REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HAOS ÎN VALU: TRAFIC BLOCAT, OAMENI LĂSAȚI ÎN CÂMP!

HAOS ÎN VALU: TRAFIC BLOCAT, OAMENI LĂSAȚI ÎN CÂMP!

Replica API 7 decembrie 2017 | 16:45 291

Haos, trafic rutier blocat, nervi întinși la maxim și oameni lăsați în câmp! Totul a fost dat peste cap din pricina unui eveniment rutier, fiind vorba despre un autotren care s-a răsturnat pe carosabil, la intrare în Valu lui Traian. Și, chiar după ore bune de la accident, participații la trafic au fost nevoiți să se înarmeze cu răbdare întrucât înaintau câte un metru în zeci de minute. Și cireașa de pe tort a fost că șoferul unui autocar a vrut să găsească o scurtătură, însă a lăsat oamenii în câmp.

”Nebunia” a început joi, 7 decembrie, în jurul orei 13.00. Însă, nici la orele serii situația nu a fost alta. Pentru a evita blocajul, șoferul unui autocar care efectua curse regulate Constanța – Medgidia, a efectuat dreapta, înainte de pădurea de la Valu lui Traian, însă cauciul unei roți a fost avariat numaidecât din pricina terenului accidentat, astfel că oamenii au rămas în câmp. ”Ne-a dat jos aici, în câmp, pădure. Eu mă duceam acasă, locuiesc în Valu lui Traian. Veneam de la un supermarket din municipiul Constanța, am făcut piața. Am toate cumpărăturile acestea grele… A făcut la dreapta da, că știe el o scurtătură. Și a făcut pană. Ne-a zis să mergem până la DN3, că vine sigur un alt autocar. Însă, până acolo… nu știu cum să ajung”, a declarat, pentru ”Replica”, o femeie aflată în culmea disperării. Nici ceilalți participanți la trafic, în autovehicule personale, nu au avut parte de o situație mai plăcută. ”Mă îndrept spre Constanța. Sunt în Valu lui Traian, în zona Primărie și sunt cozi de mașini. Se stă pe loc. Se înaintează un metru în zeci de minute. Nu știu cum și când voi ajunge la destinație”, a spus un șofer. De cealaltă parte, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră pe DN3 Valu lui Traian – Constanţa este blocată la kilometrul 250, din cauza unei automacarale care execută manevre de repunere pe roţi a unui autotren răsturnat lângă suprafaţa carosabilă. ”Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să revină la normal”, preciza la ora 14.20.

L.C.

Citește și: E JALE în Gara Constanța! Locuitorii din Valu lui Traian, BLOCAȚI în oraș - VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108