REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Horia Țuțuianu: Nu vreau să candidez la președinția Consiliului Județean!

Horia Țuțuianu: Nu vreau să candidez la președinția Consiliului Județean!

Mirela PASCAL 19 martie 2024 | 00:00 3150

Horia Țuțuianu, deputat PSD, exclude o candidatură la Consiliul Județean Constanța, deși PSD l-a prins în măsurători, alături de Daniel Georgescu și Cristian Cîrjaliu. Posibil ca parlamentarul să nu vrea să repete greșeala din 2020, atunci când a fost dat la o parte de șeful său la nivel de partid. Țuțuianu este de părere că cel mai în măsură să candideze pentru președinția CJ este șeful PSD Constanța, Felix Stroe, care are susținerea organizațiilor din județ și a primarilor. Așa o fi, dar are și șanse de câștig?

Horia tutuianu: Nu vreau sa candidez la presedintia Consiliului Judetean!Horia Țuțuianu

Așa cum Replica a anunțat recent, numele lui Horia Țuțuianu apare în măsurătorilor PSD în vederea unei candidaturi la Consiliul Județean. Alături de Țuțuianu, mai sunt testați Daniel Georgescu și Cristian Cîrjaliu, însă este foarte puțin probabil ca vreunul dintre cei doi să renunțe la primăriile conduse pentru a intra în cursa electorală alături de Florin Mitroi, candidatul PNL. În această situație, ar rămâne varianta Horia Țuțuianu.

Horia tutuianu: Nu vreau sa candidez la presedintia Consiliului Judetean!

Țuțuianu: Nu candidez la CJ

Contactat de Replica, parlamentarul ne-a precizat că nu va candida la Consiliul Județean, indiferent de rezultatul sondajului. „Nu am fost întrebat dacă vreau să fiu prins în sondaje și nici nu vreau să candidez la Consiliul Județean. Consider că cel mai bun candidat este președintele Organizației Județene și trebuie să-și asume o candidatură, așa cum și-a asumat în 2020. Are susținerea tuturor organizațiilor PSD din județ, dar și a primarilor”, a declarat Horia Țuțuianu. Perspectivele acestuia sunt altele și se întind până în Parlament, intenționând să candideze pentru încă un mandat de deputat.

Dacă Felix Stroe va candida sau nu, rămâne de văzut, însă sunt slabe șanse ca liderul PSD să-și asume un nou eșec, mai ales acum, când știe cine este adversarul din partea PNL. Florin Mitroi este un contracandidat puternic și nu o spunem noi, ci toți cei care-l înconjoară, inclusiv membri ai PSD, care au sperat, până în ultimul moment ca primarul din Valu lui Traian să refuze oferta, pentru a crește șansele celorlalte partide.

Horia tutuianu: Nu vreau sa candidez la presedintia Consiliului Judetean!Florin Mitroi

Revenind la Țuțuianu, reamintim că, în 2020, fusese stabilit candidatul PSD pentru CJ, însă PSD Constanța l-a tras pe dreapta chiar pe ultima sută de metri, pentru ca Felix Stroe să-și impună candidatura. Mai departe, știm cu toții rezultatul! Poate acesta este și unul dintre motivele pentru care Țuțuianu a spus „PAS“ unei candidaturi. Dar, există o vorbă în popor: „niciodată să nu spui niciodată!“


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108