REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Horia Constantinescu: Constanța nu mai merită un Făgădău primar, încă un mandat! VIDEO

Horia Constantinescu: Constanța nu mai merită un Făgădău primar, încă un mandat! VIDEO

Replica API 5 martie 2020 | 00:43 6458

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un arogant basinos vrea locul altui arogant frezat!
4
2
Terminati cu interlopul asta pesedist de Horia Constantinescu , prostu asta e sageata lu Fagabou.
9
2
Stelian Ion avocat Mazare PSD. Mutzunake asta OPC de la PSD. Figa-dau PSD full. Iar amarata de Constanta e cum e pentru ca de 20 ani CTA PSD. Eu vreau sa votez un ne-contaminat de vopseaua rosie.
4
2
Sezlongul , cat e sezlongul ?
11
1
Iti dam sa sugi
5
4
Asta e doar un IEPURE pus de psd
7
2
Bai excrocule pe cine minti mai ciuma rosie ?
5
1
Constanta merita un interlop comunistoid ca Horia Constantinescu!
7
2
maimuta asta curentata e pesedist sadea. deci muie cu cacat canta la alta masa
7
2
Huuuooooo, jigodie spagara !
9
2
Da ti demisia de la OJPC nu mai tine locul ocupat ca nu e de la tactu!!!
13
2
Il votez cu incredere ptr ce a putut face la Opc ----E singurul care ar pune lumea la treaba si ar veni cu reguli precise ptr mentinerea curateniei in oras
7
8
de unde a avut bani sa-si faca sediu de campanie?dintr-un salariu de bugetar plateste el acel sediu?e clar ca are"sponsori",nu o sa fim deloc surprinsi ca acesti sponsori sa fie chiar apropiati PSD.Propun ca cei care sunt impotriva acestui nenorocit sa se adune pe dinaintea acestui sediu si sa-l huiduie,sa-l mascareasca asa cum si el a mascarit si umilit foarte multi comercianti care muncesc cinstit si nu-si pot dezvolta afacerea din cauza hienelor ca acesta care vin chipurile in control dar de fapt vine sa-si ia dijma sau sa casapeasca capitalul autohton pt a face loc imperialistilor lui
11
3
fapte, nu vorbe, ne-am saturat de promisiuni, astepti scaun sa manaci ciolan si tu
7
2
Catre Postacii de mai jos :ia mai taceti din gura ca numai prosti spuneti din Gura voastra . Ba da mai Merita pe de plin inca 1 Mandat de Primar Al Constantei Domnul Decebal Fagadau iar Prostul De Horia Constantinescu este un Mincinos si jumatate asa ca sa se abtina si sa nu mai zica Prostii din gura lui sai aduca jigniri la adresa lui Domnul Decebal Fagadau.
5
9
nu-l votati. Este manevra PSD. Dk nu ia fagabou sa ia constantinescu ! uN psd-IST undercover !
11
2
Un interlop, un hot... a pus mana pe plaja de la Costinesti impreuna cu Nastase cu japca. La fel si cu clubul Bonton din Bucuresti care a ramas singurul nedemolat de Oprescu cand a fost primar. O alta gasca de hoti e tot ce trebuie Constantei, parca e blestemat orasul asta..
15
2
Horica, daca iti dadeai demisia si de la opc, te credeam. Asa nu esti decat o marioneta, bagata la inaintare de sinucigasul ratangiu de la Cornu, doar ca sa disipezi voturile constantenilor. Tu si inca vreo 2-3 candidati, asa zisi independenti, nu urmariti decat sa ciorditi ceva voturi. Asa a procedat si Ceti , data trecuta. Acum si-a luat rasplata. Sunteti independenti in blana de psd. Ca si pretenasul tau, palaz. Alt vesnic canditor la premarie. Doar sa disipeze voturi. Gasca de golanii.
15
3
Nu cred ca e vreun candidat cu viziune de perspectiva pentru acest oras. Mascariciul ne-a vrut ceva gen bordel si cazinouri gen Havana din vremea lui Batista iar cei dinaintea lui n-au facut nimic. Acum e greu sa mai faci ceva dintr-o maghernita gen Mogadishu
9
2
Pai PSD istul asta de Horia critica PSD ul? Bai frate ce tupeu au unii
8
2
Dizidentul asta are tupeu mare ,ca Nastase!Cu pedigree ul lui ma ascundeam in tacere!
12
2
vedeti ca si-a facut pagina pe facebook,iar pagina se cheama Horia Constantinescu,viitor primar,cu sprijinul vostru.Poate mai dregraba cu PROPTEAUA lu' Adrian Nastase si haita de PSDisti din CTA.Si si-a mai pus si o poza in pagina aia in care scrie TREZIREA,ceasul ala desteptator sa i-l arati lu' ma-ta care-i foarte convinsa sa nu te voteze ca stie ce sectura esti,poate daca-i arati ceasul ala desteptator poate o pacalesti doar pe ea,caci cu constantetnii care-s oameni constienti nu o sa-ti mearga.
