REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Haşotti cere demisia lui Oprea: „Din cauza ta a murit un om. Venea pe litoral cu elicopterul, şi aici avea antemergător”

Haşotti cere demisia lui Oprea: „Din cauza ta a murit un om. Venea pe litoral cu elicopterul, şi aici avea antemergător”

Replica API 26 octombrie 2015 | 00:19 290

PNL intră în grevă dacă vicepremierul nu pleacă

PNL intră în grevă dacă vicepremierul nu pleacă

Puiu Haşotti

Senatorul PNL Puiu Haşotti cere demisia sau demiterea vicepremierului Gabriel Oprea, în cazul poliţistului care a murit în timp ce deschidea coloana oficială a ministrului de Interne: „În momentul în care din cauza ta moare un om, trebuie să-ţi dai demisia dacă eşti demnitar”. „Cer public demisia sau demiterea domnului viceprim ministru sau ministrului de Interne, Gabriel Oprea, şi în cazul în care nu se va petrece, cred că PNL trebuie să intre în grevă parlamentară pe termen nelimitat şi să participe doar la dezbaterile în Comisia de cod electoral şi la votul în plen al legii votului prin corespondenţă”, a declarat ieri senatorul constănţean, într-o conferinţă de presă.

Haşotti a dezvăluit şi anumite informaţii, potrivit cărora Gabriel Oprea obişnuia să vină cu elicopterul pe litoral vara aceasta, unde avea, de asemenea, coloană oficială, chiar dacă se deplasa în interes personal, precizând că sunt zvonuri, „dar nu iese fum fără foc”. „Am înţeles că în mai multe weekenduri domnul viceprim ministru Oprea a venit pe litoral cu elicopterul. Şi că aici pe litoral se circula cu anemergători în zilele libere de sâmbătă şi duminică când se relaxa sau avea întâlniri politice.

Este ştiut. Cer demisia cum toată societatea civilă o face, cum oamerni politici o fac, pentru că un om a murit din cauza domnului ministru”, a spus senatorul Haşotti. Facem precizarea că ieri a fost organizat, în Capitală, şi un protest, prin care circa 1.000 de persoane au cerut demisia vicepremierului Gabriel Oprea, ca urmare a accidentului în care un poliţist din coloana sa oficială şi-a pierdut viaţa săptămâna trecută.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108