 20% calitate deci nu are nicio vina Halep. Felicitari Simona!
14
14
Rusinos, No1 fara un titlu de Grand S. E ca si cand ai concura singur si ai iesi pe doi. Clasamente de kk facute pe baza participarii la cat mai multer turnee... nu conteaza ca nu esti un campion , in tenis tot poti fi pe locul unu. Rusine WTA ...
14
12
Daca nu era retragerea serenei pt pauza pre si postnatala mai vedea halepista locul 1 wta cand ramanea singura in clasament. Nu vedeti ca e cel mai mincinos top al wta de cateva luni?!!!Sigur au fost lucruri necurate la meciul cu sharapova si ostapenko,dar e mai bine asa.Declinul halepei cand va incepe are de unde porni!
18
13
Asa se intampla in toate domeniile! Oamenii de valoare sunt lasati la coada si nulitatile ajung in varf! Vi s-a implinit visul umed si oaia nationala a ajuns sa fie locul 1 WTA loc care in contextul actual nu inseamna nimic!
15
12
fratioare!felicitari Simonei pt.performanta;restul machidonilor hoti si puturosi 90%,cioku mic.aveti si voi mici exceptii de oameni muncitori,restu ati infundat primaria si toate posturile de raspundere,de arata Constanta ca Republica Congo dupa anii vostri de hotie de cand sunteti la butoane.nici cu pikamerele nu va mai dau jos.
12
16
Vi sa uscat cacatu intre dintzi ,poponautilor
6
19
Labarilor...Vulpe unde nu ajunge...strugurii sunt acri.Bulangiilor!!!.
8
21
Armana...armana...armana tsi mushata hi...
10
9
Pt " comentatori" : fata asta a muncit pt fiecare punct din cariera ei iar famila a facut sacrificii mari ca sa o sustina la antrenamente si in turnee. Asa ca pt toti frustatii si spargatorii de seminte care nu au realizat nimic in viata: la CACAT fraierilor! Puneti osu' la munca si faceti ceva in viata, tampitilor. Cat o priveste pe Simona, bravo fata, esti tare, cea mai tare! Sanatate si succes! PS: cainii latra, ursu trece!
23
28
E pe locul 1 din conjunctura.Sa dea psd lege si nu poate s-0 mentina pe locul 1 mai mult de o luna.Ce noroc ca a abandonat muguruza.Altfel oaia bazaia pana la menopauza sa fie 1 wta
32
19
Cea mai buna jucatoare romanca de tenis din toate timpurile ! Succes si in finala !
24
25
S-a mancat bine la pariuri...
8
10
Alex te iubeste simonica drept in gurita
30
13
Bravo Simona, esti numarul 1 sine mandrim cu tine. Te iubim! Iar pentru idiotii care continua sa verse venin, probabil din invidie si in mod sigur pentru ca sunt prosti, retineti doar atat - SIMONA ESTE NR 1 MONDIAL!!!!!!
28
29
De cand pupati la cur oita,i-ati cam inrosit tartitza,haideti fanii halepii cu limbutze umede sa se simta si ea bine
37
21
Halep va fi noul mircea geoana care sta pe locul 1 doar pana la urmatorul turneu.Ca daca e penibila atunci sa fie penibila mondial.
38
22
Esti cea mai buna !!! Felicitari !!!
23
36
Felicitari mioarei!
8
25
No 1 mondial suje mielu mondial.
36
25
bravo, felicitari!
29
37

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108