10
2
Ia la moeciu
6
2
Iar smardoiul de babe....votati.l
9
3
sa votam un om care o gonea pe o doamna de pe plaja ca isi asejase cearsaful pe bucata lui de plaja ? NEVERRRRR
16
3
Nu stiai ce coleg de partid ai? Te dai acum fata mare? Esti iepurele lui fagadau, poate,poate pacaliti vrea 1000 de babe spalate pe creier.
10
2
daca nu era in partidul ala, poate aveam increfere, asa ca dupa ce merg la vot iau avionul si mam carat din tara, aici nu se schimba nimic
11
2
Horia vede lucrurile exact cum sunt ,,Si mai avem o Constanta care pare pedepsita, e Constanta care nu se vede, despre care nu se vorbeste nimic - pe orice strada faci la stanga sau la dreapta, gasesti lucruri despre care nu se vorbeste, gasesti trotuarele care nu au avut sansa megatrotuarului de pe bulevardul Tomis, gasesti lucruri care asteapta de ani de zile macar intretinere .'' aia e, fagadau vede doar bulevardele mari, pe cele mici le ignora. trotuarele de pe baba novac sunt de zeci de ani neatinse. nu voi vota cu fagadau.
5
10
ma intreb cat o sa mai tineti comentariile deschise? ca de obicei cum vedeti ceva ce nu va pica bine imediat inchideti comentariile si nu mai dati voie sa se comenteze, asa cum faceti si la ABSOLUT TOATE articolele cu Felix Stroe. Poate o sa dati candva socoteala pt ingradirea dreptului la a opina liber, drept garantat de Constitutia Romaniei.
9
0
faceti-i profilul psihologie si observati cat de FLEGMATIC si maret se tine.Asta este omul de casa al lui bombonel,Adrian Nastase,votati-l si veti avea un alt bob de mazare parasutat tot de la Bucuresti,de parca urbea asta nu mai are valori care sa ajunga primar.Si mai aduceti-va aminte cum asta a postat pe facebook un clip cu fi-su in masina unde ascultau MANELE si se maimutareau,ia uite cine s-a gasit sa ajunga primar aici,un manelist care sa ne otraveasca cu prostul lui gust precum bobul de mazare si circul lui alaturi de punga cu ulei,pui,orez si faina.Circ si paine vreti?atunci votati-l
14
3
Pleaca dracu' dam de ta-su!
8
3
Il prefer pe Fagadau acestui cretinel infatuat si superficial.
9
7
asta-i alt bucurestean precum bobul de mazare,de cand s-a lansat ca mare sef la OPC se stia ca are sa fie folosit OPC-ul drept trambulina pt Primaria Constanta,ca sa-si faca reclama prin prisma OPC drept mare luptator al consumatorilor,dar de fapt era luptatorul propriului lui buzunar ca-si primea spagile de la comerciantii care-i proteja.Cautati pe google si aflati cum si-a pierdut doi dinti intr-o altercatie la o terasa din Neptun unde a fost sa faca un control si s-a dat ZORO dar nu i-a mers ca l-au calcat aia pe cap.
17
4
Macar are decenta in discurs, fata de ceilalti care denigreaza orasul si ii injura pe contracandidati.
6
11
Merita doar Mazare primar
3
11
Un iepure scos la inaintare de PSD, de gasca infractionala din primaria Cta. Bah, gata! ne-am saturat de borfasi!
19
5
prietenu lu bolboceanu, isabela tot cu chilotii pe ea se fute?
14
4
Tot pad....avureala ca e indepedent
5
6
psd-ist sau independent, se vede ca omul vrea sa faca ceva. Si avem si trecutul lui la OPC, unde a facut treaba. Daca va place ce a facut Fagadau, votati-l. Dar indicat sa cititi ce a promis in 2016 si sa trageti linie.
7
25
1. asta e cu gandul la ciorile lui de pe Justitiei, HC, etc. Nimic de alte zone ale orasului, infrstructura, etc. e clar caror votanti se adreseaza. 2. va avea un partid alaturi. e si normal. dar ghici CARE rosu partid va fi ? 3. posibil sa faca ceva si anume pare hotarat sa-si aduca oamenii rupti de foame, care in 4 ani sa-si faca plinul. asa era si mazarica in 2000...
10
11
Sa iti dam la cioc Horia, tot PSD esti chiar daca vrei sa candidezi independent. Trebuie sa scapam orasul de hotii si scursurile de la PSD altfel vom ajunge pe ultimul loc din tara.
31
9
Vrea si el putin ciolan. Prieten si ruda cu fam Nastase. Prieten cu "bombardieri". Ruda cu curve webchatiste. Campania lui a fost inceputa de mult...a tras tare sa isi faca un nume, sa auda lumea de el. Un impostor...
38
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272