REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Ţuţuianu

Horia Ţuţuianu

Replica API 15 august 2020 | 01:04 2978

Horia Ţuţuianu se află într-o postură nu tocmai fericită din pricina deciziilor luate de şeful său, la nivel de partid.

Ce a făcut greşit de a fost luat în vizor, nu ştim. De fapt, ştim, dar... haideţi să păstrăm secretul. Nu ne facem griji, se descurcă Ţuţuianu şi va reuşi să-şi găsească cât de curând liniştea... unii spun că într-un alt partid. Rămâne devăzut unde va marca! Până atunci, va trebui să "coboare" de pe panourile pe care s-a cocoţat cu atâtea încredere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jos nicccc bravo Psd
1
2
Stroe, ai esuat cu politicieni mediocri gen Matichescu, Tutuianu, Bercaru! Da-ti demisia!
8
0
acest tutuianu este un cretin care stia doar sa-si deafreza cu ulei , insa ce ne facem daca un turnator racolat inca de pe bancile liceului din Buzau si folosit in continuare de contrainformatiile din marina militara , va ajunge presedintele cons judetean...?!? ca sa numai spun de prostul ala de asociat al sau dumitrache , repetentul institutului de marina...
7
0
Sorinel va trebui sa te reprofilezi si sa-l pupi in fund pe motanul Felix, altfel nu mai pupi niciun mandat la MINAC
3
0
Cokotzarea astuia pe scaunul ala inalt a fost unul din accidentele democratiei in Cta! Superficial, lenes, mediocru, primeste ceea de merita.
10
0
oxiurii care il lingeau in cur pe prost ??? Nu le mai da muistul un leu pe postare ???
4
0
Un tantalau mai mare in Constanta nu cred sa fi existat vreodata!! Un pierde-vara care nu s-a evidentiat niciodata, prin nimic! E greseala lui Stroe ca a pus intr-o functie asa de importanta un individ cu posibilitati intelectuale reduse!
13
0
Prostanacule, cred ca cel mai bine ar fi sa te retragi din orice si sa nu te puna sfantul sa incerci altceva sa rupi 1-2 procente de la PSD. Iti spun asta deoarece, daca faci asta, vor urma alte consecinte...Stai in banca ta ca stai bine alaturi de familia ta, ca pe ei mai ii ai, in rest esti parasit de tot partidul. Dati demisia, retragere, rade lumea de tine, la cat rau ai facut, acum e bine? HT IMPLICAT! au ramas panourile de tine si banii cheltuiti aiurea... te-am facut exact cum am vrut...
9
0
Pe cine mai ridica in slavi acum mirela pana si dan cojocaru? La cine se mai inchina bercaru? Bine ca am scapat de tine. Speram sa nu te mai vedem pe undeva. Totul e pile si relatii la tine. Credeai ca esti dumnezeu si faci ce vrei. Subiectivismul te-a adus aici. Exista un Dumnezeu. Ai acuzat oameni fara sa ii cunosti. Asta este o palma data de Dumnezeu sa nu te mai crezi buricul pamantului si ca nimeni nu e de neinlocuit.l-ai aparat pe Nicu Rosu si ai acuzat persoane dupa spusele lui fara sa analizezi ce datorii are si pe unde. Nu sapa pe cineva ca vei fi sapat. Ai platit cu aceasi moneda.
13
0
Stroe, omul lui Nicusor, mafiot, tradator, pupincurist atunci cand e momentul. Omul care asta face cu oamenii de care de carenu mai are nevoie. Dombul vrea judetul, Dumitrache, al doilea mafiot, vrea senat. Suntem pe maini bune, sigur
5
1
Ha ha haaa Si tu Brutus, ce cutit in spate aha ha haaa
5
0
Tutuiene ai fost si vei ramane un papagal. Ai fost cel mai prost sef. Increzut si cocalar. Tu si amantele tale proaste, maticheasca si bercaru sa dispateti. Esti un desheu politic si social. Mars la savarinele tale, prostule.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108